19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Silifke 2. Edebiyat Festivali sona erdi


Yazarlar ile okuyucuların bir araya geldiği ve konserlerin düzenlendiği Silifke 2. Edebiyat Festivali sona erdi. Kültür, Sanat ve Edebiyat Festivallerinin önümüzdeki yıllarda da dolu dolu etkinliklerle devam edeceğini açıklayan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Festivalimizde emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz’ dedi.

 

Tarih : 24 Eylül 2018 Pazartesi 23:54   Okunma : 1196

Yazarlar ile okuyucuların bir araya geldiği ve konserlerin düzenlendiği Silifke 2. Edebiyat Festivali sona erdi. Kültür, Sanat ve Edebiyat Festivallerinin önümüzdeki yıllarda da dolu dolu etkinliklerle devam edeceğini açıklayan Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Festivalimizde emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz’ dedi.

Festivalde kent sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği imza etkinlikleri, söyleşiler ve konserler büyük beğeni topladı. Kültür ve sanat etkinlikleriyle her geçen gün ayrı bir değer kazanan Silifke, gerçekleştirdiği festivallerle ve sosyal etkinliklerle, vatandaşların beğenisini kazanmaya devam ediyor.

2. EDEBİYAT FESTİVALİ DOLU DOLU GEÇTİ

Edebiyat Festivalinin ikinci gününde Türkiye'nin en büyülü seslerinden Birsen Tezer sahne alırken Türk sanat müziğinden latine, cazdan popa birçok tarzı seslendirerek hayranlarına unutulmaz bir konser sundu.Festivalin final gecesinde ise muhteşem sesiyle Halk Ozanı Mazlum Çimen sahne aldı.

Ayrıca festivalin ikinci gününde yazarlar Sinan Meydan, İsmail Saymaz, Hakan Günday ve Aslı Tohumcu söyleşileri büyük ilgi görürken son günde ise Nebil Özgentürk, Sezai Sarıoğlu ve Murat Uyurkulak gibi değerli yazarlar okuyucularıyla buluştu.

Kültür ve sanat etkinlikleriyle her akşamı dolu dolu geçen Edebiyat Festivali’nin kent sakinlerinden büyük bir ilgi gördüğünü açıklayan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Belediyemiz tarafındanikincisi gerçekleştirilen Edebiyat Festivalimiz, sanatseverlerin ve Silifke halkımızın büyük ilgisini gördü. Göksu Parkı’nda yazarlarla buluşan kitapseverler önce imza hemen ardından söyleşi etkinliğine katılarak, kültür ve sanat etkinliklerimizle buluştular. Bu güzel etkinliklerimizde kitap tanıtımlarının yanı sıra binlerce vatandaşımız, birbirinden değerli yazarlarla buluşmanın mutluluğunu yaşadılar. Yazarlarımız bir taraftan kitaplarını imzalarken diğer taraftan da söyleşileriyle okuyucularına okumanın önemini ve kitapla ilgili merak edilen soruların cevaplarını yanıtladılar. Edebiyat festivalimizin hem ilçemizin tanıtımına hem de kültür alışverişimize önemli katkılar sunacağına inanıyorum ’dedi.

SİLİFKE’Yİ SANAT, SPOR VE KÜLTÜR KENTİ YAPIYORUZ’

Başkan Mustafa Turgut, “Belediyemizin çalışmaları ile her geçen gün gelişen, büyüyen ve güzelleşen şehrimizde; geçmişten günümüze intikal eden tüm kültürel mirasımızı ve değerlerimizi koruyor, geliştiriyoruz. Bu değerler etrafında, sanat, spor ve kültürel etkinliklerimize ayrı bir önem veriyoruz. Yapmış olduğumuz sosyal etkinlikler, şenlikler ve festivallerle Silifke’yi hareketlendiriyor ve canlandırıyoruz. Kültür ve sanata verdiğimiz destek ve bu iki sahada geliştirdiğimiz birçok proje ile artık Silifke, kültür üreten ve bunu geleceğe aktaran önemli bir birikime kavuşmuş olacaktır. Edebiyat Festivalimizde emeği geçen ve katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, mustafa turgut, chp, bünyamin uçar

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA