19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Tiyatro Kursiyerleri Mezun Oldu


Erdemli Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Burak Küçük’ün yazdığı, Engin Yılmaz ve Deniz Sandalcı’nın yönetmenliğini yaptığı “Mış Gibi” oyunu ile seyirciye perdelerini araladı.

 

Tarih : 3 Temmuz 2018 Salı 12:39   Okunma : 1409

Erdemli Belediyesi 4. dönem tiyatro kursiyerlerini, düzenlenen tiyatro oyunuyla mezun etti. Belediye Kültür Merkezinde gerçekleştirilen oyunun iki perde halinde sergilenen kara komeditürü oyuna ilginin oldukça yoğun olduğunu gözlemlendi. Ücretsiz olarak gerçekleştirilen “Mış gibi” isimli oyun sanatseverler tarafından beğeni toplarken, izleyiciler belediyenin ilçeye sadece mimari ve altyapı sorunlarının çözümünde değil sanattan kültüre, bilimden spora her alanda yatırım yaptığını ve toplum olarak ihtiyaç duydukları her sosyal alanın sağlandığını, bunun için ekiplere ve Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ’ya teşekkür ettiklerini bildirdi.

BAŞKAN TOLLU: KÜLTÜR VE SANATA HER TÜRLÜ YATIRIMI YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Bir buçuk saat süren oyun sonunda sertifika töreninde belediye başkanı Tollu kısa bir konuşma yaptı. Başkan Tollu, verdiği emeklerden dolayı oyunculara teşekkür ederek her geçen gün ilçeyi kültür başkenti haline getirdiklerini ve bu noktada gerekli her türlü yatırımı yapmaya devam edeceklerini bildirdi. Sanata ve sanatçıya kıymet vermenin kültürümüzün taşınmasında ne denli önemli olduğuna değinen Başkan Tollu, geceye yoğun katılımlarından dolayı seyircilere teşekkür ederek sözlerini noktaladı.

KÜLTÜR MÜDÜRÜ ARSLAN: ERDEMLİ’NİN KÜLTÜR VE SANAT HAYATINA KATKI SUNUYORUZ

Gecede son olarak söz alan Erdemli Belediyesi Kültür Müdürü Adem Arslan da, sanata, sanatçıya ve kültüre her zaman destek veren Başkan MükerremTollu’ya kendilerine verdikleri destekten dolayı teşekkür ederek, ilçenin kültür ve sanat hayatına katkı sunmaya devam edeceklerini belirtti.

MEZUN OLDULAR

Sertifikalarını alarak mezun olma başarısı gösteren oyuncuların mutluluğu gözlerden kaçmadı. Kursiyerler özellikle de aileleri başta olmak üzere sahnede seyirciler tarafından alkışlanmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirterek emeği geçen herkese teşekkür ettiler.

Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, mükerrem tollu, tiyatro

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA