19 Nisan 2024 Cuma

12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"  
 
     
   

Başkan Bünyamin Uçar, “Türkiye,


Türkiye anayasa değişikliğine ilişkin referandum sürecine girerken ‘Hayır’ açıklamaları gün geçtikçe artıyor. Cumhuriyet Halk Partisi Silifke İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, 16 Nisan’da

 

Tarih : 18 Mart 2017 Cumartesi 00:41   Okunma : 1723

CHP İlçe Başkanı Bünyamin Uçar, 16 Nisan’da gerçekleştirilecek referandum çalışmaları doğrultusunda mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Kadın Kolları bir taraftan, gençlik kolları bir taraftan sıkı bir çalışma politikası izlediklerini belirten Uçar, “Vatandaşlarımız artık neye ‘Hayır’ neye ‘Evet’ demesi gerektiğini çok iyi biliyorlar. Bilmeyenlere ve bilmek istemeyenlere de 18 maddeyi sürekli anlatıyoruz. Mahalle mahalle, sokak sokak ve kapı kapı dolaşarak anlatmaya devam edeceğiz. Yapılacak referandumda halkın büyük çoğunluğunun "Hayır" oyu vereceğine inanıyoruz” dedi. 
‘HAYIR’ OYLARI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR
Uçar, "Halkımız, Anayasa değişikliği hakkında bilgi sahibi oldukça ’Hayır’ oyları artıyor. Hayır oylarının artması, bu ülkenin hayrına. Cumhurbaşkanı da Başbakan da çıkacak her hayır oyuna teşekkür edecekler. İyi ki vatandaşlarımız hayır oyu vermiş de biz büyük bir hatadan dönmüşüz diyecekler. Halkımızın büyük çoğunluğu hayır verecek. Hayır oyları ile Türkiye rahat bir nefes alacak"  
‘BU SİSTEM ÜKEYE BÜYÜK ZARAR VERİR’


Başkan Uçar, şöyle devam etti: "İstenen şudur: Güçsüz Meclis, güçlü Başkan. Böyle bir düzenleme, Türkiye’ye çok büyük zararlar verir. Böyle bir sistemi, dünyanın hangi ülkesinde uygulasanız, ’Başkan ve adamları’ rejimini uygulamış olursunuz. Biz Türkiye’nin tek adam ve onun adamları tarafından yönetilmesini değil; Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki milletvekilleri aracılığıyla yönetilmesini istiyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  silifke, chp, bünyamin uçar, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA