25 Nisan 2024 Perşembe

10:47   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN TAŞOVA BELEDİYESİ`NİN BORCU BELEDİYE BİNASINA ASILDI: 32 MİLYON 715 BİN 775 LİRA   10:33   AKP`DEN DEM PARTİ`YE GEÇEN KARAKOÇAN BELEDİYESİ`NİN 88 MİLYON TL BORCU OLDUĞU AÇIKLANDI   10:15   ODTÜ ÖĞRENCİLERİNİN REKTÖRLÜK ÖNÜNDEKİ OTURMA EYLEMİNE ÇANKAYA BELEDİYE BAŞKANI GÜNER`DEN DESTEK   10:13   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "YOKSULLUK GİRDABI ÇOCUKLARIMIZI EĞİTİMDEN KOPARIYOR"   10:11   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇORLU DAVASI ÖNCESİ AÇIKLAMA: “ÖLENLERİ SUÇLU, SUÇLULARI MASUM GÖSTEREN BİR KARARA KİMSE YELTENMESİN"   10:01   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, FİZİKSEL YETERLİLİK KURSLARIYLA GENÇLERİ SINAVA HAZIRLIYOR    09:25   TARSUS`TA “SANAT GÜZELLEŞTİRİR" KARMA RESİM SERGİSİ   09:23   İSİAS OTEL DAVASI... ACILI BABADAN MAHKEME HEYETİNE ÇAĞRI: "DEVLET GÖREVLİLERİNİN DE BU DAVA DOSYASINA DAHİL EDİLMESİ GEREKİR"   23:21   DENİZ YAVUZYILMAZ: "KUVEYTTÜRK`TE YÖNETİM KURULU ÜYESİ DE OLAN KÜLTÜR VE TURİZM BAKAN YARDIMCISI ALPASLAN`IN TOPLAM MAAŞI 801 BİN TL"   21:29   GEZİ İÇİN ADALET NÖBETİ`NİN İKİNCİ YIL DÖNÜMÜNDE İZMİR`DEN ADALET ÇAĞRISI: "HUKUKSUZLUĞA SON VERİN"   20:21   İYİ PARTİ`NİN 5 OLAĞANÜSTÜ KURULTAYI`NA DELEGELER, İL VE İLÇE YÖNETİCİLERİ İLE ESKİ MİLLETVEKİLLERİ DIŞINDA KATILIMCI ALINMAYACAK   19:42   SEZGİN TANRIKULU: "AKP`NİN KAYYUM UYGULAMASI, SİYASİ BİR KÖTÜLÜK OLARAK TARİHE GEÇECEK"   18:43   AVUKATLAR 27 NİSAN`DA ANKARA`DA "BÜYÜK SAVUNMA MİTİNGİ"NE HAZIRLANIYOR... ANKARA BARO BAŞKANI KÖROĞLU: "BU MİTİNG AVUKATLARIN EKONOMİK ANLAMDA BÜYÜK ÇIKMAZA SÜRÜKLENMESİ NEDENİYLE DÜZENLENİYOR"   18:10   TBMM GENEL KURULU`NDA CHP VE MHP ARASINDA `MANİSA` TARTIŞMASI   18:01   KÜTAHYA BELEDİYE BAŞKANI KAHVECİ ESKİ BORÇLARI BELEDİYE BİNASINA ASTI   17:23   DEM PARTİ BATMAN İL BAŞKANLIĞI`NA OPERASYON   16:41   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ`NİN ‘23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ` GALA YEMEĞİYLE SONA ERDİ   16:08   İZMİR`DE SAĞLIK ÇALIŞANLARI İŞ BIRAKTI... TABİP ODASI BAŞKANI KAYNAK: SAĞLIKTA ŞİDDET POLİTİKTİR. SAĞLIKTA ŞİDDET VARSA, HİZMET YOK   15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:23   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI   
 
     
   

Kemal Kılıçdaroğlu: Karamsar değilim


CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, siyasette küslüğün yerinin olmadığını belirtirken ’Türkiye bütün sorunları aşabilecek güçtedir’ ifadelerini kullandı.

 

Tarih : 23 Ağustos 2018 Perşembe 00:53   Okunma : 1011

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Habertürk televizyonunda katıldığı “Bayram Sohbetleri” programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Kılıçdaroğlu özetle, şunları kaydetti:

KARAMSARLIK BİTSİN

 Bayramın ülkeye huzur, barış getirmesini isterim. Karamsar atmosferden Türkiye’nin çıkmasını isterim. Bir gelecek endişesi var, o endişeden Türkiye’nin kurtulmasını isterim.

BÖYLE BİR ORTAM YOK

 Genel başkanların bayramda bir araya gelmeleri, oturup sohbet etmeleri, siyasetin dışında konuşmaları, fıkra anlatmaları, siyasetteki sertliği yumuşatır. Belki de espri ile birbirimize hatalarımızı anlatma fırsatı da olur ama böyle bir ortam yok Türkiye’de. Böyle bir ortama Türkiye’nin ihtiyacı var.

BAHÇELİ AÇIKLAMASI

 (MHP lideri Bahçeli ile aynı okudunuz, tanışıyor muydunuz?) Öğrenciliğimizde çok fazla beraberliğimiz yok aslında. Ama ben onu biliyorum, o da beni biliyor. Sonra o akademik dünyayı, ben bürokratik dünyayı seçtim. İki dünyada da aslında şu veya bu şekilde bir performans sergiledik.

DÜĞÜN 1 EYLÜL’DE

(Oğlu Kerem Kılıçdaroğlu’nun düğünü konusunda) 1 Eylül’de yapacağız inşallah. Zor bir iş. İnşallah mutlu olurlar.

TOKALAŞMAMIZ LAZIM

 (Siyasette küs olduğunuz kimse var mı?) Hepimiz insanız. Kızdığımız insanlar olabilir ama küskünlüğüm yok. Çünkü siyaset küslük üzerine inşa edilemez. Kırgınlıklarınız olabilir, üzüntüleriniz olabilir, farklı bakışlarınız dolayısıyla size kızanlar ve küsenler olabilir ama bunlar aşılır. Çünkü hepimiz siyasette tartışırız, kızarız ama sonuçta bir araya geldiğimizde tokalaşmamız lazım.

KARAMSAR DEĞİLİM

 Kimliklerimiz, inançlarımız, yaşam tarzlarımız farklı olabilir ama sonuçta hepimiz güzel bir Türkiye’de yaşıyoruz. Herkesin huzurlu ve mutlu olmasını isterim. Sorunlarımız var ama asla karamsar değilim. Türkiye bütün bu sorunları aşabilecek güçte ve kapasitede.

‘Bayramlarda elimizde torba şeker toplardık’

HARÇLIKLA ŞEKER ALIRDIK

 (Çocukluğundaki bayramlara ilişkin) Bingöl’ün Genç ilçesinde bayram dolayısıyla yaşadığımız güzellikleri hatırlayabiliyorum. Akşam erken yatardık sabah bayrama uyanmak için. Eğer babamız bize bayramda giyebileceğimiz bir şey almışsa o bizim için çok değerliydi. Bayram sabahı önce babamızın elini, sonra annemizin elini öperdik. Kardeşler bir arada bayramlaşırdık. Kalabalık bir aileydi. Bayramın birinci günü elimizde torbalarla şeker toplardık. Tanıdık olsun veya olmasın komşuların kapılarını çalardık. Eğer para veren birisi olursa çok daha sevinirdik. Bayram harçlıklarımız çok büyük olmazdı zaten. Yine giderdik şeker alırdık. Çünkü çikolata yoktu o yıllarda, ulaşmak olağanüstü zor bir şeydi.

ŞİİR YAZARDIM

 Şiir yazmayan kişi yoktur, aşık olmayan kişi olmadığı gibi. Ortaokul’da da yazıyorduk. Ama lise yıllarında yazdığım şiirleri oranın yerel gazetelerine götürürdüm, orada yayımlanırdı. Cama asarlardı, benim şiirim varsa orada büyük bir keyifle bakardım. (Ankara’dan İstanbul’a yürüdünüz ama günlük hayatınızda yürüyüş yapabiliyor musunuz?) Hayır. Maalesef yapamıyorum.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, Kılıçdaroğlu, Bayram sohetleri, Kurban Bayramı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA