20 Nisan 2024 Cumartesi

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

MHP Erdemli Kadın Kolları İlk Toplantısını Gerçekleştirdi


Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları üç hafta önce gerçekleştirdiği seçimle yeni başkanını ve yönetimini belirledi. Seçimlerde ilçe kadın kolları başkanı Şeyma Dölek oldu. Yönetimini belirledikten sonra hız kesmeden çalışmalarına başlayan kadın kolları başkanı, 11 Kasım Pazar günü "Genişletilmiş Kahvaltılı İstişare Toplantısı" adı altında verdiği davette partili kadınları bir araya getirdi.

 

Tarih : 14 Kasım 2018 Çarşamba 13:56   Okunma : 691

Toplantıya Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Toroslar Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, MHP İl Kadın Kolları Başkanı Berrin Altıntaş olmak üzere partinin önde gelen yöneticileri katılım gösterdi.

Kahvaltı programında buluşan yöneticiler ve Erdemli'nin müstesna kadınları birlik-beraberlik mesajı verirken daima Erdemli için çalışacaklarını, yeni projelerle topluma fayda sağlayacaklarını bildirdi. Toplantıda konuşma yapan Kadın Kolları Başkanı Şeyma Dölek, birlik ve beraberlik içerisinde olduklarını bildirirken Erdemli'yi ve Türkiye'yi bir adım öteye taşımak için ellerinden geleni yapacaklarına vurgu yaptı.

Göreve geldikleri günden beri Erdemli'nin tüm eksikleri konusunda ciddi çalışmalar gerçekleştirdiklerini bildiren Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, kadınların aile hayatından tutunda toplum hayatına kadar her konuda ülke gelişimine katkıda bulunduğunu bildirdi.2019 yılına kadar Erdemli'nin alt yapı konusunda her türlü sorununu çözdüklerini bildiren Başkan Tollu, 2019 yılından itibaren de yer üstündeki hizmetlere hız vereceklerini bildirirken toplumun birlik ve beraberliğinin güçlenmesi noktasında her adımı bugün ki gibi atmaya devam edeceklerini ifade etti.

Toplantıda söz alarak birlik ve beraberlik konusuna değinen Toroslar Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hamit Tuna, sağlıklı toplumların temel kaynağının, kadının toplum hayatına getirdiği yenilikler olduğunu bildirdi.

Türk kadınının cefakar ve fedakar yapısı ile toplumun birlik nişanesi olduğunu bildiren MHP İl Başkanı Zeynel Uğur Gölgeli, toplumların temel taşının kadınlar olduğunu ifade etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA