29 Mart 2024 Cuma

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

Adil Aktay’dan Büyükşehir Adayları İle İlgili Açıklama


Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanı Adil Aktay, partisinin muhtemel Mersin Büyükşehir Adayıyla ilgili olarak son günlerde yayınlanan kimi haber ve yorumlarla ilgili olarak basın açıklamasında bulundu.

 

Tarih : 16 Ekim 2018 Salı 16:09   Okunma : 843

CHP Mersin İl Başkanlığı'nda açıklama yapan Adil Aktay,"Her seçim döneminde olduğu gibi, bugünlerde de belediye başkan adayı olarak pek çok isim konuşulmaktadır.  Konuyla ilgili olarak, "duyumlar", "kulis bilgileri" gibi, belirsiz kaynaklara dayandırılan haberler yayınlanmaktadır.  Kimi zaman bu haberlerin kaynağı, muğlâk ifadeler kullanarak,  kendi isimlerinin konuşulmasını sağlamayı amaçlayan siyasetçiler de olabilmektedir.

Seçim dönemlerinde bu gibi haberlerin çıkması son derece normaldir. Bu durum, ülkemizde siyasete olan yoğun ilginin sonuçlarından biri olarak görülmeli ve o çerçevede değerlendirilmelidir. 

Bu kapsamda, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayının kim olacağına dair de sayısız haber  yapılmakta,  yazılar yazılmaktadır. Bizim bu haber ve yazıların her birine cevap vermemiz, adı geçen  isimlerle ilgili  bir açıklama yapmamız düşünülemez.  

Ancak şurası iyi bilinmelidir ki;

Cumhuriyet Halk Partisi'nin, her biri, Mersin'i bugünkünden çok daha doğru, çok daha iyi yönetebilecek, değerli aday adayları çalışmalarını olanca hızıyla sürdürmekte, projelerini kamuoyuyla paylaşmaktadırlar. Bu açıdan, Cumhuriyet Halk Partisi'nde, başka hiçbir partide görülmeyen bir üretkenlik ve demokratik zindelik söz konusudur. Ayrıca başvuru süresi bitmiş değildir, başka değerli arkadaşlarımızın da aday adayı olması mümkündür.

Elbette, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Büyükşehir adayının kim olacağı konusunda herkes fikir jimnastiği yapabilir ama aslında o kişinin kim olacağı bugünden bellidir. Adayımız elbette sosyal demokrat, halkçı, katılımcı, insan odaklı bir belediyecilik anlayışına sahip, Cumhuriyet Halk Partisi ilke ve değerleriyle yoğrulmuş, örgütümüzün gönül rızasını almış bir isim olacaktır.  Konuyla ilgili  tüm "duyum" ve "kulis bilgilerinin" bu gözle okunmasında yarar vardır." şeklinde konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA