29 Mart 2024 Cuma

11:39   YEREL SEÇİMLER İÇİN SON 2 GÜN... SANDIK GÜVENLİĞİNİ 594 BİNE YAKIN PERSONEL SAĞLAYACAK   10:04   VAHAP SEÇER: “1 NİSAN`DAN SONRA DA GÖREVİMİZE DEVAM EDECEĞİZ”   09:23   VAHAP SEÇER, OTOMOTİV ÇALIŞANLARI İLE İFTAR YAPTI   09:20   VAHAP SEÇER`DEN TOROSLAR VE AKDENİZ`DE OTOBÜS TURU   09:10   VAHAP SEÇER, MERSİN İLİ ARI YETİŞTİRİCİLERİ BİRLİĞİ`Nİ ZİYARET ETTİ   18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI  
 
     
   

Kocamaz’ın Mahalle Ziyaretleri Sürüyor


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz, Mersin’in mahallelerini dur durak bilmeden, yorulmadan ziyaret etmeye ve vatandaşların taleplerini dinlemeye devam ediyor.

 

Tarih : 31 Ocak 2019 Perşembe 07:46   Okunma : 1140

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı ve İYİ Parti Mersin Büyükşehir Belediye Başkan  Adayı Burhanettin Kocamaz, Mersin’in mahallelerini dur durak bilmeden, yorulmadan ziyaret etmeye ve vatandaşların taleplerini dinlemeye devam ediyor.

Hafta sonu Erdemli ve Mut ilçelerinin mahallelerini gezen Kocamaz’ın bugünkü durağı Silifke ilçesi oldu. Silifke ilçesinde Narlıkuyu, Atakent, Atayurt, Arkum, Buruncu, Taşucu, Kocapınarı, İmamuşağı, Akdere, Işıklı, Yeşilovacık ve Hırmanlı mahallelerini gezen Kocamaz vatandaşlarla bir araya gelerek kendisine yöneltilen öneri ve talepleri yerinde dinledi.

Her gittiği mahallede vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan ve ziyaretler sırasında vatandaşlarla görüş alışverişinde bulunan Kocamaz,  mahalle sakinlerinin hayır duasını aldı. Şu ana kadar Başkan Kocamaz’ın döneminde aldıkları hizmeti daha önce almadıklarını belirten bazı mahalle sakinleri Kocamaz’a  teşekkürlerini ilettiler.

Mahalle gezilerinde Başkan Kocamaz’a,  İYİ Parti Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, İYİ Parti Mersin İl Başkanı Servet Koca, İYİ Parti Silifke Belediye Başkan Adayı Özer Özel, İYİ Parti Silifke İlçe Başkanı Niyazi Gürkan, il ve ilçe teşkilatından temsilciler ve muhtarlar da katıldı

 “2014 yılında sizler Mersin’de bir ilki başardınız”

Ziyaretler esnasında yüzlerce vatandaşla bir araya gelen Kocamaz, yeni dönem için projelerinden bahsederek, ziyaretlerinin süreceğini kaydetti. Kocamaz, “Bu bir nezaket ziyareti. Biz zaten 5 yıldır bu bölgelere rutin ziyaretlerimizi sürdürüyorduk. Bu seçim vesilesiyle de Mersin’in her tarafını dolaşmaya, her kesime ulaşmaya çalışıyoruz.  Sizlerle de defalarca bir araya geldik. 2014 yılında sizler Mersin’de bir ilki başardınız. Sizin aranızdan çıkmış, sizin gibi düşünen, sizin gibi yaşayan bir kardeşinizi Büyükşehir belediye Başkanı yaptınız. 2014 yılından sonra zaten bu bölgeler Büyükşehir sınırları içerisinde girdi. Büyükşehir Belediyesi şu anda Mersin’in tamamına hitap ediyor, her yere hizmet götürmeye çalışıyor. İstanbul’un 3 katından daha büyük bir alana şu anda hizmet veriyor.  Bildiğiniz gibi maalesef Cumhuriyet tarihi boyunca kırsallarımız yeterince hizmet alamamıştı. 2014’te bir iddia ile yola çıkmıştık. Yolsuz ve susuz yerleşim birimi bırakmayacağız dedik. Allah’a çok şükür amacımıza ulaşmış durumdayız” dedi.

“ Türkiye’ye örnek olan uygulamalar başlattık”

2014 öncesi kırsala yaptığı gezilerde bölgenin eksiklikleri tespit ettiklerinin ve 5 yıl boyunca kırsala hizmete öncelik verdiklerinin altını çizen Kocamaz, “Özellikle kırsalda çiftçilik, üreticilik yapan kardeşlerimizin daha kaliteli ürün üretmeleri için sulama sistemleri kurmaya gayret ediyoruz. Şu ana kadar kurdurduğumuz 220’nin üzerinde kooperatif var. Bu kooperatiflerle bugüne kadar verdiğimiz sulama borusu miktarı 620 kilometreyi geçti. Dağıyla, taşıyla, ovasıyla, yaylasıyla Mersin’i bir bütün olarak görüyoruz ve Büyükşehir Belediyesi olarak insanlarımızın hayatını kolaylaştırmak, gelir düzeyini arttırabilmek için Türkiye genelinde 30 büyükşehir içerisinde örnek uygulamaları başlatmış bulunuyoruz. Bu hizmetlerin kesilmemesi ve 31 Mart 2019’dan itibaren yeniden yapılacak hamlelerle bu hizmetlerin devamı için desteğinizi bekliyoruz” şeklinde konuştu.

“Mersinimizi turizm konusunda dikkat çeken bir merkez haline getireceğiz”

Geçmiş dönemlerde ihmal edilen kırsalın sorunlarının tamamını bir anda ortadan kaldırmanın mümkün olmadığını ama yeni projeleri ile tüm sorunları ortadan kaldıracaklarını belirten Kocamaz, “Daha yapılacak çok iş var. 2019 projelerimizle özellikle kapanan beldelerin bulunduğu yerleşim alanlarının ihtiyaçlarını gidermeyi planlıyoruz. Bütün ilçelerimizle ilgili projelerimiz var. İstiyoruz ki özellikle bu sahilde denize herhangi bir kirlilik karışmasın. Her tarafta arıtılmış sular denize bırakılsın ve sahilin her noktasından denize girilebilsin istiyoruz.  Bunun için çabalarımız devam ediyor. Sahillerimizin tamamını mavi bayraklı hale getirmek bizim nihai hedefimiz olacak. Mersin’i sadece tarım, sanayi, liman ve lojistik kenti olarak düşünmüyoruz. İşsizliğin en yüksek olduğu kentlerden birisi Mersin. Bunun çözüm yolunun da turizmden geçtiğini biliyoruz. Bölgemizi inşallah turizm konusunda dikkat çeken bir merkez haline getirmek bizim en büyük hayalimiz” ifadelerine yer verdi.

“Herkesi İYİ Parti’nin etrafında toplanmaya davet ediyoruz”

Vatandaşların kendisini hala MHP’den aday zannettiğini ve bu yanlış algı neticesinde birilerinin bundan faydalanmaması için vatandaşların dikkat etmesi gerektiğini sözlerine ekleyen Kocamaz, “Biz muhtarlarımız ve vatandaşlarımızın talebi doğrultusunda yeniden aday olma kararı aldık ve İYİ Parti saflarından 31 Mart yolculuğuna çıktık. Bazı vatandaşlarımız bizi hala MHP’nin adayı zannediyorlar. Vatandaşlarımızın yanlışa düşmesini istemiyoruz. Biz şu anda herkesi İYİ Parti yani güneşin etrafında toplanmaya davet ediyoruz.  Çıktığımız bu yolda Cenab-ı Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Şimdiden vereceğiniz destekler için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” diye belirtti.

Paylaş :
Etiketler :  BURHANETTİN KOCAMAZ, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA