20 Nisan 2024 Cumartesi

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Mersin Gazeteciler Cemiyetinden TRT Bölge Müdürlüğüne ziyaret


Mersin Gazeteciler Cemiyet (MGC) Başkanı Turgay Demirtaş, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte TRT Çukurova Bölge Müdürü Sebahattin Kahraman’ı makamında ziyaret etti. Demirtaş kentin tüm dinamiklerini ziyaret ederek, Mersin için hizmet üreteceklerini ifade ederken, TRT Bölge Müdürü Kahraman ise, MGC’nin güçlü, dinamik ve vizyon sahibi bir yönetime kavuştuğunu söyledi.

 

Tarih : 23 Kasım 2018 Cuma 08:20   Okunma : 1118

Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgay Demirtaş, Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte kent dinamikleri ile bir araya gelmeye devam ediyor. Geçen hafta Tarsus protokolüne yapılan ziyaretin adından, MGC Yönetimi, bu kez de TRT Çukurova Bölge Müdürü Sebahattin Kahraman’ı makamında ziyaret etti.  Ziyarette Başkan Demirtaş’a Başkan Vekili Ali Ekber Şen, Başkan Yardımcısı Rüştü Aydın, Genel Sekreter Kerem Türk, Genel Sekreter Yardımcısı Abdullah Biçer, Sayman Ali Kemal Köseoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fahriye Kutluay, Kemal İstek ve Şener Mermer eşlik etti.

“Kentin dinamikleri ile bir araya gelmeye devam edeceğiz”

MGC çalışmalarına ilişkin bilgilendirme yapan Demirtaş, göreve geldikleri günden itibaren, sahada Gazetecilik yapanların itibarını koruma adına toplumda ‘Fason Gazeteci’ olarak bilenenlerle mücadele ettiklerini söyledi. Demirtaş, “Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren, sahadaki gazeteci arkadaşlarımızın da talebi üzerine üye güncellemesi üzerine bir çalışma başlattık.  Bu çalışmalarımıza devam ediyoruz. Gazetecilikle hiçbir alakası olmayan ve Cemiyete üyelik vasfı taşımayanları tespit etmeye çalışıyoruz. Mesleğimizin itibarını koruma adına böyle bir çalışmayı ihtiyaç olarak gördük. Ve bu çalışmamız sonuçlanması halinde, kamuoyunu da bilgilendireceğiz. Anı zamanda kentin dinamiklerini de ziyaret ederek, fikir alış-verişinde bulunuyoruz. Bu kapsamda,  değerli TRT Çukurova çalışanlarını ve bölge Müdürümüz Sebahattin Kahraman’ı da ziyaret ettik” dedi.

“MGC’nin yeni yönetimi güçlü, dinamik ve vizyona sahip”

TRT Çukurova Radyo ve Televizyonu Bölge Müdürü Sebahattin Kahraman ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, MGC’nin güçlü, dinamik ve vizyon sahibi bir yönetime kavuştuğunu söyledi. Kahraman, “Aslında Gazetecilik toplumun en saygın meslekleri arasında yer alıyor.  Bu mesleğimizin her yerde iyi bir temsili yete sahip olabilmesi ve bunun sürdürülebilmesi için mesleki bilgi, birikim ve deneyimler çok önemlidir. Sosyal Medya ağının gelişimi ile melek etik ve kurallarının zedelenmesine izin vermemeliyiz. Görüyorum ki Sayın Turgay Demirtaş’ın başkanlığında MGC’nin yeni yönetimi ciddi projelerle yola çıktılar. Sizleri tebrik ediyor ve çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Ayrıca nazik ziyaretiniz içinde çok teşekkür ederim” dedi.

Sohbet havasında geçen ziyaret, önümüzdeki günlerde “TRT-MGC işbirliği Projeleri” konusunda da fikir alışverişinde bulunuldu.

TRT Müzesi Nostalji yaşattı

Karşılıklı iyi dilek ve temennilerin ardından Kahraman, MGC yönetimine TRT binasını gezdirdi. Tek tek stüdyoları gezen Gazeteciler, dünden bu güne TRT’nin yayın araçlarının sergilendiği TRT Müzesini de ziyaret ederek, bir nostalji yaşadılar.

Son olarak çekilen hatıra fotoğrafların ardından ziyaret sona erdi.

Paylaş :
Etiketler :  MGC, TRT ÇUKUROVA, TURGAY DEMİRTAŞ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA