20 Nisan 2024 Cumartesi

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Kocamaz: “31 Mart’ta Zafer Bizim Olacak”


Kocamaz, “31 Mart’a kadar tutmadığımız el, uğramadığımız ev kalmayacak”

 

Tarih : 12 Aralık 2018 Çarşamba 22:57   Okunma : 1242

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Burhanettin Kocamaz, ilçe ziyaretlerini hız kesmeden sürdürüyor. Gittiği her ilçede vatandaşların sevgi seli ile karşılaşan Kocamaz, “31 Mart’a kadar tutmadığımız el, uğramadığımız ev kalmayacak” dedi.

‘Yörükler Seninle Gurur Duyuyor’

Bir gün içerisinde Yenişehir, Mezitli, Toroslar ve Akdeniz ilçelerindeki vatandaşlar ile bir araya gelen Burhanettin Kocamaz, kendisini bekleyen vatandaşlar tarafından coşku ile karşılandı. ‘Yörükler Seninle Gurur Duyuyor’ ve ‘Toroslar Seninle Gurur Duyuyor’ sloganları eşliğinde vatandaşlarla selamlaşan Kocamaz, vatandaşlara seslenerek “Sizlerle Mersin’de yeni bir destan yazacağız” dedi.

İlk olarak İYİ Parti Toroslar ve Akdeniz İlçe Başkanlıklarını daha sonra ise İYİ Parti Yenişehir ve Mezitli İlçe Başkanlıklarını ziyaret eden Kocamaz’a, İYİ Parti Mersin İl Başkan Vekili Üzeyir Güneş, İYİ Parti Mersin Toroslar İlçe Başkanı Buğra Sakınç, Akdeniz İlçe Başkanı Abdullah Batıyel, Yenişehir İlçe Başkanı Turgut Kahraman Turgutkaya, Mezitli İlçe Başkanı Emine Hilal Keyvan ve İYİ Parti yöneticileri eşlik etti.

“Mersin’i dağıyla taşıyla topyekûn ele aldık”

Başarıya giden yolun birlik ve beraberlik içerisinde, gece gündüz demeden çalışmaktan geçtiğini ifade eden Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, “Bir yerel seçim arifesinde yine sizlerle beraberyollardayız. 30 Mart 2014 öncesinde de bu yolları birçok arkadaşımızla birlikte kat ettik. O günün şartlarında vatandaşlarımız Mersin’de bir ilki başardılar ve ilk defa Torosların çocukları Mersin Büyükşehir Belediyesindegöreve geldi. O günden bu yana gece gündüz demeden çalışıyoruz. Mersin’i bir yerleregetirmeye gayret ediyoruz” dedi.

Mersin’in yıllar boyunca hizmet anlamında ihmal edildiğini ve bu ihmalin kısa sürede giderilmesinin oldukça zor olduğunu ifade eden Burhanettin Kocamaz, tüm zorluklara rağmen Mersin’i topyekûn ele aldıklarını söyledi. Kocamaz,  “Yılların ihmaline uğramış bir kentin bütün problemlerini öyle üç-beş yılda tamamlamak mümkündeğil. Hele de geçmişte 745 kilometre karelik bir alana hitap eden Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin sınırları 22 katına yani 15 bin 830 kilometre kareye çıktıktan sonra Mersingenelinde bütün sıkıntıları gidermek, eksiklikleri tamamlamak, ne Belediye bütçesi ile ne de zamanla mümkün değildi. Ama her şeye rağmen, dağıyla taşıyla Mersin’itopyekûn ele aldık. Mersin’in bütün bölgelerine eşit hizmet götürme gayreti içerisinde olduk ve bugün geldiğimiz noktada Allah’a çok şükür ki, verdiğimiz sözlerin büyük bir kısmını yerine getirdik”şeklinde konuştu.

“Mersin Metrosu’nun yapımına başlayacağız”

Mersin’de göreve geldikleri günden itibaren Mersin’in kanayan yarası olan trafik problemi üzerine yoğunlaştıklarını ve önemli ölçüde gelişmeler kaydedildiğini sözlerine ekleyen Burhanettin Kocamaz, Mersin Metrosu projesinin de yapımına başlanacağının müjdesini verdi. Kocamaz, “Mersin’in en büyük problemlerinden biri de trafik olduğu için trafik problemini de mutlaka bir an evvel ele almamız gerekiyordu. Ama bir Büyükşehir düşünün ki kentin anayasası diyebileceğimiz bir 1/100 binlik planı yok. Göreve gelir gelmez buna başladık ve bu planın Bakanlıklardan onaylanması 3 buçuk yıl sürdü. Yine aynı şekilde Ulaşım Master Planı yoktu. Bununla ilgili çalışmalar başladık. Bu da aşağı yukarı aynı sürede tamamlandı. Tabi Mersin’in en önemli, gelmiş geçmiş projesi olacak Metro Projesi yapılan Ulaşım Master Planı ile belirledi. Biz bir an evvel bir uçtan başlayalım düşüncesi ile gördüğünüz katlı kavşakları yapmaya başladık. Ama raylı sistemin projesi geçen henüz Kasım ayı içerisinde, bu geçen 55 aylık süre içerisinde hem planlandı, projelendirildi. İnşallah onu da önümüzdeki dönem içerisinde yapacağız. Aslında biz kaynağı da bulmuştuk ama maalesef ekonomik tedbirlernedeniyle bütün yatırımlardurdurulduğu için biz bunu inşallah ikinci dönemde yapmak, tamamlamak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

“İYİ Parti çatısı altında sizlerle beraber bu yolu yürümeye başladık”

Bu dönem Mersinlilerle yeni bir destan yazacaklarını dile getiren Burhanettin Kocamaz, “Eylül ayının 8’inden itibarenbir süreç yaşadık. Bu süreç içerisinde vatandaşlarımızın mutlaka bu işe ve Mersin’e sahip çıkmamızı, en az bir dönem daha Mersin’e hizmet etmemizi gerektiğini, başlayan projelerin tamamlanması gerektiğini ısrarla ifade ettiler. Biz bugün İYİ Parti çatısı altında sizlerle beraber bu yolu yürümeye başladık. 31 Mart’ta da hedefimize sizlerle beraber hep birlikte ulaşmış olacağız. Bu süreç önemli. Aziz Atatürk’ün 17 Mart 1923’te söylediği ‘Mersinliler Mersin’e sahip çıkınız’ düsturu çerçevesinde sizlerle beraber inşallah çok çalışacağız. 31 Mart’a kadar tutmadığımız el, uğramadığımız ev kalmayacak. Her yere ulaşmaya çalışacağız. İnşallah tüm Mersinliler olarak Mersin’de yeni bir destan yazacağız. Azmin elinden hiçbir şey kurtulmaz. Yeter ki isteyelim, yeter ki inanalım. İnandığımız yolda emin adımlarla dik bir şekilde yürüyelim. Ben şimdiden bu mücadelede Cenab-ı Allah yar ve yardımcımız olsun diyorum. Gazamız mübarek olsun diyorum. Elbette biz çalışacağız. Takdir Cenab-ı Allah’ın. Herkesin gönlüne gireceğiz. Herkese eşit mesafede duracağız. Mersin’deki bütün vatandaşlarımızı hoşgörü ile kucaklayacağız ve inşallah hedefi de 12’den vuracağız” diye konuştu.

Güneş: “Biz İYİ Partililer olarak başaracağız”

İYİ Parti Mersin İl Sekreteri ve İl Başkan Vekili Üzeyir Güneş ise “O bir efsane. O bir mimar. O bir proje uzmanı. O bir mühendis. O bir çevreci. Hizmeti, projeleri burada hazırlıyor. Onları planlıyor, programlıyor,projeliyor. Finansını sağlıyor. Sonra o gönlüne getiriyor. Gönlündeki Mersin sevdası, yüreğindeki millet, vatan sevdası ile birleştirerek Ya Allah Bismillah diyerek hizmete başlıyor ve bitiriyor. O Burhanettin Kocamaz. Ne yaptı demeyeceğiz. Yaptıklarını herkes gördü ve biliyor. Ne yapacağını da biliyoruz. Biz yürekten inanıyoruz. Mersin dünyanın en büyük köyüydü. Bu köyde 5 sene önce Burhanettin Kocamaz mührünü bastı ve bugünlere geldi. Su gitmeyen köy kalmadı. Sayın Başkanım here tarafa su götürdü, yol götürdü. O insanlarınsize hayır duaları sizi bugünlere getirdi. Kıymetinibilmediler. Belki de ötelemek istediler. Bize göre çekemediler. Kendilerinden daha güçlü birisini kabullenemeyenlerle birlikte olamadı Başkanımız ve Bugün Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin teklifiyle aramıza katıldı. Bize onur, şeref ve mutluluk verdiniz Başkanım. Sizinle birlikte bu yolu yürümeye ant içtik. Biz İYİ Partililer olarak başaracağız. Başkanımızı o taş binadan çıkartmayacağız” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  İYİ PARTİ, SERVET KOCA, MERAL AKŞENER, BURHANETTİN KOCAMAZ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA