29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Hassloch Heyeti Silifke’de Ağırlandı


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Almanya’nın Hassloch kentinden gelen kardeş şehir heyetini makamında ağırladı.

 

Tarih : 22 Mayıs 2018 Salı 11:26   Okunma : 1178

Almanya-Hassloch Kardeş Şehirlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı TobiasMeyer ve eşi CharlotteMeyer, TobiasMeyer’in Sekreteri JudithFuhrmann, Bütün Kardeş Şehirler Başkanı Thomas Stumpf, Kardeş Şehir Komite Başkanı EliasbethMetzner ve Tercüman İnci Uzun Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’u ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Turgut, “İki şehir arasındaki kardeşlik anlaşmamız dün olduğu gibi bugün de en iyi şekilde devam etmektedir. Hassloch ve Silifke kardeş şehir heyetlerinin birbirlerini ziyaret etmeleri ve yaşadıkları kentlerle ilgili fikir alış verişinde bulunmaları, iki ülke insanları arasındaki dostlukların gelişmesine önemli katkı sağlamaktadır.

Sosyal, kültürel ve eğitim alanlarındaki çalışmalarımıza ve işbirliğimize daha fazla önem vererek, medeniyetlerin beşiği Silifke’mizi, gerek yurt içi gerekse yurt dışında tanıtmaya devam ediyoruz. Heyetler, karşılıklı gerçekleştirmiş oldukları ziyaretlerde iki ülke insanının hem birbirlerini hem de kültürlerini yakından tanıma imkânı bulmaktadırlar. Heyet ilçemizin tarihi ve doğal güzelliklerini gezerek Almanya’da ilçemizin zenginliklerinin tanınmasına katkıda bulunacaktır. Silifke Belediyesi olarak bizlerde bu hususta üzerimize düşen görevi en iyi şekilde yerine getiriyoruz” dedi.

“SİLİFKE’YE GELMEKTEN ÇOK MUTLUYUZ”

Silifke’nin tarihi ve doğal güzellikleriyle bambaşka bir kent olduğuna vurgu yapan Kardeş Şehirlerden Sorumlu Belediye Başkan Yardımcısı TobiasMeyer, “Silifke gerek tarihi gerekse kültür zenginlikleriyle yaşanabilir bir ilçe. Kardeş şehrimiz Silifke’yi ziyaret etmekten ve burada bulunmaktan son derece mutluyuz. Tarihi ve doğal güzelliklerine hayran kaldık. Silifke'yi ve Silifke insanını çok sevdik. Bu kardeşliğin bir ömür boyu sürmesi için elimizden gelen çabayı göstermeliyiz” dedi.

Ziyaretin ardından Belediye Başkanı Mustafa Turgut, kardeş şehir ekibine plaket ve Silifke’nin el yapımı nar ekşisi, zeytin yağı ile doğal güzellikleri anlatan broşürler takdim etti. Kardeş şehir ekibi de Belediye Başkanı Mustafa Turgut ve başkan yardımcılarına getirmiş oldukları çeşitli hediyeleri takdim etti. 

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, mustafa turgut

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA