29 Mart 2024 Cuma

18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI  
 
     
   

Gençlerimiz İşsizlik Yüzünden Evlenemiyor


CHP Yenişehir Belediye Başkan aday adayı Halil Öztoprak, başkan seçilmesi durumunda belediye eliyle modern bir düğün salonu yapacaklarını ve ekonomik durumu iyi olmayan yeni çiftlerin düğünleri için bu salonu ücretsiz olarak tahsis edeceklerini söyledi. Halil Öztoprak, başkan seçilmesi durumunda Yenişehir Belediyesi’ni, Mersin İdman Yurdu’nun resmi sponsoru yapacaklarını da kaydetti.

 

Tarih : 13 Aralık 2018 Perşembe 06:22   Okunma : 1170

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan aday adayı Halil Öztoprak, atanamayan öğretmenlerin belediyede istihdam edilmesi, işsiz üniversite mezunlarının ve özellikle kadınların çalışacağı belediyeye ait tarım ve gıda işletmeleri kurulması, belediye bünyesinde kooperatifler kurulması ve böylece işsizliğin azaltılması,  öğrencilere burs verilmesi gibi sosyal projelerine, dar gelirli genç çiftlere hizmet verecek düğün salonu projesini de ekledi.

Ülkemizin en büyük sorununun işsizlik olduğunu ifade eden Halil Öztoprak, "Gençlerimiz hayatlarının büyük kısmını iş arayarak ya da düşük ücretli geçici işlerde çalışarak geçirmek zorunda kalıyorlar. Üniversite mezunu gençler arasında işsizlik oranının yüzde 20 olduğu bir palavradan ibarettir. Gerçekte en az yüzde 50 oranında gençlerimiz ya işsizdir ya da geçici işlerde çalışmaktadır. Öyle olunca, hayatlarının en önemli kararlarından olan evlilik kararında ve bu karar sonrasında, evlilik törenlerinde çok büyük zorluklarla karşılaşıyorlar. Evlilik törenleri için düğün salonlarına çok yüksek bedeller ödemek zorunda kalıyorlar.  Bizim belediye başkanlığımızda evlenecek gençlerin düğün, nişan, kına organizasyonlarında kullanılmak üzere, son derece modern, tercih edilen, havuzlu, ağaçlar içinde, yeni bir salon yapacağız. Gençlerimizin yanında olacağız ve gençlerin nikahını belediye başkanı olarak bizzat ben kıyacağım. Gençlerimizin umutlarının, mutluluklarının ertelenmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

-MERSİN İDMAN YURDU'NU YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ-

CHP Yenişehir Belediye Başkan aday adayı Halil Öztoprak, bu sezon amatör liglerde mücadele eden ve ekonomik krizden, borç yükünden kurtulmaya çalışan Mersin İdman Yurdu ile ilgili projesini de açıkladı.

Mersin İdman Yurdu'nun Süper Lig'de olduğu dönemde çok sayıda seyircinin kente geldiğini, bunun esnafa kazanç sağladığını ifade eden Öztoprak, "Mersin İdman Yurdu'na destek olmayanlar, Mersin İdman Yurdunu yalnız bırakan yerel yönetimler sadece Mersin İdman Yurdu'nun değil, tüm Mersin halkının onuruyla oynamıştır. Bizim belediye başkanlığımızda Yenişehir Belediyesi Mersin İdman Yurdu'nun  ana sponsoru olacak. Mersin İdman Yurdu'nu bu uzun yolculukta yalnız bırakmayacağız. Bu vesileyle esnafımıza bereket, şehrimize coşku ve heyecan gelmesini sağlayacağız" diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  YENİŞEHİR BELEDİYESİ, CHP, HALİL ÖZTOPRAK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA