24 Nisan 2024 Çarşamba

22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   17:23   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER, GAZİANTEP`TE GAZİKENT İLKOKULU`NU ZİYARET ETTİ   16:48   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... CEMAL ENGİNYURT: "ATATÜRK`ÜN YOLUNDA GİTMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ``   16:42   TBMM, ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... ERHAN USTA: PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞÜN YENİ ANAYASA İÇİN ÖNEMLİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. BU YÖNDE ATILACAK ADIMLARA DESTEK OLACAĞIZ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``   16:13   CHP`DEN 1 MAYIS YASAĞINA TEPKİ... GAMZE TAŞCIER: "1 MAYIS TAKSİM`DİR, TAKSİM 1 MAYIS`TIR"   15:42   ERDOĞAN TOPRAK: "ÇOCUK İSTİSMARININ YAYGINLAŞTIĞI TABLOYU TÜRKİYE VE ÇOCUKLARIMIZ HİÇ HAK ETMİYOR"   15:32   VAHAP SEÇER, 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI    15:14   AYM KARARINA RAĞMEN TAKSİM 1 MAYIS`A KAPALI   14:51   İMAMOĞLU, 23 NİSAN`DA KOLTUĞUNU 9 YAŞINDAKİ METLİ`YE DEVRETTİ: “BAŞKANLIK KOLTUĞU KİMSEYE AİT DEĞİL, MİLLETE AİT”   14:51   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANLIĞI`NDA ÇOCUKLARLA BİR ARAYA GELDİ   14:49   ABDURRAHMAN TUTDERE`NİN KOLTUĞUNA DEPREMZEDE ÖYKÜ MİNA IŞIK OTURDU... "ÇİÇEK GİBİ BİR ADIYAMAN İSTİYORUM"   14:32   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, AYM BAŞKANI ÖZKAYA İLE GÖRÜŞTÜ  
 
     
   

Başkan Köse Ve Zaimoğlu Köylerde


Üç gündür Mersin’de olan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, K.Kolları Mersin İl Başkanı Pakize Esen, Milletvekili adayı Nevin Zaimoğlu ve MYK üyeleriyle Mersin’in yaylalarında alan çalışmalarına devam etti.

 

Tarih : 30 Mayıs 2018 Çarşamba 22:54   Okunma : 1627

Üç gündür Mersin'de olan CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse, K.Kolları Mersin İl Başkanı Pakize Esen, Milletvekili adayı Nevin Zaimoğlu ve MYK üyeleriyle Mersin'in  yaylalarında alan çalışmalarına devam etti.

Civar köylere  giden Başkan Köse ve Zaimoğlu, adeta oralarda çalmadık kapı, uğramadık kahve,dolaşmadık esnaf bırakmadılar.

16 yıldır ülkeyi  içinden çıkılmaz duruma getiren iktidarın artık tükendiğini, ülkeyi yönetemez hale geldiklerini belirten Fatma Köse yolun sonu görülmüştür dedi. Sizin yaşadığınız zorlukları size anlatacak değilim diyen Köse konuşmasını şöyle sürdürdü: Her şey ortada.Mazotun, gübrenin,tohumun, ilacın,yemin,samanın durumu ortada. Çoğunuz tarlalarınızı ekemez duruma getirildiniz.

Eti,pamuğu,soğanı, sarımsağı dışarıdan alır olduk. Köylü çareyi şehirlere göçmekte arar oldu. Ne yazık ki bu yağmurdan kaçarken doluya tutulmak gibi bir şey. Bu gidiş gidiş değil: artık tamam demenin tam zamanı. Sizlerden Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce  ve Cumhuriyet Halk Partisi için destek istiyoruz .

Mersin Milletvekili adayı Av.Nevin Zaimoğlu'da her gecenin mutlaka bir sabahı vardır; rüzgar ezilenden, işçiden,işsizden,köylüden yana esmeye başladı. Az kaldı, 25 Haziran sabahı her şey değişecek. CHP iktidara yürüyor. Planlarımız,programlarımız; hesabımız kitabımız hazır. Yeniden halkın egemenliği diyoruz,tek adam sultasına son diyoruz. Her şey güzel olacak,her şey güzel olacak dedi.Köylünün tekrar üretime döneceğini,kazanacağını ve köyünde mutlu yaşayacağını belirten Zaimoğlu bu bir düş değil, birlikte başarabileceğimiz bir gerçekliktir dedi.

Gittikleri her yerde büyük bir coşkuyla karşılanan CHP’li kadınlar gördükleri ilgiden oldukça memnun ayrıldılar. Umutlu ayrıldılar, umut oldular.

Üç gündür gece gündüz demeden Mersin’de alan çalışmalarını sürdüren Köse’nin yarın Malatya ve oradan da Adıyamana geçeceği öğrenildi

Paylaş :
Etiketler :  chp, fatma köse, pakize esen, nevin zaimoğlu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA