29 Mart 2024 Cuma

15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR  
 
     
   

Başkan Toksoy son yolculuğuna uğurlandı


Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem il başkanlarından, 75 yaşında vefat eden eczacı Hüseyin Toksoy gözyaşları arasında toprağa verildi.

 

Tarih : 27 Ekim 2018 Cumartesi 08:10   Okunma : 1251

 

Cumhuriyet Halk Partisi önceki dönem  il başkanlarından, 75 yaşında vefat eden eczacı Hüseyin Toksoy gözyaşları arasında toprağa verildi.

Toksoy için CHP Mersin İl Başkanlığı önünde tören düzenlendi. Buradaki törene, Toksoy’un eşi Ayşe Toksoy,Eşi,Kızı ve Oğlu ve çocukları ile  CHP Mersin İl Başkanı Avukat Adil Aktay, il yönetim kurulu üyeleri,İl Kadın Kolları Başkanı Pakize Esen ve yöneticileri,CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç, belediye başkan aday adayları ile çok sayıda partili ve vatandaşlar katıldı.

Saygı duruşunda bulunulmasının ardından Toksoy’un özgeçmişi okundu. CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay yaptığı konuşmada;  Toksoy’un genç yaşından itibaren partilerinde önemli görevler üslenmiş biri olduğuna dikkat çekerek “Hüseyin Toksoy’un hayatı ve mücadelesi her CHP ve yurtseverler için okunması gereken bir kitap gibidir. Onun hayatı demokrasiye bağımsızlığa ve partisine gönülden bağlılığın resmi gibidir” dedi.

Toksoy’un tüm hayatını hiçbir çıkar gözetmeden ülkesine ve partisine adadığını anlatan Aktay,”Her dönemde önemli sorumluluklar üstlendi. Partinin ve partililerin ihtiyaçları söz konusu olduğunda maddi ve manevi hiçbir fedakârlıktan kaçınmadı. Bütün bunları ülkesinin aydınlık geleceği adına yaptı. Hüseyin Toksoy, 12 Eylül’ün en zor günlerinden bizleri bir araya getiren isimlerin başında idi. İnsanların kabuğuna çekilmeye zorlandığı o dönemde demokrasiye, Cumhuriyete ve sosyal demokrasinin evrensel ideallerine inananları örnek oldu” ifadelerini kullandı.

Onun varlığının her zaman herkese güven verdiğini anlatan Aktay şunları söyledi. “Güven aşıladı. Zor günümüzde sırtımızı yaslayacağımız bir çınar olduğunu biliyorduk. Umutsuzluğa düştüğümüzde onun mücadele enerjisinden güç alıp ayağa kalkacağımızı biliyorduk. O bize insanlığımızı vicdanımızı yitirmeden siyaset yapmanın yolunu gösterdi. O bize yoldaşlığı ve yol arkadaşlığını öğretti. Onu çok özleyeceğiz. Ailesine sevenlerime ve CHP’ye başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı. Eski Mezitli Belediye Başkanı Uğur Yıldırım’da bir konuşma yaptığı tören sonrası Toksoy’un tabutunun üzerine karanfiller bırakılarak cenaze aracına konuldu. Toksoy’un cenazesi Muğdat Camiinde Cuma Namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından şehir mezarlığında toprağa verildi.

Paylaş :
Etiketler :  CHP İL BAŞKANLIĞI, TBMM, ADİL AKTAY

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA