19 Nisan 2024 Cuma

01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"   15:04   CHP`Lİ ÜÇ BELEDİYE DAHA BORÇ AÇIKLADI   14:36   MERSİN GAZETECİLER CEMİYETİ YÖNETİMİ, AKDENİZ BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET ETTİ   14:31   TOROSLAR BELEDİYESİ’NDEN YOLLARA YENİ DOKUNUŞ   14:24   ÖZGÜR ÖZEL, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞMEYE İLİŞKİN KONUŞTU   13:58   İYİ PARTİLİ KARAKAŞ, DÜNYA BANKASI KREDİSİNE TÜRKİYE`NİN 11 BİN SURİYELİ SIĞINMACIYA TARIMDA KADRO VERİLMESİ ŞARTI KONULDUĞUNU AÇIKLADI. AK PARTİLİ ZENGİN YALANDI, KARAKAŞ BELGE YAYINLADI   13:08   TURİST REHBERLERİ YANLIŞTAN DÖNÜLMESİNİ BEKLİYOR   12:54   ŞIRNAK`TA 2 YIL ÖNCE BOŞANDIĞI EŞİ MİHRİBAN ALTÜRK`Ü ÖLDÜREN METİN ŞENGİL`E VERİLEN HAPİS CEZASINDA İNDİRİM   12:49   CHP`NİN YENİ GRUP BAŞKANVEKİLİ MURAT EMİR OLDU   12:26   ANAYASA MAHKEMESİ`NDE BAŞKAN ZÜHTÜ ARSLAN`A VEDA TÖRENİ   12:17   MSB YETKİLİSİ: KÜRECİK RADARINDAN ELDE EDİLEN BİLGİLERİN NATO MÜTTEFİKİ OLMAYAN ÜLKELERLE PAYLAŞIMI SÖZ KONUSU DEĞİL   12:05   VAHAP SEÇER: “BELEDİYE TOPLUMUN HER KESİMİNE, HER TALEBİNE CEVAP VERMEK ZORUNDA”   11:56   YÖK: ULUSLARARASI ÖĞRENCİLER TÜRK VATANDAŞI ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN HERHANGİ BİR HAK KAYBINA NEDEN OLMAMAKTADIR  
 
     
   

Başkan Neşet Tarhan’a sendika desteği


Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Erdal Bozkurt,Mezitli Belediyesi’nin Türkiye’de çalışanlarının özgürlüklerine önem veren belediyelerin başında geldiğine vurgu yaptı.

 

Tarih : 13 Aralık 2018 Perşembe 00:09   Okunma : 1933

Tüm Bel-Sen Genel Başkanı Erdal Bozkurt ve yönetim kurulu üyeleri Mezitli Belediyesi’ni ziyaret ederek, Başkan Neşet Tarhan ve çalışanlarla bir araya geldi. Tüm Bel-Sen Genel Örgütlenme Sekreteri Mümtaz Başar, Genel Mali Sekreter Satı Burunucu, Mersin Şube Başkanı Canan Solak, Başkan Yardımcısı Recep Kara, Yönetim Kurulu Üyeleri Nasibe Keskin, Mustafa Özbay, Kerim Kılıç ve Ömür Karacadağlı’nın da hazır bulunduğu toplantıda konuşan Erdal Bozkurt, Mezitli Belediyesi’nin Türkiye’de çalışanlarının özgürlüklerine önem veren belediyelerin başında geldiğine vurgu yaptı.

UZUN YILLAR AYNI UYUMLA ÇALIŞMAYI İSTİYORUZ

Çalışanların hakkını alma konusunda gereken hassasiyeti göstermesi nedeniyle Başkan Tarhan’a Teşekkürlerini sunan Bozkurt, “Türkiye’nin içerisinde bulunduğu şartlar göz önüne alındığında Mezitli Belediye Başkanımız Neşet Tarhan’ın gösterdiği bu hassasiyet son derece önemlidir. Kendisiyle uyum içerisinde çok uzun yıllar çalışmayı umut ediyoruz” dedi.

EKONOMİK BAHANELERE SIĞINMADAN ÇALIŞANA EN İYİSİNİ VERMEYE ÇALIŞTIK

Ülkede yaşana ekonomik krizin etkilerine dikkat çeken Mezitli Belediye Başkanı Neşet TarhanTarhan yaptığı konuşmada, “Maalesef yaşadığımız ekonomik krizin bize gösterildiğinin çok üzerinde etkileri var. Üstelik bu krizden en çok belediyeler zarar gördü. En büyük kesinti belediyelerin paylarında yaşandı. Ancak kent yöneticileri olarak bu bahanelere sığınmak durumunda değiliz. Biz Mersinlilere hak ettiği hizmetleri sunarken çalışanlarımıza elimizden en iyi geleni vermek zorundayız” diye konuştu.

DEV PROJELER YAPARKEN ALIŞANALRIMIZA DA SAHİP ÇIKTIK

Mezitli’de yaşayan herkesin yaşadığı kentten mutlu olması için çalıştıklarının altını çizen Başkan Tarhan, “Geride kalan 5 yıla baktığımızda çok büyük projeleri başarıyla gerçekleştirdiğimiz görülecektir. Kültürel ve sanatsal çalışmaların yapıldığı amfitiyatro, kaba inşaatını bitirdiğimiz kültür merkezi, kadın danışma evi, ana okulu, 5 gençlik merkezi, 2 aktif yaş alma merkezi, 12 gönüllü evi, 9 kadın üretici pazarı, 5 hobi bahçesi, emekli evi, yaşlı bakım merkezi, kafe, kütüphane ve Down Kafe gibi çok sayıda projeye imza attık. 40 jakaranda koruluğu yaptık. Bunların tamamını borçsuz kendi kaynaklarımızla yaptık. Bunları yaparken de çalışanlarımızın ekonomik sıkıntılardan en az etkilenmesi için elimizden gelenden fazlasını vermeye çalıştık. Umuyoruz ki ülkemizde yaşanan sıkıntılar bir an önce son bulur da çalışanlarımıza çok daha fazla imkanlar sunabiliriz” diye konuştu.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ BELEDİYESİ, NEŞET TARHAN, TÜM BEL-SEN GENEL BAŞKANI ERDAL BOZKURT

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA