19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Adil Aktay’dan, İnce’nin Mersin Mitingiyle İlgili Açıklama


Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Muharrem İnce’nin 20 Haziran’da Mersin’de gerçekleştireceği mitinge ilişkin hazırlıklarla ilgili basın açıklamasında bulundu.

 

Tarih : 19 Haziran 2018 Salı 16:39   Okunma : 1217

Cumhuriyet Halk Partisi Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin Mersin'de gerçekleştireceği Miting ile ilgili açıklamalarda bulunan CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, "Zamanı gelmiş bir değişimin önünde hiç kimse duramaz. Şimdi biz de böyle bir değişimin arifesindeyiz. 
Kavga ve gerginlikten yorulmuş; haksızlıklara, adaletsizliğe “yeter” diyen milyonlar, dalga dalga bu ülkeyi değiştirmeye hazırlanıyor. Bu artık bir dip dalgası değil, bu dev bir dalga. Milletin huzura, barışa, refaha kavuşma isteği bir tsunami gibi geliyor. 
Yarın Sayın Muharrem İnce, Mersinlilerin misafiri olacak. Yapacağı miting, milletin bu değişim arzusunun en coşkulu göstergelerinden biri olacak." ifadelerinde bulundu.

Değişime engel olmak isteyenler ise beyhude bir çaba içerisindeler diyen Adil Aktay, "Devletin bütün olanaklarını hukuksuz bir şekilde AK Parti için kullanıyorlar. Kamu bürokrasisi maalesef  AK Parti’nin seçim çalışmaları için seferber edilmiş durumda. Muhtarlar tehdit ediliyor. İlçe Seçim Kurulu kararlarını uygulayan belediyeler tehdit ediliyor. Kentin çeşitli yerlerinde reklam panolarındaki afişlerimiz yırtılıyor.
Bunlar çaresizliklerinin göstergesidir. Bu çaresizliğin bir diğer örneği de, Yüksek Seçim Kurulu’nun genelgelerine aykırı olduğu bilinmesine rağmen elektrik direklerine AK Parti ve MHP pankartları asılmasıdır. Konunun peşini bırakmadık, bir hukuk mücadelesi verdik ve nihayet Yüksek Seçim Kurulu, dün itibariyle, bizi haklı buldu ve o pankartların kaldırılması gerektiğine karar verdi. AK Parti ve MHP'nin usulsüzlüklerinden biri, Yüksek Seçim Kurulu tarafından tespit ve tescil edilmiş oldu.
Bütün bu süreçte Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Kocamaz ise “pankartlar içime sinmedi” diyerek işin yanlışlığını yarım ağızla da olsa kabul etti ama, maalesef gereğini yapmadı. O pankartları oradan kaldırtmadı." şeklinde konuştu ve "Bu gibi hukuk dışı, keyfi uygulamalar için son tarih yaklaşıyor. 24 Haziran’da hukuk dışılık kaybedecek, milletin adalet ve değişim arzusu kazanacaktır. 
Türkiye'yi normalleştirip, gelişme ve kalkınma rotasına sokabilmenin tek yolu var:  İktidarı bir şahsa değil, millete vermek... 
İktidarı millete vermeye yeminli, bir partinin değil, herkesin Cumhurbaşkanı olacağını ilan eden Sayın Muharrem İnce, yarın şehrimize geliyor." dedi.

"Tüm Mersin halkını, yarın saat 18'de, Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önünde Sayın Muharrem İnce'nin dev mitinginde buluşmaya davet ediyorum. Hangi adayı, hangi partiyi desteklerseniz destekleyin, gelin bu büyük şöleni, bu tarihi buluşmayı kaçırmayın.  Muharrem İnce'nin mitingine katılan tüm Mersinliler miting alanından umutla, tebessümle, geleceğe olan inancı artmış olarak ayrılacaktır." diyerek Mersin halkını mitinge çağıran Aktay, "24 Haziran günü de sandıklara gidelim ve iktidarı bir şahsa değil, millete verelim. Çünkü şahsın iktidarında şahıslar kazanır. Milletin iktidarında ise millet kazanır. 
Muharrem İnce'nin Cumhurbaşkanı, Cumhuriyet Halk Partisi'nin Meclisin en güçlü partisi olduğu bir Türkiye'de şahıslar değil, millet kazanacak, hepimiz kazanacağız." şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  adil aktay, chp, muharrem ince, mersin

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA