24 Nisan 2024 Çarşamba

15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:23   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A: “TASARRUFU SARAY`DAN BAŞLATIN”   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU   11:24   MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI    11:01   MERKEZ BANKASI: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI VAHAP SEÇER ULUSLARARASI MERSİN ÇOCUK FESTİVALİNE KATILDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ   18:45   ERDOĞAN, HASAN KILIÇ`IN CENAZE TÖRENİNE KATILDI   18:14   İSTANBUL VALİSİ GÜL`ÜN YASAK KARARINI AÇIKLADIĞI TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMASINA MAKAMINA OTURAN ÇOCUK İZİN VERDİ   17:23   ALMANYA CUMHURBAŞKANI STEİNMEİER, GAZİANTEP`TE GAZİKENT İLKOKULU`NU ZİYARET ETTİ   16:48   TBMM GENEL KURULU ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... CEMAL ENGİNYURT: "ATATÜRK`ÜN YOLUNDA GİTMEKTEN ONUR DUYACAĞIZ``   16:42   TBMM, ÖZEL GÜNDEMLE TOPLANDI... ERHAN USTA: PARLAMENTER SİSTEME DÖNÜŞÜN YENİ ANAYASA İÇİN ÖNEMLİ BİR BAŞLANGIÇ OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUZ. BU YÖNDE ATILACAK ADIMLARA DESTEK OLACAĞIZ   16:33   ÖZEL`DEN ERDOĞAN`IN ANAYASA ÇAĞRISINA YANIT: "BİR ŞEYİ DEĞİŞTİRMEK İSTİYORSANIZ ÖNCE MEVCUDUNA UYUN DA ONU GÖRELİM``  
 
     
   

Mersin Maratonuna Sayılı Günler Kaldı


Mersin Valiliği himayelerinde, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4.’sü koşulacak olan Uluslararası Mersin Maratonu’nun Etkinlik Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi.

 

Tarih : 11 Aralık 2018 Salı 14:04   Okunma : 1129

4. Uluslararası Mersin Maratonu’na sayılı güler kala gerçekleştirilen toplantı, Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel başkanlığında düzenlendi.

Güncel kayıt sayıları hakkında bilgilerin paylaşıldığı toplantıda 42 KM Koşusuna 374, 15 KM Koşusuna 1336, 5 KM Halk Koşusuna 119 bin 226, Çocuk Maratonu’na 823, Özel Sporcu Koşusuna 513 kişinin kayıt yaptırdığı belirtildi.

Uluslararası Mersin Maratonu saat 08.50’de Tekerlekli Sandalye Parkuru ile start verecek. Saat 09.00’daki 42 Km Koşusu ile devam edecek olan maratonda09.30’da Çocuk Maratonu, 10.00’da Özel Sporcu Koşusu, 11.00’de 15 Km ve 11.30 5 Km Halk Koşusu gerçekleşecek. 12.30’daki Ödül Töreni ile de dereceye giren sporcular ödüllerini alacaklar.

“HEDEFİ AŞTIK”

Uluslararası Mersin Maratonu’nun Etkinlik Komisyonu Toplantısı’nda konuşan Genel Sekreter Yardımcısı Gökbel, “Uluslararası Mersin Maratonu’nda Başkanımız Burhanettin Kocamaz’ın bu yıl bize koyduğu hedef 100 bin kayıt. Allaha şükür ki o hedefi aştık ve 120 bine yakın kayıt oldu. Arzu ettiğimiz hedefin üzerindeyiz. Bu organizasyonun dört dörtlük gerçekleştirilmesi bizim için çok önemli. Birlik ve beraberlik içerisinde tüm halkımızla hiçbir grup gözetmeden Mersin’in ortak bir değeri ve markası olarak bu maratonu yapmak oldukça önemli. Mersin halkı da böyle bir organizasyonu benimsedi. Böyle bir organizasyonun Mersin’de birlik ve beraberlik açsından önemli olduğunu hissettiler ve hissetmelerinden dolayıdır ki 57 bin Mersinli geçtiğimiz yıl maratonumuza katılarak, bu düşünceleriniz yansıttılar. Bu yıl bunun çok daha fazlasının gerçekleşeceğine ve ses getirecek bir etkinlik olacağına inanıyorum. Kazasız, belasız, Mersin’in ve Büyükşehir Belediyemizin adına yakışır bir maraton yapacağımızı ümit ediyorum. Verdiğiniz emekler için şimdiden hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

MARATONUN FUARI EĞLENCENİN MERKEZİ OLACAK

14-15 Aralık tarihinde Forum AVM’de Maraton Fuarı düzenlenecek. Fuarda kayıtlar alınmaya devam ederken, kayıt olan vatandaşların göğüs numaraları, çanta ve tişörtleri teslim edilecek. Ayrıca 42 Km ve 15 Km koşacak olan sporcuların çipleri, göğüs numaraları, çanta ve tişörtleri de fuar alanında teslim edilecek.

14 Aralık Cuma günü saat 09.00-09.30 arası Mersin Büyükşehir Belediyesi Bilinçli Spor tarafından sabah sporu ile başlayacak olan fuar etkinlikleri, 10.00-12.00 saatleri arasında Gazeteci Yazar Murat Ağca’nın moderatörlüğünde, spor muhabiri Serhan Türk, Youtuber Tuğçe, Youtuber Seda ve spor eğitmeni Naumman Mazıcıoğlu’nun katılımı ile Sporun Mutfağındakiler Paneli devam edecek. Fuar etkinlikleri kapsamında ayrıca halk oyunları ve müzikal gösterileri, Zumba, Rock And Roll ve Hip Hop gibi dans gösterileri ile Mersinliler eğlenme fırsatı bulacak.

15 Aralık Cumartesi günü ise yine sabah sporu ile başlayacak olan fuar, Sporun Mutfağındakiler Paneli ile devam edecek. Saat 10.00-12.00 arası Gazeteci Uğur Önver’in moderatörlüğünde düzenlenecek olan panelde CNN Türk Spor Müdürü Cem Yılmaz, Türkiye Atletizm Federasyonu Eski Başkanı Mehmet Terzi, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Yurdadön, eski atletlerden Veli Ballı ile Serap Aktaş Mersinliler ile bir araya gelecek.

Saat 13.00-15.00 arasında da DHA Spor Müdürü Uğur Demirkırdı’nın moderatörlüğünü üstlendiği Sporun Mutfağındakiler Paneli’nde Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, spor eğitmeni İnanç Akbaş, efsane atlet İsmail Akçay, eski atlet Ahmet Altun deneyimlerini paylaşacak.

Fuarda müzikal dinletisinin yanı sıra salsa, rueda, sirtaki, zumba, hip hop gibi gösteriler ile Mersinliler eğlence dolu dakikalar geçirilecek. Maraton Fuarı akşam saat 19.30’da Gatto Gabriel’in konseri ile sona erecek.

PAZAR GÜNÜ BU YOLLARA DİKKAT!

15 Aralık 2018 Cumartesi günü saat 22.00’dan, 16 Aralık 2018 Pazar günü saat 13.30’a kadar sporcuların geçiş güzergâhındaki birçok bulvar ve cadde araç trafiğine kapatılacak. Güzergâh üzerine park edilmiş olan araçlar ise yetkililer tarafından çekilecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA