19 Nisan 2024 Cuma

01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR  
 
     
   

Mersin’e Güneş, Kadınlarla Doğacak


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Aytuğ Atıcı, büyük bir inanç ile Mersin’i karış karış dolaşmaya devam ediyor.

 

Tarih : 19 Kasım 2018 Pazartesi 20:37   Okunma : 1031

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Aytuğ Atıcı, büyük bir inanç ile Mersin’i karış karış dolaşmaya devam ediyor.

Saha çalışmalarına Silifke ilçesinin Atakent ve Atayurt mahallelerinde devam eden Atıcı, Mersin’e güneş, üreten ve yöneten kadınlar ile yeniden doğacak dedi. Aytuğ Atıcı “İlk hedeflerimiz arasında kadınlarımızın istihdamını sağlamak var. Bizim hayalimizdeki Mersin’de kadınlarımız sadece üreten değil, yönetende olacak. Kadınlarımızın rahatça çalışabilmeleri için her mahalleye kreşler açacağız, meslek edindirme kurslarının sayısını arttıracağız.” dedi.

MUHTARLAR DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZİDİR

Çalışmalarına Akdeniz ilçesinin Güneş ve Siteler mahalle muhtarlarını ziyaretin ardından saha çalışmalarıyla devam Aytuğ Atıcı, “Mahallenin nabzını en iyi muhtarlarımız tutar. Mahallenin hangi bölgesine hizmet gidecek, hangi vatandaşımızın yardıma ihtiyacı var muhtarlarımız bilir. Bundan dolayı muhtarlar demokrasinin vazgeçilmez parçalarıdır. Bunun bilincindeyiz ve Mersin’i muhtarlarla birlikte yöneteceğiz.” dedi. Güneş ve Siteler Mahallelerindeki saha çalışmalarında vatandaşların şikâyetlerini dinleyen Atıcı “Akdeniz ilçemiz yatırım alma konusunda diğer ilçelerimize göre şimdiye kadar şanssız olmuştur. Buradan söz veriyorum, Aytuğ Atıcı’nın belediye başkanlığında yatırım yönünden herhangi bir ayrımı yapılmayacak.“ dedi.

Mezitli ilçesinin Tece Mahallesinde saha çalışmasına devam eden Atıcı, “Mersin sosyal demokrat belediyeciliği hak ediyor. Seçilmemiz halinde sosyal demokrat bir yönetim anlayışı ile hiçbir ırkı, inanışı, dili ve rengi ötekileştirmeden Mersin’i barış içinde yöneteceğiz.” dedi.

NARENCİYENİN BAŞKENTİ MERSİN

Narenciye Festivali’ne de katılan Aytuğ Atıcı, ”Bu güzel festivalde narenciye üreticisinin dertlerine de derman olmak zorundayız. Umarım bu gibi festivaller sadece eğlence ile bitmez. Büyükşehir belediyesi üreticinin yanında olmak zorundadır. Seçilmem halinde ‘Güneş Enerji Kooperatifleri’, ‘Güneş Enerjisiyle Tarımsal Sulama’ ve ‘Seyyar Meyve Suyu Fabrikaları’ gibi birçok öncü proje ile çiftçilerimizin yanında olacağız.” dedi.        

Paylaş :
Etiketler :  CHP, AYTUĞ ATICI, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA