19 Nisan 2024 Cuma

16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ  
 
     
   

Başkan Tarhan Personelleri İle Bir Arada


Mezitli Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan, Mezitli Belediyesi Modern Hizmet Binası Restoranında birlik ve beraberliği pekiştirmek, sağlıklı ve huzurlu çalışma ortamının sürdürülmesi için belediye çalışanlarına yemek düzenledi.

 

Tarih : 31 Ocak 2019 Perşembe 15:15   Okunma : 884

Mezitli Belediye Binası Restoranında gerçekleşen yemeğe 600' e yakın personel katıldı. Mezitli Belediye çalışanları yeniden aday gösterilen Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan'ı alkışlarla karşıladı. Yemekte personelle lahmacun ve ayran ikramı yapıldı.

"ADAYLIĞIMI SİZLERE VE MEZİTLİ HALKINA BORÇLUYUM"

Mezitli Belediye Başkanlığına yeniden aday gösterilmesinden sonra ilk buluşmasını çalışanları ile yaptığını ifade eden Mezitli Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Neşet Tarhan '' Aday olduktan sonra ilk buluşmamı sizlerle yapıyorum. Biliyorsunuz ki Mezitli'de Cumhuriyet Halk Partisinin art arda aday gösterilen ilk belediye başkanı oldum. Bunu sizlerin özverili çalışmalarına ve halkımıza borçluyum.Her yerde söylüyorum. Yeniden aday olduysam genel başkandan, yöneticisine ve örgütlere kadar herkesin yok sayamadığı Mezitli halkı sayesinde oldu. Siyasi düşüncesi ne olursa olsun Mezitli'de yaşayan vatandaşlarımız bu süreçte arkamızda oldu.'' dedi.

"KİMSE MEZİTLİ HALKININ HAKKINI YİYEMEZ"

Başkan Tarhan yaptığımız bütün işlerde halkımızın ve sizlerin gücünü hissettik diyerek '' Belediyenin üzerinden haksız kazanç kazanmak isteyen her kim olursa olsun, siyasi düşüncesi ne olursa olsun buna asla müsaade etmem. Önümüzde ki dönemde yine bu mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu yüzden tehditte edildik ama düşüncemizden vazgeçmedik. Çünkü benim arkamda her zaman Mezitli Halkı vardı. Ben onlara güvendim. Hak yedirmedik ve yedirmeyeceğiz. Kimse bu halkın hakkını yiyemez. 5 yıl önce aday iken ne isem, şimdi de o ve 5 yıl sonrada o olacağım. Ben halkın belediye başkanı olmaya devam edeceğim.Özveri ile görevini yerine getirmeye çalışan personelimizle birlikte bu güzel ilçemizi örnek bir ilçe yapmaya çalışıyoruz. Bütün personelimize çalışmalarında başarılar diliyor, 31 Mart yerel seçimlerinde desteklerini bekliyorum’’ ifadelerini kullandı

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA