19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Ak Parti’de Coşkulu Bayramlaşma


Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan partisinin il binasındaki bayramlaşma programına katıldı.Programa il başkanı Cesim Ercik, Eski bakanlardan Kürşat Tüzmen, milletvekili adayları ve çok sayıda partili ile vatandaş katıldı.

 

Tarih : 15 Haziran 2018 Cuma 23:59   Okunma : 1010

Açılış konuşmasını İl Başkanı Cesim Ercik yaptı. Tüm vatandaşların ve partililerin bayramını kutladı. Aynı şekilde Kürşat Tüzmen de kısa bir konuşma yaparak 24 haziran seçimlerinin önemine işaret etti ve herkesin bayramını kutladı.

Elvan, partisinin Mersin İl Başkanlığı tarafından il binasında düzenlenen bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, Türkiye'nin çok önemli bir süreçten geçtiğini ve 24 haziran seçimlerinin siyasi ve sıradan bir seçim olmadığını ifade ederek, " 24 Haziran seçimleri Türkiye meselesidir. ya Türkiye'nin önünü açıp güçlü bir şekilde büyümesinin önünü açacak bir yapıyı kuracağız ya da belirsiz bir ortama gireceğiz. Onun için bu seçimi çok mu çok önemsiyoruz. Geçmiş dönemde darbeler olurdu. Siyasi liderler seslerini çıkaramazlardı ama bizim liderimiz ilk defa Türkiye Cumhuriyeti tarihinde dimdik ayağa kalktı 'Ben darbecilere karşıyım' dedi. Tankların o silahların karşısında durdu. Tankların karşısında durmayan, televizyon seyredenler de vardı. Onların da ne yaptıklarını gördük. Milletimiz bunu biliyor. Şu anda Amerika'da Almanya'da ve birçok Avrupa ülkesinde bu darbe girişiminde bulunanlar korunuyor ve kollanıyor. Onların iadesini istiyoruz göndermiyorlar. Çünkü onlar ellerinde bir potansiyel. Dolayısıyla biz bunu başarmak zorundayız. Hep birlikte Türk'ü, Kürt'ü, Alevi'si, Zaza'sı, Yörük'ü, Türkmen'i ile biz bir bütünüz. Kimse bizi bölemez, parçalayamaz. Bu birlik ve bütünlüğümüz de ilelebet devam edecek. " dedi

Mersin ile ilgili yatırımlara da değinen Lütfi Elvan, " Son 2,5 yılda neredeyse Mersin'i yatırıma boğduk. Verdiğimiz sözleri tuttuk. 16 yıllık süre içerisinde tam 31 milyar liralık Mersin'e yatırım yaptık" dedi Konuşmaların ardından partililerle ve vatandaşlarla bayramlaşma gerçekleşti.Ardından Bakan Elvan ve beraberindekiler Tarsus'taki bayramlaşma programına katıldılar.

Paylaş :
Etiketler :  Ak Parti’de Coşkulu Bayramlaşma, lütfi elvan, cesim ercik

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA