20 Nisan 2024 Cumartesi

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Silifke Belediyesi Kendi Ürettiği Asfaltıyla Hizmet Veriyor


Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, kent genelinde yapılan bütün yol çalışmalarında kendi ürettikleri asfaltı kullandıklarını belirterek, daha ucuza mal edip daha kaliteli hizmet sunduklarını açıkladı.

 

Tarih : 6 Temmuz 2018 Cuma 13:27   Okunma : 921

Saray Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi’nde devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceleyerek esnafları da ziyaret eden Belediye Başkanı Mustafa Turgut, yapılan ve yapılacak olan diğer hizmetler hakkında bilgiler verdi.

Sıcak bitüm asfalt ile değişik boyutlarda çakılların karıştırılarak yol kaplama malzemesi olarak hazır hale getirildiği "asfalt plent" tesisinin, önem verdikleri yatırımlar arasında yer aldığını belirten BaşkanMustafa Turgut; ‘Uzun süredir üzerinde çalıştığımız bir konuydu ve yaklaşık iki yıldır bu şekilde hizmetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Artık kendi asfaltımızı kendimiz üretiyor böylece daha az maliyetle daha kaliteli bir hizmet sunuyoruz. Kent genelinde yeni yapılan ve bozulan yollar için kullanılan asfalt üretimini bu yıl geçtiğimiz yıllara oranla üçte bir oranda arttırarak şantiyemizde üretilen asfaltımızı ihtiyaç duyulan her noktada kullanmaktayız.

Kentimiz bilindiği üzere 2693 km2’lik bir alana sahip olup, Tarsus ve Mut ilçelerinden daha büyüktür. Göreve geldiğimiz andan itibaren kent merkezimiz başta olmak üzere 88 mahallemize de eşit hizmet götürmek için gayret gösteriyoruz. Bu hizmetlerimiz içerisinde en büyük eksiklik olan yol sorununu asgari boyuta düşürmek için çalışmalarımız hızlı bir şekilde devam ediyor. Bugüne kadar yapılmayan bütün yolları yapıyor, dar olan yolları genişleterek, parke olup da sonradan bozulan bütün yollarımızı sıcak asfalt ile kaplıyoruz’ dedi.

Silifke Belediyesi Fen İşleri Birimine bağlı teknik ekiplerin, asfalttaki kalite kontrolüne büyük önem verdiklerini de sözlerine ekleyen Başkan Turgut, ‘Asfaltta kullanılacak malzeme seçimi ve kullanılacak malzeme miktarları titizlikle takip ediliyor. Bu kalitenin sürekliliği arz etmesi ve yollarımıza kaliteli asfalt yapılması için çalışmalarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz’ dedi.

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, mustafa turgut

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA