19 Nisan 2024 Cuma

12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"  
 
     
   

Hüseyin Çamak Mersinli Seçmenlere Teşekkür Etti


Milletvekilliği görevi seçimlerin ardından sona erecek olan CHP Mersin Milletvekili Dr. Hüseyin Çamak, "Seçimde oy veren tüm Mersinlilere teşekkür ediyorum. Önümüzdeki seçimlerde adayımız Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı olabilmesi için çalışmaya devam edeceğim” dedi.

 

Tarih : 25 Mayıs 2018 Cuma 17:34   Okunma : 1364

Haziran 2015 Seçimleri öncesinde yapılan önseçimde CHP üyelerinin desteğiyle birinci sırada çıkarak parlamentoya giren, Kasım 2015’te yapılan seçimlerde de aynı sıradan aday olarak milletvekili seçilen Dr. Hüseyin Çamak, Türkiye’nin en zorlu dönemlerinde parlamentodaki görevini hakkıyla yaptığına inandığını söyledi.

Çamak, “Telefonum 24 saat herkese açıktı. Mersin’deki narenciye üreticisinden Iğdır’daki hayvan yetiştiricilerine kadar, Kahramanmaraş’ın ve Şanlıurfa’nın hizmetten yoksun bırakılmış köylülerine kadar, kadro hakları ellerinden alınmaya çalışılan ÖYP’li akademisyenlerden haksız GSS borçlularının altında ezilen işsizlere kadar, şiddet mağduru sağlık çalışanlarından atanamayan sosyal hizmet mezunlarına kadar ve daha birçok konudan mağduriyetini ileten herkesin parlamentoda sesi olabilmek için elimden geleni yaptım. Türkiye’nin her güncel sorununu hemen hemen her hafta söz alarak veya yazılı soru önergeleri ile meclise taşıdım. Hiç devamsızlık yapmayarak örnek oldum. Yeni dönemde bizlerden görevi devralacak partili arkadaşlarımızın da aynı sorumlulukla tüm vatandaşlarımızın sesi olarak bu görevin hakkını vereceklerine eminim” dedi.

Halkın mağduriyetlerini suiistimal etmeyen, halka hizmetin temel dinamosu olan sosyal demokrasi eksenindeki sol değerleri her daim temel kılavuz olarak gördüğünü kaydeden Çamak, “Halkı yoksullaştırıp bunun üzerinden egemenliğini inşa edenlere karşı, her zaman daha fazla sosyal adalet ve gerçek demokrasi idealiyle solun bu ülkenin gericiliğe ve yoksulluğa karşı yegâne kurtuluşu olacağına dair inancım tamdır. Bu anlamda inandığım sol değerler doğrultusunda ve ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çağdaş medeniyet hedefiyle, bir CHP üyesi olarak örgütümüzün sinerjisini artırmak için partimin çalışmalarında her daim yanlarında olacağım. Önümüzdeki seçimlerde adayımız Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı ve Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olabilmesi için gece gündüz çalışmaya devam edeceğim” ifadelerini kullandı.

 

Mersin halkının ve partililerin “Sen bizim için bir milletvekilinden öte doktorumuzsun, abimizsin ve gönlümüzün vekilisin” dediğini hatırlatan Çamak, “Beni önseçimde birinci çıkararak onurlandıran üyelerimize, seçimde oy veren tüm Mersinlilere teşekkür ediyorum. Mücadelemiz,  Sayın Muharrem İnce'yi Cumhurbaşkanı, CHP'yi iktidar ve Mersin'de birinci yapmak için olacaktır. Hep beraber olacağız. 24 Haziran Seçimleri’nde partimizin başarısı için çalışacak Mersin milletvekili adaylarımıza başarılar diliyorum. Ben de Mersinlilerin ve partililerimizin doktoru, abisi olarak yine sahada olacağım, aydınlık bir Türkiye için çalışmaya var gücümle devam edeceğim” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  chp, hüseyin çamak, mersin milletvekili

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA