23 Nisan 2024 Salı

13:49   BAŞKAN YILDIZ, 23 NİSAN’DA KOLTUĞUNU MİNİK EYLÜL’E BIRAKTI   13:37   MERSİN`DE COŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI   12:06   ANITKABİR`DE 23 NİSAN COŞKUSU... BİNLERCE ÇOCUK ATA’SINA KOŞTU   11:56   MECLİS BAŞKANI KURTULMUŞ, MAKAMINI 6. SINIF ÖĞRENCİSİ ARSLAN`A DEVRETTİ: “ÇOCUKLARIN MUTLU VE HUZURLU BİR TÜRKİYE`DE YAŞAMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIM”   11:48   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ, BİRİNCİ MECLİS`TE KONUŞTU: "MECLİS MİLLİ İRADENİN VE MİLLİ MÜCADELENİN MERKEZİDİR"   11:42   TAKSİM`DE 23 NİSAN TÖRENİ   11:27   OKUMA YAZMA BİLMEYEN 5 YAŞINDAKİ MUHAMMED MİRAÇ ARAS İSTİKLAL MARŞI`NI EZBERE OKUDU   11:12   MANSUR YAVAŞ, 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU MUHAMMED UĞUR`A BIRAKTI   09:57   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN ‘KIR ÇİÇEKLERİ`NDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI`NDA BAŞARILI SONUÇ    09:40   TBMM`DE ATATÜRK ANITI`NDA TÖREN DÜZENLENDİ   09:39   MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN 81 İLDEN GELEN ÇOCUKLARLA ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ   17:15   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ 23 NİSAN GELENEĞİNİ BOZMADI, KOLTUĞUNU MİNİK ÖĞRENCİYE DEVRETTİ   17:12   TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ’TAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI   17:10   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDE “23 NİSAN” ETKİNLİĞİ   17:09   TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİCE MAHALLESİ’NDE YOL BAKIM ÇALIŞMASI YAPILDI   17:06   YENİŞEHİR BELEDİYESİ 5 ÜLKEDEN ÇOCUKLARINI MERSİN’DE BULUŞTURDU   16:54   ÇUKUROVA GAZETECİLER CEMİYETİ VE MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANLARINDAN BELEDIYELERE ÇAĞRI   15:20   CHP`Lİ ÖZTÜRKMEN`DEN TUNÇ VE YILMAZ`A SORU ÖNERGESİ: “KAMUDA MÜLAKATLAR NE ZAMAN KALDIRILACAK?”   13:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI   12:27   GAZİ ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM”  
 
     
   

Başkan Mustafa Turgut, personel ve vatandaşlarla birlikte temizlik yaptı


Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, Gökbelen Mahallesi’nde temizlik personeli ve vatandaşların katılımıyla çevre temizliği yaptı.

 

Tarih : 28 Ağustos 2018 Salı 23:09   Okunma : 902

Silifke Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Halkımızı temiz bir çevre bırakma konusunda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz’ dedi.Çevre ve şehircilik çalışmalarıyla sürekli olarak adından söz ettiren Silifke Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre oluşturmak için yaptığı çalışmalara hız kazandırdı. Silifke Belediyesi Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından belirlenen mahallelerin cadde ve sokakları temizlik makineleri ve yıkama araçlarıyla hijyenik hale getiriliyor. Günlük olarak yapılan temizliğin yanı sıra haftanın iki günü yapılmaya başlanılan toplu temizlik çalışmalarına Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut da katıldı. Temizlik görevlilerinin giydiği eldivenleri giyen Başkan Turgut,personel ve gönüllü vatandaşlarla birlikte temizlik yaptı.

Sabah saatlerinde başlayan toplu temizlik çalışmalarında ilk olarak Başkan Mustafa Turgut ve vatandaşlar yaya olarak Gökbelen Mahalle merkezi ve sokaklarını temizledi. Süpürme çalışmaları sonrası çöp toplama araçlarıyla çöpler toplandı. Daha sonra ise süpürme ve toplama araçları sokaklara girerek mahallenin her bir noktasını karış karış temizledi.
“TEMİZ BİR ÇEVRE İÇİN HER VATANDAŞIMIZIN DUYARLI OLMASI GEREKİYOR”
Temizlik işçileri ve vatandaşlarla birlikte çöp toplayarak daha sonra kahvaltıda bir araya gelen Başkan Turgut, “Arkadaşlarımızla beraber çalışmak, onlara moral vermek için bugün burada onlarla birlikte çalıştım. Belediyemizin Temizlik ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri gece gündüz durmadan çalışıyorlar. Arkadaşlarımız her mahallede işlerini güzel bir şekilde yürütüyorlar. Vatandaşlarımızda sağ olsunlar mahallemize sahip çıkıp bizlerle birlikte temizlik yaptılar. Mahalle sakinlerimizle birlikte bu şirin ve güzel yaylamızı temiz tutmaya daha fazla özen göstermeliyiz. Silifke Belediyesi olarak her mahallemizde temizlik ve çevre düzenleme çalışmalarımızı arttırıyoruz. Çalışmalarımıza katılım sağlayan tüm vatandaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum’ dedi.

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, mustafa turgut, gökbelen mahallesi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA