19 Nisan 2024 Cuma

12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"   15:20   ÖZGÜR ÖZEL: ``VİZE SERBESTİSİNİN ÖNÜNDEKİ ÜÇ ENGELİ AŞMAK, CHP İKTİDARINDA 15 GÜNLÜK İŞTİR"  
 
     
   

Sanatta 50. Yıl Sergisi Açıldı


Ressam ve fotoğraf sanatçısı Mehmet Karaçor’un “50. Sanat Yılı Sergisi”, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda açıldı.

 

Tarih : 28 Ocak 2019 Pazartesi 15:43   Okunma : 1514

Tarsus doğumlu olan ve ünlü sanatçılar Mehmet Bal ile Ethem Çalışkan’ın izinde 50. sanat yılını kutlayan, özellikle yaptığı Atatürk portreleriyle beğeni kazanan sanatçı Mehmet Karaçor’un Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin kültürel ve sanatsal faaliyetlere verdiği destek kapsamında, Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 50. Sanat Yılı Sergisi’ne, çok sayıda sanatsever katıldı.

Serginin açılışında bir konuşma yapan Mehmet Karaçor, sanat hayatında 50 yılı geride bıraktığını, 50 yılın hikayesini anlatmanın zor olduğunu belirterek, hayata geçirdiği eserlerin bu 50 yılı çok iyi şekilde anlattığını ifade etti. Çocukluğundan başlayan ve Öğretmen Okulu’nda okuduğu yılları da kapsayan süre içinde, bu sanatla ilgisini hiç koparmadığını kaydeden Mehmet Karaçor, 50. Sanat Yılı Sergisi’ni açan Mersin Büyükşehir Belediyesi yetkililerine şükranlarını sunduğunu belirtti.

Sanatçı Mehmet Karaçor’dan sonra konuşma yapan Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Gökbel, “Büyük emek verilerek hazırlanmış bu sergiden dolayı, sanatçımız Mehmet Karaçor’u tebrik ediyorum. Mersin Büyükşehir Belediyesi, kültürel ve sanatsal etkinlikler kapsamında, özellikle son 5 yılda büyük efor sarf etmektedir. Bu çabalar, belediyemizin kültüre ve sanata verdiği önemin bir göstergesidir” dedi. Konuşmaların ardından gerçekleşen plaket törenleri sonrasında, serginin açılışı yapıldı.

Sanatçı Mehmet Karaçor’un 50. Sanat Yılı Sergisi, Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda, 4 Şubat 2019 tarihine kadar vatandaşların ziyaretine açık olacak.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA