19 Mart 2024 Salı

10:33   SERDAR SOYDAN, TARSUS’A KONGRE VE FUAR MERKEZİ MÜJDESİ VERDİ   10:31   MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TARHAN’DAN ÇİRKİN SÖYLEMLERE KINAMA   09:56   TÜRKİYE YEREL YÖNETİCİLERİNİ SEÇMEK İÇİN SANDIK BAŞINA GİDECEK. BİR MİLYON 32 BİN 610 GENÇ İLK KEZ OY KULLANACAK   09:22   TARSUS’U ZİYARET EDEN MBB VAHAP SEÇER’E YOĞUN İLGİ   01:45   ÖZGÜR ÖZEL, PARTİSİNİN GENÇ ADAYLARIYLA BULUŞTU   01:01   CEVDET YILMAZ: “YEREL SEÇİMLER VESİLESİYLE MAKRO POLİTİKALARIMIZ KONUSUNDA YAPILAN TARTIŞMALAR, SPEKÜLATİF BİRTAKIM SÖYLEMLERDEN İBARET”   22:44   CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, RUSYA DEVLET BAŞKANI PUTİN`İ TEBRİK ETTİ   21:02   FENERBAHÇE OLAĞANÜSTÜ GENEL KURULU, 2 NİSAN`DA "LİGDEN ÇEKİLME" GÜNDEMLİ TOPLANACAK   20:01   ALİ KOÇ: “GEREKİYORSA BİR ALT LİGE İNECEĞİZ. BİR SENE OYNARIZ, ÇIKARIZ, HERKES AKLINI BAŞINA ALIR”   18:55   DEMOKRAT PARTİ GENEL BAŞKANI UYSAL: “KÜME DÜŞÜŞÜMÜZÜN BEDELİNİ İŞ İNSANLARI ÖDÜYOR”   18:47   ÖZGÜR ÖZEL: "CHP`YE GÜÇ VERİN EMEKLİNİN HAKKINI HEP BİRLİKTE SÖKE SÖKE ALACAĞIZ"   18:42   İYİ PARTİGENEL BAŞKANI AKŞENER: "TUTUN ELİMİ, MUHALEFET NASIL YAPILIRMIŞ GÖRÜN"   18:24   CHP`DEN ATATÜRK’ÜN ADINI ANMAYAN İLÇE MÜFTÜSÜNE TEPKİ   17:40   BAŞKAN GÜLTAK,31 MART’TA BU HALK SİZE ‘ARTIK YETER’ DİYECEK   17:14   İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI, DEPREMDE 43 KİŞİYE MEZAR OLAN SAİDBEY SİTESİ İLE İLGİLİ BİLİRKİŞİ RAPORUNU AÇIKLADI   17:14   BALIKESİR`DE SEYİT ONBAŞI`NIN ANIT MEZARI BAŞINDAKİ 18 MART ANMASINDA AKP`LİLER CHP`LİLERE SALDIRDI, JANDARMA MÜDAHALE ETTİ   16:38   İMAMOĞLU: “MECZUP BİR DİL ÇIKIP ATAMIZA HAKARET EDEBİLİYOR. BİR SAVCININ DAHİ SORUŞTURMA AÇMAMASINI KINIYORUM”   16:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİLENEN LİMAN YOLU TRAFİĞE AÇILDI   15:56   FATİH CAMİ ÇEVRESİNDEKİ KEDİLERİ TOPLAYIP İZMİT`TEKİ İŞYERİNDE ÖLDÜREN SANIĞA HAYVANSEVERLERDEN TEPKİ   15:37   ALİ BABACAN İFTAR SOFRASINDA RAMAZAN PAKETİ HESABI YAPTI  
 
     
   

Çorlu Tren Faciasında Can Vermişti, Hayali Futbolcu Olmaktı: Oğuz Arda Sel Adına Futbol Akademisi Açıldı


Tekirdağ’ın Çorlu ilçesi yakınlarında 8 Temmuz’da meydana gelen faciada, 25 kişi hayatını kaybetmiş, 340 kişi de yaralanmıştı. Olayda babasıyla birlikte hayatını kaybeden 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel adına memleketi Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde futbol akademisi açıldı.

 

Tarih : 16 Ekim 2018 Salı 16:39   Okunma : 1107

25 kişinin hayatını kaybettiği facia hakkında yürütülen soruşturma kapsamında, 'asıl kusurlu' bulunan dört kişi adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı. Faciada babası Hakan Sel ile birlikte 9 yaşındaki Oğuz Arda Sel de hayatını kaybetmişti. 

UZUNKÖPRÜ BELEDİYESİ, OĞUZ ARDA SEL ANISINA FUTBOL AKADEMİSİ AÇTI

DHA'nın aktardığı habere göre, 7-14 yaş öğrencilerin futbol bilgi ve becerilerinin gelişmesi, kötü alışkanlıklardan uzak durmaları, futbolcu yetiştirilmesi hedeflenen Oğuz Arda Sel Futbol Akademisi'ne 258 öğrenci kayıt yaptırdı.

HAYALİ GALATASARAY'DA OYNAMAKTI

Büyük bir Galatasaray taraftarı olan Oğuz Arda, Barça Academy İstanbul Beko'da futbol hayallerini gerçekleştirmek için çalışıyordu. En büyük hayali bir gün Galatasaray'da oynamak olan Oğuz, annesine "Bir gün o statta benim adım yazacak ve siz beni en güzel yerden izleyeceksiniz" demişti. Ancak Oğuz'un adı, Galatasaray'ın stadında hayatını kaybetmesinden sonra yazıldı.

"ÇOCUKLARIMIZIN OĞUZ ARDA'NIN HAYALLERİNİ GERÇEKLEŞTİRMESİNİ DİLİYORUM"

Akademinin açılışına; Oğuz Arda Sel'in annesi Mısra Öz, amcası Fatih Sel ile diğer yakınları katıldı. Sel'in annesi Mısra Öz, "Bir ihmal sonucu kaybettiğim oğlumun adının burada, kendi memleketinde yaşatılması beni gururlandırdı. Oğuz Arda'nın adının sonsuz olmasını istiyorum. Akademide oynayan çocuklarımızın Oğuz Arda'nın hayallerini gerçekleştirmesini diliyorum" dedi.

"25 VATANDAŞIMIZI KAYBETMENİN ÜZÜNTÜSÜ HALA İÇİMİZDE"

Futbol akademisinin açılışında konuşan Uzunköprü Belediye Başkanı Enis İşbilen ise Oğuz Arda Sel ve babası Hakan Sel'in anısını yaşatmak için bu akademiyi açtıklarını söyleyerek şöyle devam etti:

"8 Temmuz tren kazasında kaybettiğimiz yavrumuz Oğuz Arda Sel ve babası Hakan Sel'in hatırasını bu şekilde yaşatmak istedik. Hayatını kaybeden her vatandaşımız bizim için özeldi, küçük bir ihmal sonucu 25 vatandaşımızı kaybetmenin üzüntüsünü hala içimizde yaşıyoruz. Akademiye kayıt yaptıran öğrencilerimize ve ailelerine teşekkür ediyoruz. "

Konuşmaların ardından Oğuz Arda Sel'in annesi Mısra Öz tarafından akademiye kayıt yaptıran öğrencilere Oğuz Arda'nın görselinin yer aldığı tişört dağıttı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA