20 Nisan 2024 Cumartesi

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

CHP’li Vekiller Mazbatalarını Aldı


24 Haziran seçimlerinde milletvekili seçilen Cengiz Gökçel, Alpay Antmen ve Ali Mahir Başarır mazbatalarını İl Seçim Kurulunda düzenlenen törenle aldı.

 

Tarih : 3 Temmuz 2018 Salı 01:51   Okunma : 1191

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin milletvekilleri seçilen Cengiz Gökçel, Alpay Antmen ve Ali Mahir Başarır,Mersin Adliyesi Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonunda düzenlenen törenle  mazbatalarını aldı.

Mersin Adliyesi Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz Konferans Salonunda düzenlenen törene CHP İl Başkanı Adil Aktay,PM Üyesi Fatma Güner,26.Dönem Milletvekili Fikri Sağlar,Kadın Kolları İl Başkanı Pakize Esen,Gençlik Kolları İl Başkanı İ.Ethem Güzel,İlçe Başkanları  İl-İlçe Yöneticileri,Önceki Dönem İl Başkanları ve Partililer katıldı.

Mazbata töreninde konuşan Ali Mahir Başarır,seçim kampanyası boyunca çalmadık kapı,sıkmadık el bırakmadıklarını belirterek Başta İl Başkanımız olmak üzere,ilçe başkan ve yöneticilerimizi,partililerimizi,gazetecilere teşekkür ediyorum.Mecliste mersinimiz ve ülkemiz için çok ama çok çalışacağız dedi.

Alpay Antmen ise,Bugün buradaysak,bugün buradaysam ve bir hukukçu olarak ben bu mazbatayı alabiliyorsam bu sizler sayesinde oldu.Çok daha fazla çalışacağız.Vatanımız,Milletimizve Bayrağımız için çok daha fazla çalışacağız ve birlikte başaracağız dedi

 Cengiz Gökçel  ise adliye binası önünde yaptığı açıklamada 24 Haziran seçimlerinde istediği sonucu alamadıklarını söyledi. “Bu süreçte çok büyük bir mücadele verdik. İstediğimiz sonucu alamadık ama  bu işi burada noktalamıyoruz. Yerel seçimlerde başta Büyükşehir belediyesi olmak üzere diğer ilçe belediyelerini de kazanarak bu burukluğu üstümüzden atmak istiyoruz.

CHP’nin toplum adına ne hedeflediğini,  toplumun refahı için neler yapması gerektiğini hem parlamento da hem yerel de Mersin ve Türkiye’ye göstereceğiz. Mutlaka CHP iktidarını  yakalayacağız.Çünkü ülkemizin buna ihtiyacı var” dedi.

 Ülkemizde yaşanan toplumsal olaylar nedeniyle televizyonları izleyemez duruma geldiklerini söyleyen Gökçel, “Televizyonları artık izlemeye çekiniyoruz. Çocuk yaştaki, kız ve erkek çocuklarımıza yapılanları gördükçe böyle bir ülkede yaşadığımız için üzülüyoruz. Çünkü Türkiye Cumhuriyeti olarak bu içinde bulunduğumuz durumu hak etmediğimizi düşünüyoruz. Bunun için alınması gereken bütün önlemleri de CHP olarak parti kimliğimizle ve Mersin milletvekilleri olarak vekil kimliğimizle bu sorunların önlenmesiyle yoğun bir çaba harcayacağız” diye konuştu.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA