25 Nisan 2024 Perşembe

15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:23   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    13:13   CHP, SAĞLIKLA İLGİLİ TORBA YASANIN İPTALİ İÇİN AYM`YE DAVA AÇTI: “BAZI ŞİRKETLERİN KARLARINI MAKSİMİZE ETMEK İÇİN TBMM ÇALIŞTIRILIRSA CHP BUNLARIN İPTALİ İÇİN AYM`YE GELMEYE DEVAM EDECEK”   12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A: “TASARRUFU SARAY`DAN BAŞLATIN”   11:46   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER ANITKABİR`İ ZİYARET ETTİ   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU   11:24   MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI    11:01   MERKEZ BANKASI: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER ULUSLARARASI MERSİN ÇOCUK FESTİVALİNE KATILDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   17:23   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER, GAZİANTEP`TE GAZİKENT İLKOKULU`NU ZİYARET ETTİ   16:48   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... CEMAL ENGİNYURT: "ATATÜRK`ÜN YOLUNDA GİTMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ``  
 
     
   

En Güzel Şarkı Ve Şiirler Öğretmenlere


Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen Ahmet Selçuk İlkan konseri vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Eşsiz performansı ile katılımcılara eğlenceli bir akşam yaşatan Ahmet Selçuk İlkan en güzel şarkı ve şiirlerini aydınlık geleceğin mimarı öğretmenler için söyledi.

 

Tarih : 27 Kasım 2018 Salı 12:36   Okunma : 1053

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlenen Ahmet Selçuk İlkan konseri vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Eşsiz performansı ile katılımcılara eğlenceli bir akşam yaşatan Ahmet Selçuk İlkan en güzel şarkı ve şiirlerini aydınlık geleceğin mimarı öğretmenler için söyledi.

Büyükşehir Belediyesi tarafından öğrencilerin rehberi, karanlığın sönmeyen ışığı ve aydınlık Türkiye’nin teminatı gençlerin yetiştiricisi öğretmenler adına düzenlenen gecede şair ve şarkı sözü yazarı Ahmet Selçuk İlkan sahne aldı.

Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleştirilen etkinlikte Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da meslektaşı olan öğretmenleri yalnız bırakmadı.

Başkan Kocamaz, “Ülkemiz öğretmenlerimiz sayesinde ayakta duracak”

Başkan Kocamaz, konserde yaptığı konuşmasında meslektaşlarının öğretmenler gününü kutlarken, öğretmenlik mesleğinin kutsallığına değinerek, “Öğretmenler bir ülkenin geleceğini şekillendiriyor. Minik yavrularımızı ülkenin geleceği için bilgilendiriyor, bilinçlendiriyor. Ülkemiz onların sayesinde ayakta duracak. Öğretmenlerimiz bize sadece okulda eğitim vermiyor. Hayatta oldukları sürece anılarıyla bize eğitim vermeye yol göstermeye devam ediyorlar. Allah tüm öğretmelerimizesağlık, sıhhat, huzur ve mutluluk içerisinde daha nice öğretmenler günü kutlamayı nasip etsin” dedi.

“Öğretmenlik yaptığım dönemdeki aldığım hazzı hiçbir yerde alamadım”

İlkokul öğretmeni Osman Öztürk ile olan anılarını da vatandaşlarla paylaşarak yüzlerde tebessüm oluşturan Başkan Kocamaz, “Biz hala öğretmenlerimizin anıları ile yaşıyoruz. Özellikle ilkokul öğretmenlerimizi unutmamız mümkün değil. Ben de 11 yıl süreyle öğretmenlik yaptım. Hayatımın birçok evresi çok hareketli bir şekilde geçti. Ama öğretmenlik yaptığım dönemdeki aldığım o hazzı hiçbir yerde alamadım. Belki de bugün bu görevlere geldiysek bizi eğiten öğretmenlerimiz ve bizim eğittiğimiz öğrencilerimizin bizi sahiplenmesi sayesinde oldu. Ben hayatta olan tüm öğretmenlerimize öncelikle başarı, sağlık, sıhhat ve mutluluk, Hakka yürüyenlere de Cenab-ı Allah’tan rahmet diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmasının ardından Başkan Kocamaz, İlkan’aSilifke İlçesi, Olba Antik Kenti’nde yapılan 2015 dönemi kazıları sırasında ortaya çıkan Olba Mozaiği figürünün yer aldığı plaket hediye etti.

İlkan öğretmenleri coşturdu

Sözlerini yazdığı şarkıları, okuduğu şiirler ile süsleyen İlkan güçlü sahne performansı ile büyük beğeni topladı.  Sahneye, Türkiye’nin ve Mersin’in en önemli şairlerinden Ümit Yaşar Oğuzcan’ın ‘Milyon kere Ayten’ şiiri ile çıkan İlkan en güzel şiirlerini şarkılarla süsleyerek öğretmenler için seslendirdi. Sen Vurdun da Ben Ölmedim mi? Unutma, Gözler Kalbin Aynasıdır, Bir Gülü Sevdim, Ona Yanarım gibi birbirinden güzel şiir ve şarkı sözlerini seslendiren İlkan ilkokul öğretmeni için yazdığı şiiri de vatandaşlarla paylaştı.

Şiirleri ile unutulmaz bir güne imza atan İlkan, gecenin sonuna doğru seslendirdiği hareketli şarkılarla da öğretmenlere eğlenceli dakikalar yaşattı.

Paylaş :
Etiketler :  BURHANETTİN KOCAMAZ, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA