29 Mart 2024 Cuma

18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI  
 
     
   

Dev seçime, dev aday,İstemihan Talay


CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Eski Kültür Bakanı İstemihan Talay, aday adaylığını büyük bir gövde gösterisi ile yaptı. İl ve ilçe başkanlarının yanı sıra milletvekilleri,meclis üyeleri ,B.Başkanı A.Adaylarının da hazır bulunduğu açıklamaya çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

 

Tarih : 24 Eylül 2018 Pazartesi 22:25   Okunma : 1316

CHP Genel Başkan Başdanışmanı ve Eski Kültür Bakanı İstemihan Talay, aday adaylığını büyük bir gövde gösterisi ile yaptı. İl ve ilçe başkanlarının yanı sıra milletvekilleri,meclis üyeleri ,B.Başkanı A.Adaylarının da  hazır bulunduğu açıklamaya çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. “Dev seçime, dev aday” sloganı ile miting havasında yapılan açıklamada Talay “Şimdi, Mersin'de yeni bir sayfa açmanın, üretime odaklı, insana ve çevreye duyarlı, halkçı bir belediyecilik anlayışını hakim kılmanın zamanıdır” dedi.

Yaklaşık 2 yıldır çalışmalar yapan ve dün itibariyle aday adaylığını açıklayan CHP Genel Başkan Başdanışmanı İstemihan Talay il binasında gerçekleştirilen mini bir miting ile gövde gösterisi yaptı. Eski Kültür Bakanı,Genel Başkan Başdanışmanı Talay'ın adaylık açıklamasına çok sayıda partilinin yanısıra  CHP İl Başkanı Adil Aktay, İlçe Başkanları,Mersin milletvekilleri Cengiz Gökçel, Alpay Antmen, Ali Mahir Başarır, Kadın Kolları Başkanı Pakize Esen, Gençlik Kolları Başkanı Ethem Güzel, önceki dönem  il başkanları Faruk Akar, Yılmaz Şanlı, Ali Galip Özkan,Abdullah Özyiğit ,Belediye Başkan A.Adayları  katıldı.

Talay'ın Adaylık açıklamasında İl Başkanı Adil Aktay, ülkenin, üretimden uzak, ranta ve betona dayalı bir ekonomik modelin yol açtığı krizlerle boğuştuğunu belirterek, “Ülkemizin içinde bulunduğu ağır ekonomik koşulların oluşmasında, iktidarın güdümündeki yerel yöneticilerin de büyük suçu var. AK Partili Belediye Başkanları, iktidarın ranta ve betona dayalı ekonomik modelini acımasızca uyguladılar ve bu ülke kentlerinin geleceğini kararttılar. Gün geldi, bir zamanlar büyük belediyecilermiş gibi gösterilen Kadir Topbaş gibi, Melih Gökçek gibi isimlerin foyaları ortaya çıktı;  bu isimler bizzat kendi partileri tarafından görevden alındı.  Böylece, AK Partinin yerel yönetimlerde aslında hiçbir başarı hikâyesinin bulunmadığı, kendileri tarafından itiraf edilmiş oldu.” Diye konuştu. 

Daha sonra söz alan Mersin Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı, eski Kültür Bakanı,Genel Başkan Başdanışmanı İstemihan Talay konuşmasına Hacı Bektaş-i Veli’nin ‘Bir olalım, iri olalım, diri olalım’ sözleriyle başladı. AKP iktidarının Türkiye’yi 16 yıldır korku ve baskı ile yönettiğini kaydeden Talay, “Bu süreçte teslim alamadıkları tek şehir Mersin oldu” dedi. Atatürk’ün, “Mersinliler, Mersin’e sahip olunuz” sözünü hatırlatan Talay, doğum yeri, inancı, dili ne olursa olsun Mersin’de ekmek yiyen herkesin Mersinli olduğunu ifade etti. Talay, belediye başkanı olması durumunda kimseyi inancından, dilinden ötürü dışlamayacaklarını, herkese eşit hizmet götüreceklerini, gençleri yönetime katarak Mersin’in marka değerini yeniden yaratacaklarını söyledi.

Paylaş :
Etiketler :  istemihan talay, mersin büyükşehir belediyesi, kültür bakanı

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA