23 Nisan 2024 Salı

17:15   BAŞKAN ALİ BOLTAÇ 23 NİSAN GELENEĞİNİ BOZMADI, KOLTUĞUNU MİNİK ÖĞRENCİYE DEVRETTİ   17:12   TARSUS BELEDİYE BAŞKANI ALİ BOLTAÇ’TAN 23 NİSAN KUTLAMA MESAJI   17:10   AKDENİZ BELEDİYESİ’NDE “23 NİSAN” ETKİNLİĞİ   17:09   TARSUS BELEDİYESİ TARAFINDAN YENİCE MAHALLESİ’NDE YOL BAKIM ÇALIŞMASI YAPILDI   17:06   YENİŞEHİR BELEDİYESİ 5 ÜLKEDEN ÇOCUKLARINI MERSİN’DE BULUŞTURDU   16:54   ÇUKUROVA GAZETECİLER CEMİYETİ VE MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ BAŞKANLARINDAN BELEDIYELERE ÇAĞRI   15:20   CHP`Lİ ÖZTÜRKMEN`DEN TUNÇ VE YILMAZ`A SORU ÖNERGESİ: “KAMUDA MÜLAKATLAR NE ZAMAN KALDIRILACAK?”   13:52   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI   12:27   GAZİ ÖZDEMİR: “ÇOCUK HAKLARININ GÜVENCE ALTINA ALINDIĞI BİR DÜNYA DİLİYORUM”   12:24   BİRBİRİNDEN FARKLI VE GÜZEL ESERLER, AKDENİZ SANAT GALERİSİ’NDE BEĞENİYE SUNULDU   12:22   GELECEK PARTİSİ İL BAŞKANI HAMİT KARIŞ’TAN 23 NİSAN MESAJI   12:16   GÜLCAN KIŞ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI’NI KUTLADI   11:14   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL: "ŞİMDİ PATRONUN KİM OLDUĞUNU ÖĞRETME ZAMANI"   10:58   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ERKEK BASKETBOL TAKIMI, ÇAYIROVA BELEDİYESİ`Nİ 79-67 YENDİ   10:46   ZEYDAN KARALAR: “GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZIN, 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI`NI KUTLUYORUM”   10:42   MHP MERSİN MİLLETVEKİLİ VE MYK ÜYESİ DR. LEVENT UYSAL’DAN 23 NİSAN MESAJI   10:21   ÖMER FETHİ GÜRER: "GEÇEN YILA GÖRE KURBAN FİYATLARI YÜZDE 100 ARTTI"   09:47   OSMANİYELİ ESNAF: "İNSANLAR ÇORBANIN FİYATINA BAKIP ‘YARIM ALABİLİR MİYİM, BOL EKMEK ALABİLİR MİYİM` DİYOR"   09:14   MERSİN`DE 23 NİSAN COŞKUSU SÜRÜYOR   23:01   GAMZE AKKUŞ İLGEZDİ: "TÜRKİYE UYUŞTURUCU CEHENNEMİNE DÖNDÜ"  
 
     
   

Tarım Dehası Belediye Başkanı Aday Adayı Oldu


Genç yaşına rağmen özellikle tarım alanında yaptığı çalışmalarla takdir toplayan İşadamı Koral Parça Mut Belediye Başka Aday Adayı oldu. Kurduğu pilot çalışma ile teknolojik tarım hamlesini başlatan Parça, şimdi tüm bölgeyi geliştirmek için kolları sıvadı. Parça’nın adaylığı ise Mut’ta heyecana neden oldu.

 

Tarih : 24 Ekim 2018 Çarşamba 16:33   Okunma : 1250

Genç yaşına rağmen siyasette oldukça büyük tecrübelere sahip Koral Parça’nın ve Ak Parti’nin dinamizm ve girişimciliğinin buluşmasıyla Mut’un bölgenin göz bebeği olacağını ifade eden vatandaşlar, şimdiden çalışmalara başladı. İş Dünyasındaki başarısı ve edindiği saygın konumunun yanında sivil toplum kuruluşları içerisinde gerçekleştirdiği sosyal sorumluluk projeleriyle takdir toplayan Koral Parça, yaptığı yatırımlarla ses getiren çalışmalar gerçekleştiriyor.

Teşkilattan gelme bir isim olduğu için ciddi bir oy alarak Mut’u yeniden Ak Belediyecilikle buluşturacağına kesin gözle bakılan Parça, “Ak Parti davasına inanmış birisi olarak sonuna kadar Cumhurbaşkanımızın yanındayız. Partimin emrindeyim” dedi.

Parça sözlerini şöyle sürdürdü:

“Ülkem için yaptığım çalışmaları bilen Mut’lu insanlarımızın isteği ve tavsiyeleriyle, önemli davamızın neferi olmak için yola çıktım. Nasip olurda, partim aday gösterir, milletim de destek verirse ülkeme, milletime hizmet etmekten şeref duyacağım’’

KORAL PARÇA KİMDİR

Koral Parça, 1978 yılında Mut’ta doğmuştur. İlkokul öğrenimini Gazi İlkokulu’nda, Ortaokul öğrenimini Mareşal Fevzi Çakmak Ortaokulu’ nda tamamlamıştır. Lise eğitimini Mersin Hacı Sabancı Lisesi’nde tamamladıktan sonra Mersin Üniversitesi Mut Meslek Yüksekokulu’nda Bahçe Ziraati Bölümünü bitirmiştir. 1994-2003 yılları arasında babasına ait olan eczanede beraber işletmecilik yaptılar. 2003 yılında petrol istasyonu işletmeciliğine Merkez Petrol adı altında başladı. 2014 yılında Merkez Tarım ismi ile tarım sektöründe Mut’ta modern ve erkenci kayısı üretimi yapmaya başladı. 2014 yılında yerel seçimlerde Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Adayı oldu. 2015 yılı 1 Kasım Erken Genel Seçimlerinde Ak Parti Mersin Milletvekili Adayı oldu. 2018 yılından itibaren ‘Mut İçin Doğalgaz’ Platformunda Ak Parti’yi temsil etmektedir. 2019 yerel seçimlerinde ilçenin geçim kaynaklarını göz önünde bulundurarak üretken, şeffaf, dinamik belediyecilik ilkelerini benimseyerek Mut halkının hizmetkarı olmak isteyen Koral Parça evli ve iki çocuk babasıdır.

Paylaş :
Etiketler :  Koral parça

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA