29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

"Belediye Başkanlığının Mareşalliği Büyükşehir elediyesidir"


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz Tarsuslu muhtarlarla kahvaltıda bir araya geldi. Katılımın yoğun olduğu buluşmada Başkan Kocamaz, “Belediye başkanlığının mareşalliği Büyükşehir Belediyesidir. Bunun üstünde Türkiye’de başka bir belediye başkanlığı yok” dedi.

 

Tarih : 21 Aralık 2018 Cuma 15:31   Okunma : 908

Muhtarlarla yapılan kahvaltıya Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’ın yanı sıra İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, İYİ Parti Tarsus İlçe Başkanı Daniyel Mercan, Tarsus- Çamlıyayla Muhtarlar Dernek Başkanı Mustafa Naci Güllü, Tarsus Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Ölmez, meclis üyeleri, muhtarlar ve basın mensupları katıldı.

Başkan Kocamaz, “Mersin artık adından söz ettiriyor”

Kahvaltı öncesi muhtarlarla sohbet eden Başkan Kocamaz, 2014 yılında heyecanla geldikleri görev süresi boyunca Mersin’i dağıyla, taşıyla topyekun ayağa kaldırmak için çalıştıklarını ifade etti.

30 Mart 2014 yılında göreve geldikleri günden itibaren Mersin’de yapılmamış bir çok hizmet yaptıklarının altını çizen Başkan Kocamaz, “Biz göreve geldikten sonra 13 ilçenin tamamına hizmet etmeye başladık. Mersin biz göreve geldiğimizde Türkiye’de 30 Büyükşehir Belediyesi içerisinde maalesef en geri kalmış belediyelerden bir tanesiydi. Ama bugün geldiğimiz noktada Mersin artık adından söz ettiriyor. Mersin, dağıyla, taşıyla, ovasıyla topyekun ayağa kalkıyor. Biz de bu geçen 57 aylık süre içerisinde gece gündüz demeden her yere ulaştık. Susuz ve yolsuz köy bırakmayacağız diyerek çıktığımız yolda çok şükür şu anda Mersin geneline baktığınızda 5 bin 500 km kırsalda yol ağımız var ve bunun tamamını asfaltlamış durumundayız. Bunun yanında su kaynağı sıkıntısı olmayan her yere su ulaştırdık. Mersin’i bir bütün olarak ele aldık. İlçelerimizi daha yaşanabilir hale getirmeye çalışıyoruz” dedi.

“Mersinle ilgili daha çok hayallerimiz var”

Türkiye’nin güneyinde ilk atıksu arıtma tesisini Tarsus’ta kendilerinin hayata geçirdiğini sözlerine ekleyen Başkan Kocamaz, “Bizden 8 yıl sonra Adana atıksu arıtma tesisini hayata geçirdi. Şu anda biz 57 aylık süre içerisinde 13 tane arıtma tesisini hayata geçirdik. Planı projesi olmayan bir belediyeyi devraldığınızda bütün problemleri çözmüş olmanız mümkün değil. Mersinle ilgili daha çok hayallerimiz var. Geçmişte Tarsus birçok problemlerini çözdüğü için ve kalan problemlerin sorumluluğu da MESKİ ve Büyükşehir’e geçtiği için Tarsus’ta devasa yatırımlar artık geride kaldı. Şehir içerisinde gördüğünüz bütün asfalt çalışmaları Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirildi. Köy yollarında bütün problemler tamamlanmış durumda. Her yere ulaşmaya çalışıyoruz. Bizim hedefimiz bir yandan hizmet yaparken bir yandan da Tarsus’ta elde ettiğimiz barış, huzur ve kardeşlik ortamını Mersin genelinde yaygın hale getirmek. Bu nedenle gece gündüz demeden çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“Belediye başkanlığının mareşalliği Büyükşehir Belediye Başkanlığıdır”

Adaylık süreci ile ilgili muhtarları bilgilendiren Başkan Kocamaz kendisinin yeniden aday olması konusunda vatandaşlardan yoğun ısrar geldiğini belirterek, “ Vatandaşlarımız, benim mutlaka yeniden aday olmam için ısrar ettiler. Bizde en sonunda bildiğiniz gibi bu süreç içerisinde İYİ Parti’den Mersin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak bir kez daha huzurunuza geldik. Ormanı yok eden baltanın sapı ormandan. Ben halkın yanında yer aldım. Halk her zaman olduğu gibi yine bize desteğini sürdürdü. Bende bugün bizimle beraber yola çıkan insanları yarı yolda bırakmamak düşüncesi ile tekrar aday oldum. Birileri işine geldiği gibi konuşabilir. Burhanettin Kocamaz nefis yapıyor diyen o gaflet içerisindeki şahıslara seslenmek istiyorum ki. Belediye başkanlığının mareşalliği Büyükşehir Belediyesidir. Bunun üstünde Türkiye’de başka bir belediye başkanlığı yok. Cenab-ı Allah’ta bana sizlerin sayesinde bunu nasip etti” diye belirtti.

“Bugün geldiğim noktaya tırnaklarımla kazıya kazıya geldim”

Hayatı ve belediye başkanlığı süresi boyunca ikbal peşinde koşmadığını ifade eden Başkan Kocamaz, “Bugün geldiğim noktaya tırnaklarımla kazıya kazıya geldim. O dönemde bu bölgede MHP’nin esamesinin okunmadığı dönemde Tarsuslular bizi belediye başkanı yaptı. Dolayısıyla bu işin nefisle alakası olmadığını ortaya tezvirat atan şahıslar da çok iyi biliyorlar. Sizlerin sayesinde gururla ifade etmem gerekirse son 3 aydır Türkiye’deki büyütün hesapları Mersin alt üst etti. Türkiye Mersin’i konuştu. Bütün siyasi partiler tekrar tekrar hesaba oturdular. Ve Mersin üzerinden siyaset yapılmaya başlandı. Cenab-ı Allah itibardan düşürmesin. MHP ve HDP dışındaki her 3 siyasi partide bana birlikte yol yürüme şeklinde teklifte bulundu. Biz yaptığımız değerlendirmelerde geçmişten beri savunduğumuza davaları birlikte omuzladığımız insanların ağırlıkta olduğu İYİ parti ile yola çıkmaya karar verdik” dedi.

“Biz 1994’ten bu yana o ittifakı zaten halkımızla gerçekleştiriyoruz”

Çıktıkları yolda bir ittifak olacak diye yola çıkmadıklarını, vatandaşlara güvendiklerini ifade eden Başkan Kocamaz, “Biz 1994’ten bu yana o ittifakı zaten halkımızla gerçekleştiriyoruz. Biz yolumuza devam ediyoruz. 25 yıldır siyasi çizgisinden hiç sapmamış, aynı doğrultuda yürümüş bir insan olarak milletimizin yeniden karşısındayız. Bizimle birlikte beldelerinize, yerleşim alanlarınıza, mahallerinize hizmet verme noktasında uyum içinde çalıştığınız için bütün muhtarlarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerine yer verdi.

Kahvaltı sonrası Tarsus ilçesine yapılan hizmetlerin yer aldığı kısa film gösterimi gerçekleştirildi. Kahvaltıdan memnun kaldıklarını ifade eden muhtarlar ise Başkan Kocamaz’a hizmetleri için teşekkürlerini iletirken, bundan sonraki süreçte de destek verdiklerini belirttiler.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA