19 Nisan 2024 Cuma

15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   11:39   YUNANİSTAN BAŞBAKANI ALEKSIS ÇIPRAS, ÖZGÜR ÖZEL`İ ATİNA`YA DAVET ETTİ   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ   20:33   ÖZGÜR ÖZEL BİLKENT ÜNİVERSİTESİ`NDE GENÇLERLE BULUŞTU: "BUGÜN BEKÂ SORUNU HER DÖRT GENÇTEN ÜÇÜNÜN BAVULLARI ZİHNİNDE TOPLAMIŞ OLMASIDIR"   16:27   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL, DİSK GENEL BAŞKANI ÇERKEZOĞLU İLE BİR ARAYA GELDİ   16:21   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN ELBİSTAN BELEDİYESİ`NİN BORCU AÇIKLANDI   15:45   ÖZGÜR ÖZEL`DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN`A SESLENDİ   15:34   AKBELEN`DE MADEN SAHASINDAKİ PATLAMALAR NEDENİYLE HER YER TOZ DUMAN... İKİZKÖYLÜ VATANDAŞ: "ŞU ANDA NEFES ALAMIYORUZ"  
 
     
   

Sizlerin desteğiyle hizmete devam edeceğiz


Başkan Dr. Mustafa Turgut, Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer ile birlikte Atatürk Caddesi esnaflarını ziyaret ederek, yerel seçimlerde bir dönem daha destek istedi.

 

Tarih : 7 Şubat 2019 Perşembe 16:33   Okunma : 1208

Silifke Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Silifke'ye kazandıracağımız daha birçok hizmet var. Silifke’nin bir 15 yıl daha kaybetmeye tahammülü yok. Yaptığımız hizmetlerimiz, kentimize kazandırdığımız yatırımlarımız ortada. Birlik ve beraberlik içerisinde bu güzel ilçemizi çağdaş bir kent yapma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz’ dedi.

‘İMKANLARIMIZLA 5 YIL İÇERİSİNDE YAPTIĞIMIZ HİZMETLER ORTADA’

Silifke’de görev yaptığı 5 yıl içerisinde Atatürk Köprüsü, Lütfi Vural Sanat Merkezi, Çarşı Camii, Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi, Sayağzı Mesire Alanı, Demokrasi Parkı, Halk Ekmek, Sosyal Market, İhtiyaç Sahibi Ailelere Odun Yardımı, Yaşlı ve Engellilere Yönelik Evde Bakım Hizmeti, Engelli ve Yaşlı Hastane Transfer Aracı, Gezici Sağlık Aracı, Kadın El Emeği Pazarı, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Kale Seyir Terası, Bisiklet ve Yürüme Yolu, Çamlık Mesire Alanı, Kültür Evi Restorasyonu, Taşucu Kapalı Pazar Yeri, Gazi Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, Canlı Hayvan Pazar Yeri, Sayağzı Gündüz Bakım Evi, Sayağzı Mahallesi Cem Evi gibi birçok yatırım ve hizmeti kente kazandırdıklarını açıklayan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, ‘Silifke Belediyesi olarak vatandaşlarımız için daha yaşanılır bir şehir için var gücümüzle çalışıyoruz.

Bütün çabamız tüm mahallelerimizdeki eksikleri tespit edip her mahallemize eşit hizmeti sunabilmek. Bu kapsamda merkez ve kırsal mahallelerde, kimi zaman evlerine misafir olduğum kimi zaman kahvelerde bir araya geldiğim hemşerilerimizin talep ve sıkıntılarını dinleyerek çözümler üretmeye çalışıyor, dertlerine, sıkıntılarına ve mutluluklarına ortak oluyoruz. Bir taraftan ziyaretlerimizde projelerimizi ve hizmetlerimizi değerli halkımıza anlatırken, diğer taraftan yeni projelerimiz konusunda her kesimden vatandaşlarımızın görüşlerine başvuruyoruz. Her birinin görüşü bizim için çok değerli. Çünkü biz çok büyük bir aileyiz. Gücümüzün ve çalışma azmimizin en büyük nedeni hemşerilerimizle daima bir arada olmak. Harekette birlik olmazsa, fikirdeki birlik faydasızdır, işte bu yüzden gönül bağımızın olduğu tüm hemşerilerimiz ile biriz, beraberiz. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun.” dedi.

‘SİLİFKE’DE MUSTAFA TURGUT, MERSİN’DE VAHAP SEÇER HİZMETİNİZDE OLACAK’

Silifke’de Aday Tanıtım Toplantısına katılan CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Vahap Seçer, ‘Silifke Belediye Başkanımız Mustafa Turgut ikinci dönemine gidecek. 5 yıl önemli hizmetler yaptı. İkinci 5 yıl daha güçlü olacak. Çünkü Vahap Seçer geliyor. Silifke’de Mustafa, Mersin’de de Vahap Seçer sizlerin her daim hizmetinde olacak. Ağaç dallarıyla gürlermiş. Biz 100 yıllık bir çınarız, Cumhuriyet Halk Partisiyiz. Köklerimiz derinlerde. Kuvva-i Milliye’de. Bize yakışanı yapacağız. 31 Mart’ta bahara ulaşacağız” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  vahap seçer, chp, mersin büyükşehir belediyesi, silifke belediyesi

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA