25 Nisan 2024 Perşembe

23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK   19:42   SEZGİN TANRIKULU: "AKP`NİN KAYYUM UYGULAMASI, SİYASİ BİR KÖTÜLÜK OLARAK TARİHE GEÇECEK"   18:43   AVUKATLAR 27 NİSAN`DA ANKARA`DA "BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ"NE HAZIRLANIYOR... ANKARA BARO BAŞKANI KÖROĞLU: "BU MİTİNG AVUKATLARIN EKONOMİK ANLAMDA BÜYÜK ÇIKMAZA SÜRÜKLENMESİ NEDENİYLE DÜZENLENİYOR"   18:10   TBMM GENEL KURULU`NDA CHP VE MHP ARASINDA `MANİSA` TARTIŞMASI   18:01   KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI KAHVECİ ESKİ BORÇLARI BELEDİYE BİNASINA ASTI   17:23   DEM PARTİ BATMAN İL BAŞKANLIĞI`NA OPERASYON   16:41   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN ‘23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ` GALA YEMEĞİYLE SONA ERDİ   16:08   İZMİR`DE SAĞLIK ÇALIŞANLARI İŞ BIRAKTI... TABİP ODASI BAŞKANI KAYNAK: SAĞLIKTA ŞİDDET POLİTİKTİR. SAĞLIKTA ŞİDDET VARSA, HİZMET YOK   15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:23   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    13:13   CHP, SAĞLIKLA İLGİLİ TORBA YASANIN İPTALİ İÇİN AYM`YE DAVA AÇTI: “BAZI ŞİRKETLERİN KARLARINI MAKSİMİZE ETMEK İÇİN TBMM ÇALIŞTIRILIRSA CHP BUNLARIN İPTALİ İÇİN AYM`YE GELMEYE DEVAM EDECEK”   12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A: “TASARRUFU SARAY`DAN BAŞLATIN”   11:46   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU   11:24   MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI    11:01   MERKEZ BANKASI: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER ULUSLARARASI MERSİN ÇOCUK FESTİVALİNE KATILDI  
 
     
   

Camilere Hizmet Devam Ediyor


Erdemli Belediyesi tarafından ibadethanelere sunulan temizlik, bakım ve onarım işlerinden sonra çevre düzenlemeleri ve taş duvarlarını örmeye başladı.

 

Tarih : 19 Temmuz 2018 Perşembe 03:33   Okunma : 891

Erdemli Belediyesi ibadethanelere yönelik sunulan temizlik, bakım, onarım ve boya gibi hizmetleri farklı bir boyuta taşıdı. Belediye ekipleri şimdi de eksikleri tespit edilen camilerin çevre düzenlemesinin yanı sıra taş duvar örme işlerini de gerçekleştiriyor. Erdemli Belediyesi ekipleri KarahıdırlıDolamaç mevkii Kuba ve Arpaçbahşiş Mahallesi Yeniköy Camiinde boya badana tadilat çalışmalarını tamamlarken, Batısandal köyü Yanıkhan Camii’nin ise çevre düzenlemesi ve taş duvar örme işlerini sürdürüyor.

VATANDAŞ ODAKLI HİZMET DEVAM EDİYOR

Cami hizmetlerinin Erdemli Belediyesince geleneksel hale getirildiğini vurgulayan Başkan Tollu, bu kapsamda Erdemli sınırlarındaki tüm mahallelerde bulunan camilerin temizliği,boya badana tadilat ve çevre düzenlemelerinin devam ettiğini bildirdi. Camilere yapılan hizmetiAllah rızası için yaptıklarını söyleyen Başkan Tollu, hizmetlerin vatandaşlar tarafından da takdir toplamasının kendileri için ayrı bir motivasyon kaynağı olduğunu ifade etti. Erdemli’deve kırsal alanlarda bulunan her caminin sırayla temizlendiğini boya badana tadilat ve her türlü ihtiyacının karşılandığını beyan ederek, vatandaş odaklı hizmet anlayışlarının devam ettiğinin altını çizdi. Başkan Tollu, ekiplerinKarahıdırlı ve Arpaçbahşiş’te bulunan camilerde çalışmalarını tamamladığını diğer bölgelerde ise sürdürdüğünü söyledi.

CAMİLERİMİZE DÜZENLİ OLARAK HİZMET GÖTÜRÜYORUZ

Erdemli tarihinde camilere yönelik hizmetlerin bir envanteri çıkarılırsa, en çok çalışmanın kendi hizmet dönemlerinde yapıldığının ortaya çıkacağının altını çizen Başkan Tollu, “tüm camilerimizin boya badana tadilat işlerinin yanı sıra bahçelerini düzenledik, peyzajından, banklarına kadar her türlü hizmeti sunduk. Parke döşedik. Yolu kötü olanların yollarını yaptık. Camilerimizi düzenli olarak temizledik. Ayrıca Kuran Kurslarımız için de tüm bu hizmetleri yerine getirdik. Bundan sonra da bu çalışmalarımız devam edecektir” dedi. Tollu, aynı hassasiyeti tüm eğitim kurumları için de taşıdıklarının altını çizdi.

Belediyeden alınan bilgilere göre; belediye cami temizleme ekibinin hızlı bir şekilde çalışmalarını sürdürdüğü, günde en az iki caminin temizlendiği ve ihtiyacı olan camilerde ise boya-badana ve çevre düzenlemelerinin eş zamanlı sürdüğübildirildi.

Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, mükerrem tollu, adem arslan

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA