25 Nisan 2024 Perşembe

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

MESKİ Yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına hız verdi..


Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü yağmur suyu hattı döşeme çalışmalarına ve kent genelinde imara açılan yeni konut alanlarında kanalizasyon hattı döşeme çalışmalarının sürdüğünü belirtti

 

Tarih : 1 Mart 2017 Çarşamba 17:01   Okunma : 1176

2016 yılında 26 bin 464 metre yağmuruyu hattı ile 102 bin 832 metre kanalizasyon hattı döşeme  çalışması gerçekleştiren MESKİ, Mersin genelinde yağmursuyu hattı ve kanalizasyon  döşeme çalışmalarına hız verdi.

MESKİ yağmursuyu çalışmaları kapsamında, altyapı eksiklerini giderme çalışmaları kapsamında merkez ilçe Akdeniz İlçesi’ne bağlı Yeşil Çimen Mahallesi’ne yaklaşık bin 400 metre yağmursuyu kanal hattının döşeme çalışmaları devam etmekte olup çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte  olası su baskınları ile daha önce oluşan su birikintilerinin önüne geçilecek.

Kanalizasyon döşeme çalışmaları kapsamında ise, Tarsus İlçesi’nin muhtelif mahallelerinde imara açılan konut inşaatların hız kazandığı bölgelerin altyapı ihtiyacını gidermek için  muhtelif mahallelerde  Ø 250 milimetre çapında 7 bin 340 metre, Ø 300 milimetre çapında 330 metre kanalizasyon hattı döşemesi, Ø 150 milimetre çapında 731 metre parsel bağlantısı, 191 adet muayene bacası, 133 adet parsel bacası yapılacak.

MESKİ Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, döşenen yağmursuyu ve kanalizasyon şebeke hatları ile mevcut bölgelerde alt yapı sorunun önüne geçileceği ve kent genelinde ihtiyaç duyulan her noktada yağmursuyu ve kanalizasyon hattının  döşeneceğinin altı çizildi.

İlçe ve mahalle fark etmeksizin tüm yerleşim yerlerinin altyapı ihtiyaçları doğrultusunda projeler üretildiği belirtilen açıklamada, Tarsus İlçesi’nin muhtelif mahallelerinin imara açılan yeni bölgelerde yer alan cadde ve sokaklarında kanalizasyon hattı döşeyerek, vatandaşların altyapı konusunda yaşadıkları sıkıntılara çözüm getirileceği kaydedildi.

Yağmur suyu hatları konusunda ilçeler de dahil olmak üzere tüm kentte master planı yaptırdıklarının bilgisi verilen açıklamada, yağmursuyu master planına parelel imalatların yapılmaya başlanıldığı,  bu plan çerçevesinde sıkıntı çekilen bölgelerde projeler üretileceğini ve ivedi yerler olmak üzere inşaatlarına bu yıl başlanacağı belirtildi.                                                                                                               

Paylaş :
Etiketler :  meski, mersin büyükşehir belediyesi, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA