29 Mart 2024 Cuma

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

Dr.Galip Kırıcı Yenişehir’den Aday Adayı


CHP’den Yenişehir Belediye Başkan aday adaylığı çalışmalarını sürdüren Dr. Galip Kırıcı, geçmişten bu yana partide birlikte çalıştığı isimlerle bir araya geldi.

 

Tarih : 2 Eylül 2018 Pazar 22:45   Okunma : 1728

Mersin'in tanınmış çocuk sağlığı uzmanı hekimlerinden Dr. Galip Kırıcı, CHP'den Yenişehir Belediye Başkan aday adayı olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Galip Kırıcı, CHP Yenişehir İlçe Örgütü'nde birlikte görev yaptığı partililerle Tenis Kulübü'ndeki kahvaltıda bir araya geldi ve neden aday olduğunu anlatarak yapmak istedikleri projeler hakkında bilgi verdi.

Hayvan haklarını, çocuk haklarını, doğanın haklarını korumayı esas alan ve  istihdam yaratıcı projeler hazırladıklarını, bunları önümüzdeki günlerde ilan edeceğini söyleyen Galip Kırıcı, "Şimdilik halkın taleplerini dinlemeyi proje açıklamaktan daha önemli ve gerçekçi bulduğum için vatandaş  ne derse o benim projem olacak. Bunun içinde adaylık açıklanana kadar kurduğum ekibimle Yenişehir'de istatistiki anketler yapıp vatandaşın taleplerine göre proje hazırlayacağız. Vatandaşın hizmetinde bir belediyecilik anlayışı göstereceğiz. Bu sebeple vatandaşı dinlemek en büyük projemiz olacak" dedi.

Toplantı'da projelerinden bahseden Kırıcı, bazı projeleri hakkında özetler verdi.:

Yenişehir istihdam / üretim projesi: En önemli ve hızlıca adım atılması gereken aynı zamanda Yenişehir halkının en kronik sorunu olan işsizlik meselesine göreve gelir gelmez el atacağım. İstihdamla üretimi harmonik halde işlevsel kılacağım. Yenişehir'de işsiz gençler artık üretime katılacak ve kazanan hem gençlerimiz, hem üreten halkımız, hem milli ve yerel kaynaklarımız olacaktır. Yenişehir genciyle yaşlısıyla üreten ve verimli bir şehir haline gelecek.

Yenişehir sokakta projesi: İlk 6 ay, her hafta bir mahallede toplantılar düzenleyeceğim. Halkın sorununu halkın direkt kendisinden öğreneceğim. Halk ile Yenişehir Belediyesi'ni,  birbiri içinde homojen bir yapıya kavuşturacağım. Belediye başkanı artık sokaklardan çıkmayacak. Halk neredeyse belediye başkanı orada olacak. Halkı ayağına çağıran belediyecilik anlayışına son verip halkın ayağına giden bir belediye başkanı olacağım.

Yenişehir marka projesi: Yenişehir ve Mersin'i sadece festivaller ve konserlerle değil aynı zamanda yaratıcı  projelerle ve öncü belediyecilik anlayışı ile önce bölgenin sonra tüm Türkiye'nin bildiği, hakkında konuştuğu ve örnek aldığı bir bölge haline getireceğiz. Yenişehirliler Yenişehir'de yaşamaktan gurur duyar hale gelecekler. Yenişehir bir marka olacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA