20 Nisan 2024 Cumartesi

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Turgut, ‘Vatandaşımızın memnuniyeti önceliğimizdir’


Ziyaretçi trafiğive belediye hizmetlerine rağmen, mesaisinin büyük bir bölümünü halkın içerisinde, vatandaşların talep ve sorunlarına çözüm üreterek geçiren Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 

Tarih : 20 Kasım 2018 Salı 23:08   Okunma : 982

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Plan ve program dâhilinde çalışmaların devam ettiğini açıklayan Başkan Mustafa Turgut, “Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak belediyemizin kapıları vatandaşlarımıza her zaman açık. Halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Yaptıklarımız ve ilçemiz için planladığımız projelerimiz birleştiğinde, Silifke daha yaşanılır ve daha sosyal bir kent olacak. Hiç bir zaman halkımızla aramıza bir engel koymadık. İsteyen vatandaşımız yanımıza gelip derdini anlatabiliyor, sohbet edebiliyor. Mahallelerimizde yanımıza gelmek isteyip de derdini, sıkıntısını, taleplerini dile getiremeyen ve gelemeyen birçok yaşlı, hasta ve engelli vatandaşlarımızda var. Onların evlerine kadar gidiyor, taleplerini ve sıkıntılarını dinlemeye devam ediyoruz. Halkımızın yüzündeki güler yüz bize bütün yorgunluğumuzu unutturuyor. Bizim için esas olan vatandaşlarımızın mutluluğudur" dedi.

Hafta içi ilçe sorunlarının yoğunluğu ile mesaisini harcarken, hafta sonu da ilçede ikamet eden vatandaşların düğün törenlerine ve cenaze merasimlerine katılıp, halkla iç içe olmayı sürdüren Başkan Turgut, vatandaşların belediye çalışmaları hakkında ki düşüncelerini de dinliyor.Silifke’nin daha iyi hizmet alabilmesi için gecenin ilerleyen saatlerine kadar mesaisini harcayan Turgut, hafta sonu düzenlenen birçok nikâh, düğün, cenaze, taziye gibi programlara katılarak vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

‘VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNİ YERİNE GETİRMEK EN ÖNEMLİ ÖNCELİĞİMİZDİR’

İlçenin farklı noktalarında devam eden belediye çalışmalarını tek tek yerinde inceleyip, halkla sohbet edenBaşkan Turgut, ‘İlçemiz ve ilçemiz insanları için var gücümüzle çalışıyoruz. Üretilen hizmetlerin yaygınlığı ile kalitesi, hem insanların ve şehrin imajını hem de kalitesini yükseltir. Hizmet ürettikçe ihtiyaçlar azalır; ihtiyaçlar azaldıkça, huzur ortamı oluşur. Şehir, insan ve hizmet ortak paydada buluşur. İhtiyaçların doğru tespitiyle sağlıklı ve marka şehirler doğar.

Silifke Belediyesi olarak bizim de hedefimiz bu ortak paydaları buluşturmaktır. Bu bakımdan vatandaşlarımızın ayağına gidiyoruz. Ben böyle ziyaretleri önemsiyorum. Hem halkımızın fikirlerini alıyoruz, hem de onların sorunlarını dinleyerek çözüm üretiyoruz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  silifke, silifke belediyesi, atatürk köprüsü, mustafa turgut

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA