25 Nisan 2024 Perşembe

16:40   YENİŞEHİR BELEDİYESİ KAÇAK PEYNİR İMALATHANESİNİ MÜHÜRLEDİ   15:51   GÖKHAN GÜNAYDIN ÇORLU TREN FACİASI DAVASINDA ÜST DÜZEY YÖNETİCİLERE CEZA VERİLMEMESİNE TEPKİ GÖSTERDİ   14:47   EMİR CAN İĞREK`TEN MEZİTLİ 33 SPOR`A TAM DESTEK   13:05   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDEN VATANDAŞLARA VERGİ HATIRLATMASI   12:56   GÜLCAN KIŞ: HER 100 ÇOCUKTAN 20’Sİ ÇALIŞIYOR   12:56   ÇORLU DAVASI KARARINDAN SONRA AİLELER: YÜREĞİMİZE SU SERPİLDİ AMA BU DAVA BURADA BİTMEZ. 35 KAMU İHALESİ ALIP PARASINA PARA KATANLARI DA CEZAEVİNE GÖNDERMEDEN RAHAT ETMEYECEĞİZ   12:25   ÇORLU TREN KAZASI DAVASI... ÖZGÜR ÖZEL: “BU BAŞARI, DAYANIŞMA GÖSTERENLERİNDİR. BUNDAN SONRA HEP BERABER OLACAĞIZ”   12:02   ÇORLU DAVASI`NDA HAPİS CEZASI VERİLEN TCDD YÖNETİCİSİ 4 SANIK TUTUKLANDI   11:08   TOROSLAR BELEDİYE BAŞKANI YILDIZ, MAKBULE VE MEHMET ÇİFTİNİN İSTEĞİNE KAYITSIZ KALMADI   10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK  
 
     
   

Mezitli’de yüzme kursuna yoğun ilgi


Geçtiğimiz yıl 2 bin kişinin yüzme öğrendiği Mezitli Belediyesi Yüzme Kurslarında bu yıl hedef büyüdü. Bu yıl düzenlenen kurların 4. etap sertifika törenine katılan Başkan Tarhan, “İlçemiz gerçekleştirdiği projelerle Türkiye’ye örnek olmaya devam ediyor. Mezitli’de yaşayan herkes yüzme öğrenecek, bisiklete binecek ve üretimde bulunarak birlikte yönetime katılacak” dedi.

 

Tarih : 13 Ağustos 2018 Pazartesi 02:17   Okunma : 812

Mezitli Belediyesi’nin Atatürk ve Yeni Mahalle’de yer alan eğitim havuzlarında başlattığı yüzme kursları devam ediyor. Yüzme havuzlarında başlatılan eğitimler, kadın yetişkin, çocuk, gruplar şeklinde sürdürülüyor. İki hafta süren kurs boyunca eğitim alan her yaştan yetişkin ve çocuk kursiyerlere 4. etap sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Mezitli Belediyesi’nin eğitim kurumu olan Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi’nin miniklerinin yanı sıra ileri yaştaki kursiyerlerin birlikte sertifika alması ie ilgin tabloların oluşmasına yol açtı. Aralarında Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Şenol Çavuş’un da yer aldığı yeni yüzücülerin sertifika törenine aileler yoğun ilgi gösterdi.

HERKE YÜZECEK, BİSİKLET ÖĞRENECEK VE ÜRETİME KATILACAK

Törende konuşan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, her alanda Türkiye’ye örnek olmaya devam ettiğini söyledi. Mezitli halkının üç şeyi bilmesi gerektiğine dikkat çeken Başkan Tarhan, “Öncelikli hedefimiz, Mezitli gibi deniz kentinde yaşayan her vatandaşımıza mutlaka yüzme öğreteceğiz. Geçtiğimiz yıl 2 bin kişiye yüzme öğretmiştik bu yıl bu rakamı 2 bin 500 kişiye çıkarmak itiyoruz. Başka bir hedefimiz de kentimizde yaşayan herkesin bisiklet kullanmasını hedefliyoruz. Gerekirse bu konuda kurlar açacağız. Yaptığımız bisiklet yolarıyla birlikte dağıttığımız bin 350 bisiklet Mezitli’nin bisiklet kenti olmasını sağladı. Üçüncü hedefimiz ise tüm vatandaşlarımızın bir şekilde yönetime katılması gerektiğini hedefliyoruz. Bu nedenle gönüllü evlerini kurduk. Bu nedenle hobi bahçelerini hayata geçirdik. Önümüzdeki günlerde bir de örgü evi açarak çemberi genişletmeye devam edeceğiz. İtiyoruz ki tüm halkımız üretim ve paylaşım içerinde bulunsun. Mutlu Mezitli’yi birlikte kuralım” dedi.

MEZİTLİ BELEDİYESİ’NE DUYULAN GÜVENE SONSUZ TEŞEKKÜRLER

Belediyeye güvenerek çocuklarını kurlara gönderen ailelelere de teşekkür eden Başkan Neşet Tarhan, “Gördüğünüz gibi aralarında belediye meclis üyemiz Şenol Çavuş’un da bulunduğu her yaştan kursiyer yüzme öğrendi. Bize gösterilen bu güvene sonsuz teşekkür ederiz.  Havuzlarımızda en dikkat ettiğimiz durumlar temizlik ve güven hususlarıdır. Bunu da sağladığımızı düşünüyoruz. İlk dönem sadece çocuklar için açtığımız yüzme kursuna yetişkinlerden de yoğun bir talep geldi. Onlar içinde yeni gruplar oluşturduk. Ciddi bir katılım oldu. Amacımız, ilçemizde herkesin yüzme öğrenmesi ve özellikle de çocukların hem sosyalleşmesi hem de geleceğe güvenle hazırlanmasıdır” dedi.

Başkan Tarhan, yaz dönemi boyunca açılan çeşitli kurslar hakkında 358 81 48 numaralı telefondan bilgi alabileceğini de hatırlattı.

 

Paylaş :
Etiketler :  mezitli belediyesi, neşet tarhan, gençlik evleri

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA