24 Nisan 2024 Çarşamba

13:49   BAŞKAN YILDIZ, 23 NİSAN’DA KOLTUĞUNU MİNİK EYLÜL’E BIRAKTI   13:37   MERSİN`DE COŞKULU 23 NİSAN KUTLAMASI   12:06   ANITKABİR`DE 23 NİSAN COŞKUSU... BİNLERCE ÇOCUK ATA’SINA KOŞTU   11:56   MECLİS BAŞKANI KURTULMUŞ, MAKAMINI 6. SINIF ÖĞRENCİSİ ARSLAN`A DEVRETTİ: “ÇOCUKLARIN MUTLU VE HUZURLU BİR TÜRKİYE`DE YAŞAMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIM”   11:48   TBMM BAŞKANI KURTULMUŞ, BİRİNCİ MECLİS`TE KONUŞTU: "MECLİS MİLLİ İRADENİN VE MİLLİ MÜCADELENİN MERKEZİDİR"   11:42   TAKSİM`DE 23 NİSAN TÖRENİ   11:27   OKUMA YAZMA BİLMEYEN 5 YAŞINDAKİ MUHAMMED MİRAÇ ARAS İSTİKLAL MARŞI`NI EZBERE OKUDU   11:12   MANSUR YAVAŞ, 23 NİSAN DOLAYISIYLA KOLTUĞUNU MUHAMMED UĞUR`A BIRAKTI   09:57   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN ‘KIR ÇİÇEKLERİ`NDEN TÜRKİYE ŞAMPİYONASI`NDA BAŞARILI SONUÇ    09:40   TBMM`DE ATATÜRK ANITI`NDA TÖREN DÜZENLENDİ   09:39   MİLLİ EĞİTİM BAKANI YUSUF TEKİN 81 İLDEN GELEN ÇOCUKLARLA ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ   17:15   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ 23 NİSAN GELENEĞİNİ BOZMADI, KOLTUĞUNU MİNİK ÖĞRENCİYE DEVRETTİ   17:12   TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ’TAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI   17:10   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDE “23 NİSAN” ETKİNLİĞİ   17:09   TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİCE MAHALLESİ’NDE YOL BAKIM ÇALIŞMASI YAPILDI   17:06   YENİŞEHİR BELEDİYESİ 5 ÜLKEDEN ÇOCUKLARINI MERSİN’DE BULUŞTURDU   16:54   ÇUKUROVA GAZETECİLER CEMİYETİ VE MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANLARINDAN BELEDIYELERE ÇAĞRI   15:20   CHP`Lİ ÖZTÜRKMEN`DEN TUNÇ VE YILMAZ`A SORU ÖNERGESİ: “KAMUDA MÜLAKATLAR NE ZAMAN KALDIRILACAK?”   13:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI   12:27   GAZİ ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM”  
 
     
   

Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi Yoğun İlgi Görüyor


Silifke Belediyesi tarafından Göksu Mahallesi Abdi İpekçi Caddesi’nde açılan Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi, hafta içi ve hafta sonu günlerinde yoğun ilgi görüyor. Üniversite öğrencilerinin yanında, çeşitli sınavlara hazırlanan ya da sakin, huzurlu bir ortamda kitap okumak isteyen gençlerin tercih ettiği kütüphane bölümünde haftanın hemen hemen her günü yaşanan yoğunluk görülmeye değer.

 

Tarih : 5 Ekim 2018 Cuma 16:09   Okunma : 960

"EĞİTİME YAPILAN YATIRIM GELECEĞE YAPILAN YATIRIMDIR"

Vatandaşlar ve öğrenciler böylesine kapsamlı kütüphaneyi kente kazandırdığı için Silifke Belediyesi’ne teşekkür ettiler. Geleceğimizin teminatı çocuklara yapılan yatırımın en önemli yatırım olduğuna dikkat çeken Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Bu kente hizmet eden, emeği geçen ve bu kentin bugünlere gelmesinde katkı sunan herkese teşekkür ediyoruz. İsmini Dr. Ali Su verdiğimiz Halk Kütüphanemiz farklı ve renkli iç mimari tasarımıyla, yeni ve geniş kitap seçenekleriyle, yapılacak olan bilgisayar ve internet hizmetleriyle çocuklarımızın kendilerini özel hissetmelerini sağlayacaktır. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımıza ve gençlerimize yapılacak yatırımın en önemli yatırım olacağının bilincindeyiz. Bu kapsamda kentimizde okuma ve kütüphane ağını geliştireceğiz.

Silifke Belediyesi olarak kentimizin tüm renklerini seviyoruz. Değerlerimize halkımızla birlikte sahip çıkıyor, çıkmaya da devam ediyoruz. Güzel ülkemizin huzurunu halkımızla ve bu kente hizmet etmiş değerlerle korumaya devam edeceğiz. Dr. Ali Su herkesin bildiği ve yakından tanıdığı bir isim olmakla birlikte, gerek sağlık alanında gerekse milletvekilliği döneminde bu kente emeği geçmiş bu kentin güzel insanlarına emeği geçmiş değerli büyüklerimizdendir. İşte bu denli değerlerimize ve büyüklerimize sonuna kadar sahip çıkmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızı, kitapseverlerimizi, çocuklarımızı ve gençlerimizi kütüphanemize bekliyoruz’ dedi.

"SİLİFKE BELEDİYEMİZE HİZMETLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

Silifke’ye kazandırdığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut’a teşekkür eden öğrenci velileri, ‘Bu kütüphane geleceğimizin teminatı çocuklarımızın ufuklarının açılması ve kaynak noktasında bizi çok rahatlattı. Eğitime yatırım geleceğe yatırımdır. Bu nedenle başkanımıza ve emeği geçenlere şükranlarımızı sunuyoruz. Kütüphanemiz sabahtan akşama kadar öğrencilerimize hizmet veriyor. Nezih bir ortamda ders çalışıyorlar ve boş zamanlarını değerlendiriyorlar. Gelecek için çok güzel bir yatırım…Özellikle kütüphanenin ismine Dr. Ali Su verilmesine de ayrıca sevindik ve mutlu olduk. Silifke halkı olarak doktorumuz Ali Su beyi çok seviyoruz" ifadelerini kullandılar.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA