29 Mart 2024 Cuma

09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL  
 
     
   

Esenpınar’da Belediyeden Eğitime Destek


Erdemli belediyesi ilçe genelinde eğitim kurumlarına verdiği destek çalışmalarını büyük bir hızla devam ettiriyor.

 

Tarih : 5 Temmuz 2018 Perşembe 12:33   Okunma : 887

Erdemli Belediyesi ilçe genelinde tüm eğitim kurumlarına verdiği büyük destek kapsamında Esenpınar mahallesinde de ilköğretim okulunun boya badana bakım ve onarımını gerçekleştirirken, bahçe düzenlemesi, spor sahaları, çevre çit tel örgüsü, pencerelerin yenilenmesi şeklinde çalışmalar yaparak okula birde Atatürk büstü hediye etti.

Belediye Başkanı Mükerrem Tollu yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, eğitimin geleceğin sigortası olduğunu belirterek, bu bilinçle eğitim kurumlarına ve faaliyetlerine büyük önem verdiklerini söyledi.

Belediyeciliğin görev ve yetki alanına giren her konuda hiçbir ayrım yapmadan tüm mahallelerde eşit ve ihtiyaca göre planlı bir çalışma sergilediklerini vurgulayan Başkan Mükerrem Tollu, huzurlu ve mutlu bir gelecek için özellikle eğitime büyük önem verdiklerini açıkladı.

Göreve geldiklerinden itibaren başlattıkları EĞİTİME DESTEK PROJESİ’Nİ 2014 yılında büyükşehir ilçesi olmakla köy ve beldelerin mahalleye dönüşmesiyle tüm ilçe genelinde yaygınlaştırdıklarını ifade eden Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu kapsamda tüm hizmetlerin yanı sıra yaz sezonunda tatil nedeniyle okulların ihtiyaçlarını da karşılamakta olduklarını belirterek konuyla ilgili açıklamasını şöyle sürdürdü.

“Eğitim, toplum ve ülke olarak bizim geleceğimizdir. Bunun için eğitime, çalışmalarımız içinde ayrı bir önem veriyoruz. EĞİTİME DESEK POJEMİZ kapsamında şimdi de Esenpınar mahallemizdeki okulumuzun okul sezonu öncesinde eksiklerini gidermek, sezon öncesi yapacağımız çalışmalarla sezona daha güzel girile diğer bakım onarım çalışmalarını amaçlıyoruz. Bunun için öncelikle okulumuzun boya badana ve diğer bakım onarım çalışmalarını yapıyoruz. Esenpınar ilkokul ve ortaokulumuzun Futbol ve Basketbol sahası, Atatürk büstü, Çeşme ve genel tadilatını yaptık. Ayrıca okul önüne beton dökülerek, Parke döşemesi ve bordür örme çalışmaları yaptık. Futbol sahasının zeminine çim atıldı ve etrafına tel örgü yapıldı. Basketbol sahası zeminini betonladık ve etrafına tel örgü yapıldı.   Yine belediyemizce yemekhane içinin tadilatı yapılmış, boyanmış ve pencereleri takılmıştır.

BAŞKAN TOLLU MAHALLE HALKINA SPOR TESİSİNİN YAPIMINA BAŞLADIKLARININ MÜJDESİNİNİ VERDİ.

“Ayrıca Esenpınar’da mahalle halkımızın ihtiyacı olan Esenpınar Futbol ve Basketbol Sahası yapımı için zemin hazırlığına başladık. Bu çalışmalar 12 dönüm üzerine araziye yapılıyor. En kısa sürede tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız.”

Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, mükerrem tollu, adem arslan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA