19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Kuyucuoğlu: Ülkem, Kentim ve Partim İçin Çalışmaya Devam Edeceğim


Milletvekilliği görevi 24 Haziran itibariyle sona erecek olan CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, “Bundan sonra da ülkem, kentim ve partim için çalışmaya devam edeceğim. Biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz sevgimiz, ideallerimiz aynı” dedi.

 

Tarih : 25 Mayıs 2018 Cuma 17:10   Okunma : 1153

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, 1 Kasım 2015’te yapılan seçimlerde milletvekili seçildi ve TBMM’nin 26. Dönem çalışmalarında görev aldı. Kuyucuoğlu, 26. Dönem boyunca 10 kanun teklifi hazırladı, 56 kanun teklifinin imzacıları arasında yer aldı, 4 sözlü, 55 yazılı soru önergesi, 28 araştırma önergesi verdi, genel kurulda 109 kez şahsı ve partisi adına söz aldı.

CHP Mersin Milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, bir mesaj yayınlayarak partililerine ve Mersinlilere teşekkür etti.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 26. Dönem Milletvekili olma onurunu taşıdığını ve bu sorumluluğu her zaman üzerinde hissederek çalıştığını kaydeden Kuyucuoğlu, “Bu süreçte yanımda olan, bana güvenen ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen tüm partililerime, Mersinli hemşehrilerime ve her çalışmamda yardımcı olan yol arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum. 27. Dönem Milletvekili olacak yoldaşlarımızın da aynı sorumluluk duygusuyla çalışacaklarına eminim.  Her zaman söylediğim gibi bu süreçte ülkemizin ihtiyacı olan birlik, beraberlik, dayanışma ve hoşgörüdür.  Bundan sonra da ülkem, kentim ve partim için çalışmaya devam edeceğim. Biz Cumhuriyet Halk Partiliyiz sevgimiz, ideallerimiz aynı. Ve biliyoruz ki 25 Haziran’da ülkemize bir güneş doğacak” dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’nin Türkiye’nin normalleşmesi, yeniden parlamenter demokratik sisteme dönmesi için önemli bir şans olduğunu ifade ecen Kuyucuoğlu, “Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce enerjisiyle, her kesimi kucaklayan felsefesiyle, ayrıştırmacı değil birleştirici diliyle Türkiye’nin yeniden normalleşmesi, parlamenter demokratik sistemin yeniden tesis edilmesi ve demokrasimizin daha da güçlenmesi için bir umut oldu. Bizler de var gücümüzle Cumhurbaşkanı adayımızın kazanması ve partimizin iktidarı için her türlü çabayı sarf edecekve Türkiye’de demokrasiyi yeniden inşa edeceğiz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  chp, serdal kuyucuoğlu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA