29 Mart 2024 Cuma

09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL  
 
     
   

Sokak Basketbolu Turnuvaları Mersin’de


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından RedBull sponsorluğunda düzenlenen TBF 3x3 RedBullReign Basketbol Turu’nun ikinci maçı Mersin’de oynandı.

 

Tarih : 5 Haziran 2018 Salı 11:11   Okunma : 1817

2013 yılından beri düzenli olarak Türkiye’nin birçok farklı noktasında gerçekleştirilen 3x3 Türkiye Turu bu sezon ki adı ile “TBF 3x3RedBullReign Basketbol Turu’nun ikinci etabı Mersin’de gerçekleştirildi. Sokak basketboluna ilginin artması amacıyla düzenlenen ve Büyükşehir Belediyesi’nin de büyük destek verdiği turnuvalara Mersinli basketbol severler yoğun ilgi gösterdi.

İki gün süren etkinlikte Büyük Erkekler, Genç Erkekler ve Genç Kızlar olmak üzere üç kategoride maçlar oynandı. Genç Erkekler final maçında Hasketbol GSK, WhyNot’ı 21-20 yenerek birinci oldu. Büyük Erkekler finalinde ise Threegone, Hababam Anatoli’a takımını 20-13 yenerek birinciliği elde etti.

Genç kızlar finalinde ise Threedemonas takımı, LastShot takımını 15-5 yenerek Mersin’in kazanını oldu. Kazananlara madalyaları Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Dairesi Başkanı Sinan Bayraktar, Türkiye Basketbol Federasyonu Mersin İl Temsilcisi Osman Denizer ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Organizasyon sorumlusu Suat Özdal tarafından verildi.

Kazanan Amerika’ya gidecek

Binlerce basketbolseverin büyük bir heyecanla beklediği ve katılımın ücretsiz olduğu turnuvalar Mersin’den sonra Antalya, İzmir, Ankara, Samsun, Bursa, İstanbul ve Çanakkale’de gerçekleşecek.

Turnuva, 17-18 Ağustos 2018 tarihlerinde yapılacak Türkiye Finali ile sona erecek. Türkiye finalinde birinciliği elde edecek olan takım Eylül ayında ABD’nin başkenti Washington’ın ünlü Barry Farm Goodman sahasında gerçekleştirilecek ReddBullReign Dünya Finali’ne katılmaya hak kazanacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA