29 Mart 2024 Cuma

18:09   VAHAP SEÇER, MERSİN ESOB`U ZİYARET ETTİ: “GÖREVE GELDİĞİMİZ GÜNDEN İTİBAREN ESNAFLA İYİ İLİŞKİLER İÇERİSİNDE OLDUK”   16:48   ÖZGÜR ÖZEL, ORTACA`DA: "FESTİVALLERİ, KONSERLERİ YASAKLAYAN, NE YİYECEĞİNE NE GİYECEĞİNE KARIŞAN BU ANLAYIŞA KARŞI GENÇLERİN YANINDA VE ARKASINDAYIZ. BÜTÜN GENÇLERİ SANDIĞA BEKLİYORUZ"   16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:48   MEZİTLİ BELEDİYESİ, SAHİL YOLUNDA ÇALIŞMA BAŞLATTI    16:07   DEM PARTİ EŞ GENEL BAŞKANI TUNCER BAKIRHAN: "KÜRT OLANLAR MECLİS`TE KÜRT HALKI İÇİN MÜCADELE EDENLERDİR"   15:41   YARGITAY`DA BAŞKANLIK SEÇİMİ YEREL SEÇİM SONRASINA KALDI: SEÇİME 1 NİSAN`DA DEVAM EDİLECEK   15:23   ÖĞRENCİLERE "SEÇİM" TATİLİ: 1 NİSAN PAZARTESİ GÜNÜ OKULLAR TATİL   14:25   ÖZGÜR ÖZEL: “YERLİKAYA, SOYLU GİBİ MAKAMIN AĞIRLIĞINI TAŞIYAMAYACAK İŞLER YAPMIYORDU. BU YAPTIKLARI O İMAJINA ÇOK TERS”   13:47   YARGITAY 4. GÜNDE DE BAŞKANINI SEÇEMEDİ   13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI  
 
     
   

İş Dünyasından Başkan Tarhan’a Güvenoyu


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ni (MESİAD) ziyaret ederek ekonomi kurmayları ile bir araya geldi. MESİAD üyelerinin yoğun katılım gösterdiği ziyarete Başkan Tarhan’ın 5 yılda Mezitli’de hayata geçirdiği projeler ve önümüzdeki 5 yıl için iş dünyasının beklentileri masaya yatırıldı. Turizm, çevre düzenlemesi, sanayi üretimi, dere ıslahı gibi farklı konuların konuşulduğu ziyarette MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin, Başkan Tarhan’a, iş dünyası

 

Tarih : 5 Şubat 2019 Salı 11:26   Okunma : 871

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Sanayici ve İş İnsanları Derneği’ni (MESİAD) ziyaret ederek ekonomi kurmayları ile bir araya geldi. MESİAD üyelerinin yoğun katılım gösterdiği ziyarete Başkan Tarhan’ın 5 yılda Mezitli’de hayata geçirdiği projeler ve önümüzdeki 5 yıl için iş dünyasının beklentileri masaya yatırıldı. Turizm, çevre düzenlemesi, sanayi üretimi, dere ıslahı gibi farklı konuların konuşulduğu ziyarette MESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Engin,  Başkan Tarhan’a, iş dünyasının, taleplerini anlattı.

 MESİAD OLARAK YANINIZDAYIZ

Mezitli Belediyesi’nin örnek çalışmalarını yakinen takip ettiklerini ve içerisinde olmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Hasan Engin, “Neşet Tarhan konfordan daha fazla refaha ve kişisel mutluluğa önem veriyor. Uyumlu bir biçimde sivil toplum kuruluşlarının da desteğiyle başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim. Biz MESİAD olarak gerek kamuoyu oluşturma gerekse destek olarak her zaman yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim” dedi.

 UYUMLU ÇALIŞMA İÇİN TEŞEKKÜRLER

MESİAD Başkan Yardımcısı ve MHP’li Mezitli Belediyesi Meclis Üyesi Ahmet Polat ise geride kalan 5 yılda belediye meclisinde uyumlu bir çalışma yürüttüklerinin altını çizerek başkan Tarhan’a teşekkürlerini iletirken, “Açık yüreklilikle söyleyebilirim ki kimseyi ötekileştirmeden, önyargısı olmadan hizmet ediyor. 5 yıl birlikte uyumlu bir biçimde çalıştık. Kendisine teşekkür ederim” diye konuştu.

 FARKLI GRUPLAR MERSİN İÇİN BİR ARADA OLMALI

Görev süresi boyunca kamuoyunun ve iş dünyasının yoğun desteğini aldığının altını çizen Başkan Tarhan, “Uzun yılar belediyecilik yapmış olmam nedeniyle hem belediyeye dair işlerin hem de iş dünyasının beklentilerine hakimim. Hep iyi ilişkiler içerisinde olduk. Pek çok alanda yanımızda olmanızdan dolayı vefa borcumuz olduğunu da biliyorum. MESİAD hangi siyasi görüşten olursa olsun, Mersin için yapılacak güzel şeyleri sahiplenme konusunda örnek teşkil etmiştir” dedi.Başarının ana etkeninin birlikte hareket etmekten geçtiğine vurgu yapan Başkan Tarhan, “Anlayış olarak yerel bakabilmenin önemini biliyorum. Burada belediyelerin rolü de son derece önemli. Mersin’in en büyük sıkıntısı farklı siyasi ve kültürlere ait paydaşların bir arada toplaması olayının zayıf olması. Ancak farklı gruplar bir araya gelebilirse nasıl başarılı olunabileceğini biz Tece’de spor alanının otel yapılmak üzere iki şirkete tahsisinde, Balıkçı barınağı yapılmak istenen Viranşehir Sahilinde gördük” şeklinde konuştu.

MEZİTLİ'Yİ DÜNYAYA TANITMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Önümüzdeki 5 yıl için aynı istek ve hevesle projelerinin hazırladıklarını ifade eden Başkan Tarhan, yaptığı konuşmada “Geride kalan 5 yılda başarılı işler yaptığımızı düşünüyorum. Ödüller aldık, projelerimiz dünya çapında ses getirdi. Çalışma tempomuza ara vermeden devam edeceğiz. Önümüzdeki dönem için eğitim, kültür ve sanat alanlarında çalışmalar yapacağız. Özellikle 0-6 yaş grubunun eğitimi için 5 ana okulu açma hedefimiz var. Bunun dışında Mezitli diğer kentlere göre daha sakin ve insanların huzuru aradığı bir kent. Aynı zamanda kültür ve sanatın önemli ihtiyaç hissedildiği bir anlayış hakim. Etnik ve siyasi kimliği ne olursa olsun, insanların huzur içerisinde bir araya geldiği en önemli olaylar sanatsal etkinliklerdir, spor olaylarıdır. Bu konulara ağırlık vermeyi hedefliyoruz. Öncelikli amacımız Mezitli’yi sadece Türkiye içerisinde değil dünyada tanıtmaktır. Dünya tanırsa ticaret büyür, turizm büyür. Belediyeler yurt dışı ilişkilerinde daha fazla emek harcamalılar” ifadelerine yer verdi 

 

Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ BELEDİYESİ, NEŞET TARHAN, MEZİTLİ KART, MESİAD

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA