19 Mart 2024 Salı

01:01   CEVDET YILMAZ: “YEREL SEÇİMLER VESİLESİYLE MAKRO POLİTİKALARIMIZ KONUSUNDA YAPILAN TARTIŞMALAR, SPEKÜLATİF BİRTAKIM SÖYLEMLERDEN İBARET”   22:44   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, RUSYA DEVLET BAŞKANI PUTİN`İ TEBRİK ETTİ   21:02   FENERBAHÇE OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU, 2 NİSAN`DA "LİGDEN ÇEKİLME" GÜNDEMLİ TOPLANACAK   20:01   ALİ KOÇ: “GEREKİYORSA BİR ALT LİGE İNECEĞİZ. BİR SENE OYNARIZ, ÇIKARIZ, HERKES AKLINI BAŞINA ALIR”   18:55   DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI UYSAL: “KÜME DÜŞÜŞÜMÜZÜN BEDELİNİ İŞ İNSANLARI ÖDÜYOR”   18:47   ÖZGÜR ÖZEL: "CHP`YE GÜÇ VERİN EMEKLİNİN HAKKINI HEP BİRLİKTE SÖKE SÖKE ALACAĞIZ"   18:42   İYİ PARTİGENEL BAŞKANI AKŞENER: "TUTUN ELİMİ, MUHALEFET NASIL YAPILIRMIŞ GÖRÜN"   18:24   CHP`DEN ATATÜRK’ÜN ADINI ANMAYAN İLÇE MÜFTÜSÜNE TEPKİ   17:14   İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI, DEPREMDE 43 KİŞİYE MEZAR OLAN SAİDBEY SİTESİ İLE İLGİLİ BİLİRKİŞİ RAPORUNU AÇIKLADI   17:14   BALIKESİR`DE SEYİT ONBAŞI`NIN ANIT MEZARI BAŞINDAKİ 18 MART ANMASINDA AKP`LİLER CHP`LİLERE SALDIRDI, JANDARMA MÜDAHALE ETTİ   16:38   İMAMOĞLU: “MECZUP BİR DİL ÇIKIP ATAMIZA HAKARET EDEBİLİYOR. BİR SAVCININ DAHİ SORUŞTURMA AÇMAMASINI KINIYORUM”   16:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİLENEN LİMAN YOLU TRAFİĞE AÇILDI   15:56   FATİH CAMİ ÇEVRESİNDEKİ KEDİLERİ TOPLAYIP İZMİT`TEKİ İŞYERİNDE ÖLDÜREN SANIĞA HAYVANSEVERLERDEN TEPKİ   15:37   ALİ BABACAN İFTAR SOFRASINDA RAMAZAN PAKETİ HESABI YAPTI   15:23   GÖKHAN GÜNAYDIN: "ÜLKEMİZ KARA PARA AKLAMA VE TERÖRİZMİN FİNANSMANI İLE MÜCADELE KONUSUNDA HALA FATF`IN İZLEME LİSTESİNDE"   15:23   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A: “SENİN İSTEDİĞİN KAVGAYI DEĞİL, HALKIN TALEPLERİNİN KAVGASINI YAPACAĞIM”   15:15   SEVDA ERDAN KILIÇ: “İZMİR`E ENSARLARI, TÜGVA`LARI SOKMAYACAĞIZ”   14:53   VAHAP SEÇER ÇALAR SAAT PROGRAMINA KONUK OLDU: “EN ÖNEMSEDİĞİMİZ PROJELERİN BAŞINDA SOSYAL KONUT PROJELERİ GELİYOR”   14:51   VELİ AĞBABA`YA TABANI DELİK AYAKKABISINI GÖSTEREREK DERT YANAN EMEKLİ: "EMEKLİNİN HALİ... SADAKA GİBİ BİN LİRA İKRAMİYE VERDİLER"   14:29   UZMANLARA GÖRE, İMAMOĞLU KÜRT Z KUŞAĞINI DA KÜRT MUHAFAZAKARLARI DA ETKİLİYOR. AZAD BARIŞ: “KÜRT Z KUŞAĞININ AĞIRLIKLI OLARAK İMAMOĞLU`NA OY VERECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM  
 
     
   

Erdemli Belediye Basketbol Takımı Lige Hazır


Bu sene Yerel Lig’de mücadele edecek olan Erdemli Belediye Basketbol takımı Baş antrenör Ramazan Yücer ve Yardımcı antrenör Safa Çakmak eşliğinde lige iyi başlangıç yapmak istiyor. Sezon öncesi 2 hazırlık maçı yapan ve elde ettiği galibiyetlerle lige hazır olduğunu ispatlayan Basketbol takımından Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, bu yıl şampiyonluk beklediğini söyledi.

 

Tarih : 16 Ekim 2018 Salı 15:46   Okunma : 1252

"ŞAMPİYONLUK BEKLİYORUM"

Erdemli Belediyespor erkekler basketbol takımının genç ve güçlü kadrosu ile bu sezon adından sıkça söz ettireceğini ve başarıları ile Erdemli'nin gururu olacağını ifade eden Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, "Erdemli Belediyespor erkekler basketbol takımımız yapılan kura çekimi ile yerel ligte mücadele edecek. İlçemizi en iyi şekilde temsil edecektir. Dolu tribünlere karşı oynamak hem idareciler olarak hem de taraftar olarak salonda mücadele eden sporcu kardeşlerimizi teşvik etmeliyiz. Basketbol takımımızla birlikte şehrimizi ve Erdemli Belediyesi'ni en iyi şekilde temsil etmek için gayret göstereceğiz. Sporcu kardeşlerimize başarılar diliyoruz" diyerek şampiyonluk beklediğini söyledi.

"KUPAYI BELEDİYE BAŞKANIMIZ TOLLU'YA ARMAĞAN EDECEĞİZ"

Erdemli Belediyespor Basketbol takımı olarak iddialı bir şekilde lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirten antrenör Ramazan Yücer ise Basketbol takımının idmanlara başladığını uyum içerisinde çalışmalarına devam ettiğini kaydederek lige hazır olduklarını söyledi. Erdemli'de uzun yıllar sonra salon sporuna önem veren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'ya teşekkür eden takım oyuncuları sezonu şampiyon tamamlayarak kupayı Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'ya armağan edeceklerini söyledi.

İLK MAÇI İPLE ÇEKİYORLAR

Antrenmanlarda coşkulu ve sıcak görüntüler yer alırken eğlenceli vakit geçiren oyuncular ve hocalar fikstürün çekilmesiyle zorlu sezon öncesi şampiyonluk parolasıyla hazırlıklarını sürdürdüğünü belirterek, takımın ligte ilk maçı iple çektiğini kaydetti.

İLK HAZIRLIK MAÇINDA GALİBİYET

Erdemli Belediyespor Basketbol takımı antrenörü Ramazan Yücer, takımla ilgili değerlendirmelerde bulundu. 'Her maçımızı final havasında görüp, hedefimize ulaşmak için mücadele edeceğiz' diyen Yücer, "şehrimizde oynayacağımız karşılaşmalarda taraftarlarımızı her zaman yanımızda görmek istiyoruz" şeklinde konuştu. Yücer, takımın ilk hazırlık maçında ortaya koyduğu performanstan ötürü memnun olduğunu dile getirerek, Tarsus'un güçlü ekibi olan Tarsus Çukurova Basketbol Kulübü ile deplasmanda oynanan hazırlık maçında alınan galibiyetle ilgili olarak, "skor bizden yana oldu ve 88-82 bitti. Oyuncularımı tebrik ediyorum" açıklamasında bulundu.

HAZIRLIK MAÇINDA 2'DE 2 YAPTI

Tarsus ekibi karşısında mücadeleye eksik kadro ile çıktıklarını ancak maçı üstün tamamlamayı başardıklarını dile getiren Yücer, "İki hazırlık maçı oynadık. Her ikisinde de iyi mücadele edip kazanmayı başardık. Çarşamba günü Silifke Gençlerbirliği ile üçüncü hazırlık maçımızı oynayacağız. Bu süreci en iyi şekilde değerlendireceğiz ve tam kadro mücadele ederek maçı lehimize tamamlayacağız" dedi.

"SEZONU ZİRVEDE BİTİRECEĞİZ"

Ligin 4 aşamadan oluştuğu bilgisini de veren Yücer, büyük erkekler, bölgesel lig, bölgesel lig finalleri ve Türkiye finallerinde şampiyon olan takımların 2.Lige çıkacağını söyledi. Tek düşüncelerinin şampiyonluk olduğunu ifade eden Yücer, ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için tüm takım olarak kenetlendiklerini ve bu doğrultuda hazırlıklarını sürdürdüklerini dile getirdi. Ligin başlamasıyla elde edecekleri galibiyetlerle sezonu şampiyon tamamlamayı hedeflediklerini söyleyen Antrenör Yücer, oyuncuları ile çok iyi bir sezon geçireceklerini belirterek, şampiyonluk kupasını kaldırıp Belediye Başkanı Mükerrem Tollu'ya armağan edeceklerini kaydetti. Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu ve Spor İşleri Müdürü Kamil Boran'a desteklerinden dolayı teşekkürlerini ileten Yücer, "şampiyonluğu onlara bir borç biliriz" diyerek, sezonu zirvede bitireceklerini savundu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA