29 Mart 2024 Cuma

09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL  
 
     
   

CHP Mersin İl Gençlik Örgütünden motivasyon toplantısı..


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Referandum Ara Değerlendirme Motivasyon toplantısı Silifke’de gerçekleştirildi. Genel Başkan Emre Yılmaz,Genel Başkan Yardımcısı Eren Kurt’un katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya,gençlik Örgütleri yoğun ilgi

 

Tarih : 7 Mart 2017 Salı 19:31   Okunma : 1510

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen Referandum Ara Değerlendirme Motivasyon toplantısı Silifke’de gerçekleştirildi. Genel Başkan Emre Yılmaz,Genel Başkan Yardımcısı Eren Kurt,Mersin üniversitesinden Doç.Dr.S.Ulaş Bayraktar,Doç.Dr.İhsan Kamalak'ın  katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya, gençlik Örgütleri yoğun ilgi gösterdi..

Mersin genelinde referandumda ‘HAYIR’ oyu çıkması için çalışmalarını her geçen gün yoğunlaştıran Cumhuriyet Halk Partisi’nin Mersinin Hayırlı gençleri, bir taraftan eğitim seminerleri düzenleyip kamuoyunu bilgilendirirken diğer taraftan da ilçe ilçe dolaşarak gençleri ‘HAYIR’ konusunda aydınlatıyorlar.

“İnanıyoruz ve Başaracağız” sloganıyla Silifke’de bir araya gelen CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz’ın katıldığı, Genel Başkan Yardımcısı Eren Kurt’un divan Başkanlığını yaptığı ,Gençlik Kolları Mersin İl Başkanı Ethem Güzel, Silifke İlçe Başkanı Uğur Korkmaz,Erdemli ilçe Başkanı Bekir Kamil Çağlayan,Mezitli İlçe Başkanı Buğra Baran,Yenişehir ilçe Başkanı Didar Şimşek,Akdeniz ilçe Başkanı Neslihan  Gül Togay,Tarsus ilçe Başkanı Emrah Kara ,Çamlıyayla ilçe Başkanı  Mustafa Saydamlı,Yöneticiler  ve partili gençler, birlik ve beraberlik içerisinde başarılı bir toplantı gerçekleştirdi.

GENEL BAŞKAN EMRE YILMAZ, “HİÇ MERAK ETMESİNLER BAŞKANLIĞA GEÇİT VERMEYECEĞİZ”

Referandum ara değerlendirme  Motivasyon toplantısında yaptığı konuşmasında, gençliğin başkanlığa geçit vermeyeceğini, başkanlık için ülkeyi sokak sokak örgütleyeceklerini ifade eden Gençlik Kolları Genel Başkanı Emre Yılmaz, 2016 kurultayında bu örgütün her şeyden önce bir yoldaşlık kültürüne bir bir arkadaşlık kültürüne ve başka bir hayale başka bir ütopyaya nasıl kavuşturacağımızı anlatmak için yola çıktık, başka bir gelecek sloganını ortaya koyduk bunun için bir aradayız bunun için beraberiz.hepinize şunu belirtmek isterimki bu toprakların sahnesine her daim genç öznelerle ,genç aktörler  çıkmıştır. Bu sahnede gençlerin daha önde olması daha aktif rol oynaması memleketin kritik süreçten geçtiği bu günlerde oldugu gibi her daim özne olması  çok önemli faktördür.Geldigimiz bu  süreçte  yine memleket gençliği tarihi bir göreve çağirmaktadır. Bızde bundan dolayıdırki bu referandum sürecinde  yeniden memleketimizin  bizi çagımasıya ortaya çıkmak zorundayız,birileri bizleri gayri milli ilan ediyor,fakat bu memleketin geçmişine baktığınız vakit  bizim geçmişimizde gayri milli olanların maltaya bir İngiliz zırhlısıyla kaçanlar oldugunu görmekteyiz.bizim geleneğimiz maltaya İngiliz zırhlısıyla kaçanlar değil bandırma vapuruna binip samsuna çıkanlardır.“Gençlik bugün ahlaki ve entelektüel önderliğini ele alıp, sokağın gücünü kullanıp bir şekilde başkanlığı bu ülkeye yar etmemek adına her şeyi yapacak. Bu noktada ülke çok net ikili bir ayrıma gitmekte, bizler birileri gibi saltanat yanlıları gibi düşünmüyor, Cumhuriyet sevdalıları olarak sokakları örgütlemeyi hedefliyoruz. Türkiye’nin hayalsiz, ütopyasız bırakılan gençleri ve tüm kesimleri olarak, başkanlığa karşı yani diktaya karşı sokağı örgütlemeyi hedefliyoruz. Bizler, aynı 1923’teki, 1968’deki kuşak gibi 2013’teki gezi kuşağının temsilcileri olarak Türkiye Cumhuriyeti’nin parlamenter demokrasi ile yönetilmesinden yanayız. Bizler, şehir şehir buluşmalar örgütleyecek ve memleket memleket dolaşarak, ilerici, aydın, devrimleri savunanlar olarak başkanlığa hayır diyeceğiz” diye konuştu.

BAŞKAN GÜZEL, “BU REFERANDUM PARTİ SEÇİMİ DEĞİLDİR. HER GENCİMİZİN İYİ DÜŞÜNMESİ GEREKİR”

“16 Nisan'da yapılacak halk oylaması ülkemizin ve biz gençlerin kaderini belirleyecek” diye konuşan CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Ethem Güzel, “Bu referandum parti seçimi değildir. Bizler memleketimizin varlığı, birliği ve bölünmez bütünlüğü için çalışıyoruz. Bu anayasa değişikliği işsizliğe, eşitsizliğe ve adaletsizliğe çare olmayacak. Gençler olarak gerek okulumuzdan gerekse işimizden fedakârlık ederek sabahtan akşama kadar referandumda neden 'Hayır' denmesi gerektiğini gençlerimize ve her kesimden vatandaşlarımıza anlatacağız. Son güne kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çünkü bu memleket bizim, gelecek bizim ve daha iyi bir geleceği, Başka bir Geleceği  hep birlikte mümkün kılacağız" diye konuştu.Sözlerine

Görüyorum ki bizler kocaman bir aile olmuşuz diye devam eden Başkan Güzel.

;ilçe gençlik örgütleri olarak çok önemli çalışmalara imza attık  en önemlisinide şu an  gerçekleştiriyoruz  Referandumdan hayır  çıkartacağız gerek ilçe örgütlerimizin bireysel çalışmaları gerekse birlikte yaptığımız bütün çalışmalarda koordineli bir şekilde olabiliyor olmamız bize daha çok güç veriyor.  Hep birlikte ilerliyoruz ve çevreden bununla ilgili çok güzel dönüşler alıyoruz buda hepimiz için gurur verici.Çok zor bir sürçten geçtiğimizi biliyoruz sokaklara indik ve heryerde sesimizi  büyütüyoruz farkındayız bazen hırpalanıyoruz,bazen  gözaltına alınıyoruz ama inanın hiçbirimiz korkmuyoruz. Hergün sokaklarda  İzmir marşını söylemeye ısrarla devam edeceğiz,sesimize  destek olan insanları gördükçe umudumuzuda büyütüyoruz tüm baskılara rağmen yılmıyoruz,sinmiyoruz,ve asla pes etmeyecegiz.bizler Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarıyız ve ona yakışır biçimde devam ediyoruz atamıza sözümüz var emanetlerine saygımız var,şimdi tam sırası bizler vatanseveriz,Cumhuiyetciyiz,laikci gençleriz. Kanımızın son damlasına kadar mücadele etmeye devam edeceğiz,karanlığa asla geçit vermeyecegiz.artık mesele memleket meselesidir cumhuriyetimiz için ,geleceğimiz için gerekirse uyumadan çalışacağımız bir süreçde bulunuyoruz.bu süreçde çok yorulduk yorulmaya da devam edecegiz sayımız hiçde az degil bizler yalnız degiliz.yanımzda halk var halka indiğimizde desteklerini alabiliyoruz bu bizi mutlu ediyor,saha çalışmalarında görüyoruzki sayımız birden bire artıyor halkın destegiyle forumda yapılan eylemde halkın desteğiyle yüzlerce  kişiye ulaştık bu bizim için hala umut demektir.lütfen sandıga gitmeyecek arkadaşlarımızı hep beraber ikna edelim onlara  ulaşalım teker teker  ziyaret edelim.ilk oylarının vatana hayırlı olmasını dileyelim dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  chp, akdeniz, silifke, emre yılmaz, eren kurt, ethem güzel, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA