28 Mart 2024 Perşembe

12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR   15:41   DEM PARTİ MERSİN’DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR   15:29   VAHAP SEÇER, İKİNCİ 5 YILLIK DÖNEMDE MERSİN`E YENİ PROJELER KAZANDIRMAYA HAZIRLANIYOR    15:12   VAHAP SEÇER, ÇAMLIYAYLA`DA HALKLA BULUŞTU: “ÇAMLIYAYLA’YI İMRENİLİR BİR HALE GETİRECEĞİZ”  
 
     
   

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Galip Özkan basınla buluştu


Tenis Kulübünde Basınla buluşan CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı A.Galip Özkan neden aday olduğunu ve projelerini anlattı.

 

Tarih : 29 Kasım 2018 Perşembe 22:20   Okunma : 1166

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ali Galip Özkan Tenis Kulübünde  Basın mensuplarına yaptığı konuşmada sözlerine aday belirleme sürecinde, adayın nasıl saptanacağı yöntemleriyle ilgili partimizin alacağı her türlü karara sonsuz saygı duyacağını ifade ederek başladı.

Özkan, "Beni Ali Galip Özkan olarak, yıllardır tanıdığınız ve Aşina olduğunuz Duruşumun ve Doğrularımının değişmeyeceğini özellikle belirtmek isterim… Aday olarak bir başka arkadaşımın işaret edilmesi durumunda da aynı duruşum ve doğrularımın devam edeceği hususunu açıklamak isterim. Örgüt Eğitimini almış bir aday Adayı olarak, örgüt içinde yetişmiş bir aday adayı olarak, Her Koşulda Ve Her Durumda, başta yerel İl Ve İlçe Ve Devamla Genel Merkezimin emrinde olacağım, sözümü olanca İçtenliğimle Tekrar Tekrar Ve Israrla belirtirim. "dedi

Özkan, Mersin’in sorunları ve bunların çözümleriyle ilgili olarak; gerek bu kentte doğup, büyüyen ve bu kentte yaşayan biri olarak, gerek 35 yıldır CHP saarında Aktif Siyasetin içinde biri olarak, gerek yurt içi ve yurt dışı aldığım Eğitimlerinden Geçmiş biri olarak ve gerekse Mersin’in hak ettiği değerlere kavuşmasını düşünen Bir Kent Aydını olarak, Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için A. Adayı olduğunu belirtti. Özkan, bilgi ve birikimlerime inanarak, adaylığının açıklanması halinde, Hak’kın Ve Halkın desteğiyle bu işin üstesinden geleceği inancını taşıdığını, bu bağlamda projeleri ve uzman kadrolarıyla Mersin’in ve Mersin’de Yaşayanların Özlemlerini karşılayacağına olan güveninin tam olduğunu sözlerine ekledi.

Konuşmasının ilerleyen bölümünde aday olması halinde gerçekleştireceği ğrojelere değinen Özkan, "Bu Şehirin En Başta Ulaşım Sorununu Mutlaka çözeceğimi söylemek isterim. Halk arasında sıkça kullanırız: “El Elden Üstündür” derler… Sorar, soruştururum, araştırırım; Mesela hiç komplekse kapılmadan Eskişehir… Kayseri… İzmir… Toplu taşıma sorununu nasıl çözmüş, Bu Belediyelerin Başardıklarını Mersin’e uyarlayarak, bu sorunu mutlaka çözmek, İnşallah aday olmamız ve kazanmamız durumunda boynumuzun borcu olsun derim…Mesela Sosyal Belediyeciliği Mersin’e uygun koşullarda yaygınlaştıracağım, "sosyal kültürel ve ekonomik aydınlanmanın gelişmesi için mücadele edeceğiz , sosyal yardımlaşmayı özellikle takip edeceğiz , engelli vatandaşlarımıza istihdam ve güvenli gelecek projesi sunacağız .

Öğrencilerimiz için, okul öncesi eğitim desteği sağlayacağız kreş ve Anaokulu uygulamasını sunacağız,ucuz ulaşım ve barınma , özellikle üniversite öğrencilerimiz için yurt projelerimizi geliştireceğiz, ihtiyaç sahiplerine burs verilecek ve kredi verilecek ,engelli öğrencilerimiz için servis  imkanı sağlamak gibi projelerimizi hayata geçireceğiz" dedi . Yurt dışından kokulu etleri getirmeyeceğiz yerli hayvancılığı sağlayacağız sözlerine dikkat çeken Özkan ;"yaşlılarımıza yemek projesi en önemli projelerimizden birisi de Yayla evlerinin önünde 5-10 ağaçlık küçük denecek bahçelerin zirai ilaçlamalarına yardımcı olacağız Bu sayede hastalıkların çevreye yayılmasını önleyecek topyekün hastalıklarla mücadele edeceğiz , emeklilere içme suyunda yüzde 50 oranında indirim verilecek ,Kırsal kesimde yaşayan çiftçilerimizin üretmekte olduğu sebze ve meyveleri en iyi şekilde değerlendirmesi için soğuk hava depoları yapılacak kooperatifleşme aracı ile pazarlaması sağlanacak " açıklamasında bulundu.  konuşmasında "Eyer seçilirsem asla seçilmiş padişah olmayacağım. Herkese her kuruma belediyenin tüm birimlerini açacağım hesap verebilir seviyede olacağız Kapalı kapıların arkasında hiç bir pazarlık da olmayacağım

Mesela Mersin Limonunu Marka yapmakta kararlıyım. Ve mesela Sözde Değil, Özde Mantığından ve gerçeğinden yola çıkarak,Yerel Basının Sorunlarının Çözümünde her koşulda yanlarında olacağımın sözünü veririm. " dedi

Paylaş :
Etiketler :  CHP, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI, TENİS KULÜBÜ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA