29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Mersin Ampute Futbol Kulübünden Başkan Tarhan’a ziyaret


Mersin Olimpik Yetenekler Ampute Futbol Kulübü Başkanı Ali Yamaç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile futbol takımı sporcularından oluşan heyet Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret etti.

 

Tarih : 6 Kasım 2018 Salı 06:04   Okunma : 1659

Mersin Olimpik Yetenekler Ampute Futbol Kulübü Başkanı Ali Yamaç ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile futbol takımı sporcularından oluşan heyet Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ı ziyaret etti. Sporcu gençlerle sohbet eden Başkan Tarhan, engellilerin daha çok sosyal ve kültürel alanlarda boy göstermesi gerektiğini söyledi.

Kulübün kuruluş süreciyle ilgili bilgi veren Mersin Olimpik Yetenekler Ampute Futbol Kulübü Başkanı Ali Yamaç, Türkiye’de, Ampute Futbol Milli Takımının kazandığı başarıların ardından, engelli sporcular açısındanönemli gelişmeler yaşandığını ifade ettiği açıklamasında, “Mersin’de Ampute Futbol Kulübü kurduk ve bu yıl 2. Lig’den itibaren maçlarımızı yapacağız. Ligimizde çok daha tecrübeli olan kulüplerin yanında yeni kurulmuş olmamıza rağmen oldukça iddialı bir durumdayız. Hatta bu kısa sürede Ampute Milli Takımına 2 sporcumuzu gönderme başarısını yakaladık. Zorlu mücadelemizde her zaman yanımız da olacağını bildiğimiz Başkanımız Neşet Tarhan’ı da ziyaret ederek, maçlarımıza davet etmek istedik. Birçok alanda olduğu gibi engelliler için de sayısız hizmetleri bulunan başkanımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Toplumun her kesiminin mutlu olacağı bir kent yaratma hedefiyle çalıştıklarını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ise, “Bu özverili çalışmanız ve cesaretiniz nedeniyle sizleri de kutluyoruz. Elimizden geldiği ölçüde takımımızı her zaman destekleyeceğiz. Özellikle arkadaşlarımızın ‘biz de varız’ diyerek sahaya çıkmaları çok anlamlı. Engelliler toplumumuzun eşit bireyleridir. Hizmet politikamızı, onların hayatını nasıl kolaylaştırabileceğimiz üzerine kuruyoruz. Onların bizimle eşit haklara sahip vatandaşlar olduğu bilinciyle hareket ediyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  CHP, NEŞET TARHAN, MEZİTLİ BELEDİYESİ, MERSİN AMPUTE FUTBOL KULÜBÜ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA