24 Nisan 2024 Çarşamba

11:01   MERKEZ BANKASI: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER ULUSLARARASI MERSİN ÇOCUK FESTİVALİNE KATILDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   17:23   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER, GAZİANTEP`TE GAZİKENT İLKOKULU`NU ZİYARET ETTİ   16:48   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... CEMAL ENGİNYURT: "ATATÜRK`ÜN YOLUNDA GİTMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ``   16:42   TBMM, ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... ERHAN USTA: PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞÜN YENİ ANAYASA İÇİN ÖNEMLİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. BU YÖNDE ATILACAK ADIMLARA DESTEK OLACAĞIZ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``   16:13   CHP`DEN 1 MAYIS YASAĞINA TEPKİ... GAMZE TAŞCIER: "1 MAYIS TAKSİM`DİR, TAKSİM 1 MAYIS`TIR"   15:42   ERDOĞAN TOPRAK: "ÇOCUK İSTİSMARININ YAYGINLAŞTIĞI TABLOYU TÜRKİYE VE ÇOCUKLARIMIZ HİÇ HAK ETMİYOR"   15:32   VAHAP SEÇER, 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU ÇOCUKLARA BIRAKTI    15:14   AYM KARARINA RAĞMEN TAKSİM 1 MAYIS`A KAPALI   14:51   İMAMOĞLU, 23 NİSAN`DA KOLTUĞUNU 9 YAŞINDAKİ METLİ`YE DEVRETTİ: “BAŞKANLIK KOLTUĞU KİMSEYE AİT DEĞİL, MİLLETE AİT”  
 
     
   

CHP Silifke Örgütünden iktidar yürüyüşü


CHP Silifke İlçe Örgütünün organize ettiği İktidar Yürüyüşü ve Milletvekilleri Aday Tanıtım etkinliği yurttaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi

 

Tarih : 8 Haziran 2018 Cuma 23:22   Okunma : 1170

CHP Silifke İlçe Örgütünün organize ettiği İktidar Yürüyüşü ve Milletvekilleri Aday Tanıtım etkinliği yurttaşların yoğun katılımıyla gerçekleştirildi

CHP  İlçe binasından başlayan iktidar yürüyüşü, İnönü Caddesi ve Atatürk Caddesinden devam ederek Anıt Meydanı’nda son buldu.

Yürüyüşe CHP Parti  Meclisi üyesi Fatma Güner,Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, İl Başkanı Adil Aktay,  İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, Milletvekili Fikri Sağlar, Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut,Milletvekili Adayları, Önceki dönem İl Başkanları ,ilçe Başkanları,partililer ve yurttaşlar katıldı.Yürüyüşe eşlik eden kadınlar ve gençlerden oluşan partililerde ‘Cumhurbaşkanımız Muharrem İnce’, ‘Türkiye’ye Güvence Muharrem İnce’ sloganları atarak,yürüyüşe coşku kattılar.

CHP Silifke Örgütünün düzenlediği etkinliğe katılan  Mersin Milletvekili Adayları ise şöyle. Cengiz Gökçel, Alpay Antmen, Ali Mahir Başarır, Nevin Zaimoğlu, Mehmet Saydam, Cavidan Demirağ, Seyit Özananar, Alper Turna, Alptekin Eser, Dilara Özkına, Kenan Hazar, Hidayet Oğuz, Sibel Gazi Tabel…

Yürüyüşün ardından Anıt Meydanında bir araya gelen partililere ve vatandaşlara seslenen CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, "Çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği için seçimleri kazanmak zorundayız. Bugün ülkemizin sorunlarını hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu konuda hep birlikte mücadele etmek zorundayız. Ekonomi ortada bugün doların geldiği noktayı görüyoruz. Ekonominin çöküşüne birlikte şahit oluyoruz ve buna dur demek zorundayız. Bunu yapabilecek tek bir siyasi parti vardır ve o da Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Eğitimdeki yıkımı ve yozlaşmayı hep birlikte görüyoruz ve bunu durduracağız. Hepsi çalışkan hepsi dürüst ve ülkemizin geleceği için gece gündüz demeden çalışacağına inandığımız pırıl pırıl milletvekili adaylarımıza başarılar diliyoruz. 24 Haziran’da Cumhurbaşkanımız Muharrem İnce ile güçlü bir iktidara emin adımlarla ilerliyoruz” dedi.

Mersin Milletvekili Adaylarına başarılar dileyen Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Birlik ve beraberlik içerisinde daha çok çalışmalı ve daha çok gezmeliyiz. Ülkemizin içinde bulunduğu durumun gün geçtikçe kötüye gittiğini ve bu durumdan nasıl kurtulmamız gerektiğini vatandaşlarımıza bir bir anlatmalıyız. Ben hepsi güler yüzlü ve çalışkan bir kişiliğe sahip milletvekilleri adaylarımıza başarılar diliyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum’ dedi.

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay ise yaptığı konuşmada, ‘Cumhuriyet Halk Partililer olarak her birimiz bir nefer hep birlikte omuz omuza çalışıyoruz. Referandumla hileli bir şekilde geçirilen darbe anayasasıyla birlikte ülkemizin geleceği halkımızdan alınarak, bir kişinin iki dudağı arasına bırakıldı. Bugün CHP olarak çok ciddi bir görev üstlenmiş bulunuyoruz. CHP olarak, halkımızla omuz omuza vererek, hiçbir ayrımcılık gözetmeden geleceğimizi, laik, demokratik ve hukuk devleti olarak yeniden inşa edeceğiz. Yolumuz açık olsun, Cumhurbaşkanımız Muharrem İnce olsun” dedi.Konuşmaların ardından CHP Mersin Milletvekili Adayları Atatürk Anıtına karanfil bırakarak, Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlılıklarını dile getirdiler.

 

Paylaş :
Etiketler :  chp, silifke, gençlik kolları genel başkanı, mustafa turgut, adil aktay

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA