29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

CHP’li Gençlerden ’Gezi Direnişi’ Etkinliği


Cumhuriyet Halk Partisi İzmir İl Gençlik Kolları, Gezi direnişinin yıl dönümü için, CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz eşliğinde Buca’da üniversite öğrencileriyle buluştu.

 

Tarih : 5 Haziran 2018 Salı 14:48   Okunma : 1317

buca’nın Hasanağa Parkı’nda gerçekleştirilen etkinliğe genç parti üyeleri ve üniversite öğrencilerinin yanı sıra İzmir Milletvekili Özcan Purçu, CHP Buca İlçe Başkanı Kasım Akdağ ve milletvekili adayları katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren CHP İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Ozan Uyan, “ Buradan tüm Türkiye’ye bir sözümüz var. Gezi’de kaybettiğimiz yol arkadaşlarımızı öldüren diktadan 24 Haziran’da hesap soracağız” ifadelerini kullandı.

Konuşmasında Nazım Hikmet Ran’a da değinen Başkan Uyan, “Size Buca’dan Nazım Hikmet dizeleriyle seslenmek istiyorum. 24 Haziran’da kurulacak aydınlık yarınların daveti bizim. Bu davet bizim” ifadeleriyle sözlerine son verdi.

CHP’nin gençlere yönelik seçim vaatlerini İzmir’den duyuran Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz konuşmasında Gezi Direnişi ve partinin gençlik politikalarına değindi. Konuşmasına İzmir’in tarihsel önemine vurgu yaparak başlayan Başkan Emre Yılmaz, “Bugün İzmir’deyiz. Yerli ve milli mücadelenin başkenti olan, Hasan Tahsin’in ilk kurşunu attığı kentteyiz. Buradan diktatörün erken seçim çağrısına icabet ediyor, 24 Haziran’da diktatörü o koltuktan göndermeye söz veriyoruz” şeklinde konuştu.

Oy kullanacak genç seçmenlere sandığa gitme çağrısı yapan Başkan Yılmaz, “ Biz gençler sandığa gidersek, memlekete yeni bir hikaye yazarız. Çünkü diktatörün en büyük korkusu biz gençleriz” dedi.

Gençlerin üniversitelerin bölünmesine izin vermeyeceğine vurgu yapan Başkan Emre Yılmaz, “Ülkemizde 8 milyon genç seçmen var. Biz bu gençleri 31 Mayıs’ın sabahından, Taksim’den, Gezi Parkı’ndan tanıyoruz. Bizim tanıdığımız gençler üniversitelerini bölenden, sınav sorularını çaldırandan, hangi şortu giydiğine karışandan ve saat kaçta yurtta olması gerektiğine karar veren diktadan hesabı 24 Haziran’da sorar” ifadeleri kullandı.

Konuşmasının devamında CHP’nin gençlere yönelik seçim vaatlerini açıklayan Başkan Yılmaz, sözlerine Nazım Hikmet Ran'ın dizeleriyle son verdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA