29 Mart 2024 Cuma

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

Başkan Kocamaz Hadise İle Birlikte Onuncu Yıl Marşını Söyledi


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Zafer Haftası kapsamında 5 yıldır düzenlediği ve konserlerle renklendirdiği Geleneksel Karakucak Güreş etkinlikleri konserlerinin son konuğu sevilen popçu Hadise oldu.

 

Tarih : 1 Eylül 2018 Cumartesi 05:32   Okunma : 1529

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Zafer Haftası kapsamında 5 yıldır düzenlediği ve konserlerle renklendirdiği Geleneksel Karakucak Güreş etkinlikleri konserlerinin son konuğu sevilen popçu Hadise oldu. Birbirinden hareketli şarkıları ve sahne şovlarıyla 50 bin Mersinliyi büyüleyen Hadise, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na damga vurdu.

Gecenin sürprizi ise Down sendromlu küçük Zeynep’in hayranı olduğu popçu Hadise ile olan duygusal buluşması oldu. Sahnede bir araya gelen Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Hadise ve Zeynep, meydanı dolduran 50 bin kişi ile birlikte ellerinde Türk bayrakları ile Onuncu Yıl Marşı’nı söylediler.

Zafer Haftası Kapsamında devam eden ve son ayağı Gözne Yaylası’nda yapılan Karakucak Güreşleri ünlü popçu Hadise’nin konseri ile sona erdi. Mersin Büyükşehir ve Toroslar Belediyesi işbirliği ile Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleştirilen konseri Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, kent protokolü ve binlerce Mersinli izledi.

Cumhuriyet Meydanı’nda Havai Fişek gösterisi eşliğinde 10. Yıl marşını söyleyen Mersinliler coşku dolu bir 30 Ağustos akşamı yaşadı.

“Ağustos ayı, Türk’ün zafer ayıdır”

30 Ağustos Zafer Haftası etkinliklerinin mimarı Başkan Kocamaz, konser öncesi yaptığı konuşmasında Türk’ün şanlı tarihi boyunca kazandığı birçok zaferin Ağustos ayında olduğunu belirterek,  “Ağustos ayı, Türk’ün zafer ayıdır. Medeniyetler beşiği Anadolu’yu tarih boyunca milyonlarca şehit vererek vatanlaştırdık.  Yurdumuza, canımız pahasına kara sevdalılar gibi sevdalıyız. Türlü hile ve tezgâhlarla bizi bin yıllık vatanımızdan koparmak ve kıskaca almak isteyenlere verilecek en güzel cevap, tıpkı şu anda Cumhuriyet Meydanında olduğu gibi bir olmak, iri olmak, diri olmak ve dik durabilmektir” dedi.

“Cumhuriyetimizi sonsuza kadar yaşatmaya milletçe ant içtik”

Her zaferin bir bedeli ve parlayan yıldızı olduğunu sözlerine ekleyerek devam eden Başkan Kocamaz, “Büyük Atatürk’ümüz başta olmak üzere, bugün hatıralarını yâd ettiğimiz 30 Ağustos Büyük Taarruz kahramanları ile birlikte; tarih boyunca vatan, millet ve mukaddeslerimiz uğruna can veren şehitlerimize ne kadar teşekkür etsek azdır. Ne mutlu, kendini aziz milletimizin ayrılmaz bir parçası, kahraman Kuvay-i Milliyecilerin torunları olarak gören Mersinliler’e. Ne mutlu, bugün bu meydanda toplanarak Türkiye Cumhuriyeti’nin sonsuza kadar yaşayacağına tıpkı bizler gibi iman edenlere. Ne mutlu bu vatanda ayrıntılara takılmadan bin yıllık kardeşliğimizi sürdürme gayreti güdenlere. Ne mutlu tek devlet, tek vatan, tek bayrak, tek millet ve tek dil mücadelesi verenlere. Ne mutlu Türk’üm diyene!” ifadelerine yer verdi.

Konser öncesi Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna da bir konuşma yaparak Mersinlilerin ve tüm Türkiye’nin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutladı.

Başkan Kocamaz’dan Hadise’yi duygulandıran hediye

 

Şarkıları ile dillerden düşmeyen sevilen sanatçı Hadise 30 Ağustos coşkusunu Mersinlilerle birlikte yaşadı. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Geleneksel Karakucak Güreşleri’nin sanatçı olarak son konuğu, çıkardığı her şarkısı hit olan Hadise oldu.

Albümleri ve yaz şarkıları ile dillerden düşmeyen Hadise, bu yıl 30 Ağustos coşkusunu Mersin’de Mersinlilerle birlikte yaşadı. Konser esnasında Başkan Kocamaz’ın Hadise’ye verdiği hediye, sanatçıya oldukça duygusal anlar yaşattı. Sanatçı, kendisinin ve annesi Gülnihal Açıkgöz’ün fotoğrafının yer aldığı tabloyu görünce şaşkınlığını gizleyemezken, göz yaşlarına hakim olamadı.

Sahneye elinde Türk Bayrağı ve ‘Farkımız Var’ şarkısı ile sahneye çıkan Hadise’yi izlemek isteyen Mersinliler Cumhuriyet Meydanı’na adeta akın etti. Alanı dolduran kalabalık bir yandan sanatçının şarkılarına eşlik ederken bir yandan da telefonları ile konser anını ölümsüzleştirdiler.

Down Sendromlu Zeynep’in hayali gerçek oldu

Başkan Kocamaz, Mersin’de yaşayan ve hayranı olduğu Hadise’nin konsere geleceğini öğrenerek, sosyal medya üzerinden kendisine ulaşan Down Sendromlu Zeynep Ceyda Çavuş’un hayallerini gerçeğe dönüştürdü.

Zeynep’in en büyük hayalinin hayranı olduğu Hadise’yi görmek olduğunu öğrenen Başkan Kocamaz,  küçük Zeynep’i Hadise ile buluşturdu.

Hadise ile aynı sahnede şarkı söyleyen küçük Zeynep hayranı olduğu sanatçıyı yakından görmenin mutluluk ve heyecanını yaşadı. Birlikte ‘Nerdesin Aşkım’ şarkısını söyleyen ikili, izleyicilerden büyük alkış aldı. Hayranı olduğu sanatçıya dakikalarca sarılan küçük Zeynep Ceyda’nın yaşadığı mutluluk ise görülmeye değerdi.

Sıfır Tolerans, Şampiyon, Evlenmeliyiz, Nerdesin Aşkım, Prenses, Deli Oğlan, Ya Günü, Biz Burdayız, Mesajımı Almıştır O, Aşk Kaç Beden Giyer gibi hareketli şarkılarının yanı sıra duygusal parçalarını da seslendirerek Mersinlilere unutulmaz bir konser yaşattı.

 

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  meski, büyükşehir belediyesi, burhanettin kocamaz

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA