23 Nisan 2024 Salı

13:49   BAŞKAN YILDIZ, 23 NİSAN’DA KOLTUĞUNU MİNİK EYLÜL’E BIRAKTI   13:37   MERSİN`DE COŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI   12:06   ANITKABİR`DE 23 NİSAN COŞKUSU... BİNLERCE ÇOCUK ATA’SINA KOŞTU   11:56   MECLİS BAŞKANI KURTULMUŞ, MAKAMINI 6. SINIF ÖĞRENCİSİ ARSLAN`A DEVRETTİ: “ÇOCUKLARIN MUTLU VE HUZURLU BİR TÜRKİYE`DE YAŞAMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIM”   11:48   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ, BİRİNCİ MECLİS`TE KONUŞTU: "MECLİS MİLLİ İRADENİN VE MİLLİ MÜCADELENİN MERKEZİDİR"   11:42   TAKSİM`DE 23 NİSAN TÖRENİ   11:27   OKUMA YAZMA BİLMEYEN 5 YAŞINDAKİ MUHAMMED MİRAÇ ARAS İSTİKLAL MARŞI`NI EZBERE OKUDU   11:12   MANSUR YAVAŞ, 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU MUHAMMED UĞUR`A BIRAKTI   09:57   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN ‘KIR ÇİÇEKLERİ`NDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI`NDA BAŞARILI SONUÇ    09:40   TBMM`DE ATATÜRK ANITI`NDA TÖREN DÜZENLENDİ   09:39   MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN 81 İLDEN GELEN ÇOCUKLARLA ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ   17:15   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ 23 NİSAN GELENEĞİNİ BOZMADI, KOLTUĞUNU MİNİK ÖĞRENCİYE DEVRETTİ   17:12   TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ’TAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI   17:10   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDE “23 NİSAN” ETKİNLİĞİ   17:09   TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİCE MAHALLESİ’NDE YOL BAKIM ÇALIŞMASI YAPILDI   17:06   YENİŞEHİR BELEDİYESİ 5 ÜLKEDEN ÇOCUKLARINI MERSİN’DE BULUŞTURDU   16:54   ÇUKUROVA GAZETECİLER CEMİYETİ VE MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANLARINDAN BELEDIYELERE ÇAĞRI   15:20   CHP`Lİ ÖZTÜRKMEN`DEN TUNÇ VE YILMAZ`A SORU ÖNERGESİ: “KAMUDA MÜLAKATLAR NE ZAMAN KALDIRILACAK?”   13:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI   12:27   GAZİ ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM”  
 
     
   

Koyuncu’da Hizmetin Adı ‘Mükerrem Tollu’


Koyuncu Muhtarı Zübeyir Arslan, Başkan Tollu ile gurur duyduğunu belirterek, ‘’Sadece Koyuncu değil, tüm beldeler ve köyler tarihinde böyle hizmet görmedi. Ölene kadar başkanımın yanındayım. Her zaman bir ve beraber olmaya söz veriyorum’’ açıklaması yaptı.

 

Tarih : 24 Temmuz 2018 Salı 01:36   Okunma : 1004

Erdemli Belediyesi, Koyuncu Cerrahlılar Sokağı’nda sıcak asfalt çalışmalarını sürdürürken, Koyuncu geneline yayılan çalışmalar vatandaşlar tarafından olumlu karşılanıyor. Erdemli Belediyesi’nin hizmetlerinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Koyuncu Muhtarı Zübeyir Arslan, Başkan Tollu ile gurur duyduğunu belirterek, ‘’Sadece Koyuncu değil, tüm beldeler ve köyler tarihinde böyle hizmet görmedi. Ölene kadar başkanımın yanındayım. Her zaman bir ve beraber olmaya söz veriyorum’’ açıklaması yaptı.

Uzun yıllar asfalt-yol konusunda sıkıntılar çeken mahalleler Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile birlikte son dört yılda büyük bir yol kat etti. Büyükşehir yasası sonrası hizmet alanına eklenen köyler, beldelerin yanı sıra mahallelerde de belediye hizmetleri hız kesmezken,  71 mahallenin her talebine karşılık veren Erdemli Belediyesi, hizmetleriyle Koyuncu’ya da imzasını atıyor. Asfaltlama hizmeti konusunda eksiklerini tespit ettikleri mahallelerde programları dahilinde sıcak asfalt serdiklerini belirten Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu yıl Erdemli sınırları içerisinde sıcak asfaltla tanışmamış mahalle bırakmayacaklarını beyan etti.

71 MAHALLEDE HİZMET MARATONU SÜRÜYOR

Büyükşehir yasası sonrası 71 mahalleye hizmet götürmeye başladıklarını hatırlatan Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, asfaltlama çalışmalarıyla ilgili yaptığı açıklamasında; hizmet verdikleri yerleşim birimlerinin her sokağını adım adım arşınlayarak, ‘Asfaltsız mahalle kalmayacak’ sözünü yerine getirmek için Koyuncu’da da canla başla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Havaların ısınmasıyla asfalt hizmetlerine hız verdiklerini dile getiren Başkan Tollu, “Büyükşehir yasası sonrası 71 mahalleye hizmet vermeye başladık. Söz verdiğimiz üzere Erdemli sınırları içerisinde asfaltlanmamış yol bırakmayacağız. Vatandaşlarımızın bundan zerre kadar şüphesi olmasın. İhtiyaç olan her yere asfalt hizmetini götürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

MUHTAR ARSLAN: ÖLENE KADAR BAŞKANIMIN YANINDAYIM

Sadece Koyuncu’nun değil, bütün köylerin ve beldelerin bu güne kadar böyle bir hizmet görmediğini dile getiren Koyuncu Mahalle Muhtarı Zübeyir Arslan, Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun hizmetleriyle ilgili görüşlerini paylaştı. Muhtar Arslan, Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ile gurur duyduğunu ifade ederek, ‘’100 tane sokağı olan mahallemizin yüzde 95’i asfaltlandı. Gerçekten çalışan bir belediyemiz var. Bu zaman kadar böyle hizmet görmedik. Bir Koyuncu değil, bütün köylerde ve beldelerde güzel çalışmalar var. Başkanımızla gurur duyuyorum. Halkımızın yanında beni hiç mahcup etmedi. Aradığımız her an telefonumuzun bir ucunda oldu. İhtiyaçlarımızı yerine getirdi. Ölene kadar başkanımın yanındayım. Allah başkanımızdan razı olsun. Her zaman bir ve beraber olmaya söz veriyorum’’ açıklaması yaptı.

HİZMETLER ARA VERMEDEN DEVAM EDİYOR

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre; yol açma, genişletme ve sıcak asfalt çalışmalarının tüm yerleşim birimleri ve mahallelerde eş zamanlı devam ettiği öğrenildi.

Paylaş :
Etiketler :  erdemli belediyesi, mükerrem tollu, adem arslan, koyuncu

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA