16 Nisan 2024 Salı

17:04   VAHAP SEÇER`DEN İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINA TEBRİK ZİYARET   16:46   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI SEÇER, MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKANI TUNCER`E TEBRİK ZİYARETİ   15:58   ÖZGÜR ÖZEL: "HATAY HALKININ İRADESİNE SAHİP ÇIKMAYA BU İŞİN PEŞİNİ BIRAKMAMAYA DEVAM EDECEĞİZ"    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: “RECEP TAYYİP ERDOĞAN İŞ BİLMEZLİĞİ, İNADI SONUCU MALİYETİ HEPİMİZE ÖDETMİŞTİR”    14:23   CHP SEÇİM ZAFERİ SONRASI İLK GRUP TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ   13:30   TİCARET BAKANLIĞI`NDAN YALANLAMA: "İSRAİL İLE İHRACAT KISITLAMASINA TABİ OLAN 54 ÜRÜN GRUBUNDAKİ 1019 ÜRÜNE, 9 NİSAN`DAN İTİBAREN GÜMRÜKLERİMİZDE İHRACAT TESCİL İŞLEMİ KESİNLİKLE YAPILMAMAKTADIR"   12:18   CAN ATALAY`DAN DEPREM KAYIPLARI İÇİN SEFERBERLİK ÇAĞRISI   12:05   MSB: "GARA BÖLGESİNDE 5 PKK`LI TERÖRİST DAHA ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   11:37   GAZETECİLER CEMİYETİ GENÇ GAZETECİLERE YÖNELİK EĞİTİM KAMPI DÜZENLİYOR   10:14   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`İN USTALARI CİHAZLARIN BAKIM-ONARIMINI YAPARAK ÖMRÜNÜ UZATIYOR   09:28   ALİ YERLİKAYA: "KIRMIZI VE SARI BÜLTENLE ARANAN NURLAN ZHARIMBETOV, `MAHZEN-27` OPERASYONUYLA YAKALANDI"   15:37   İSTANBUL`DA 29 KİŞİNİN YAŞAMINI YİTİRDİĞİ YANGINLA İLGİLİ İTFAİYE RAPORU AÇIKLANDI   14:59   YENİŞEHİR BELEDİYESİ DÜNYA PARATRİATLON KUPASI YARIŞLARINA HAZIR   14:28   CHP HEYETİ ANTALYA ADLİYESİ ÖNÜNDE   13:01   AKP`DE ISTAKOZ KRİZİ   12:20   AKP`DEN CHP`YE GEÇEN KEŞAN BELEDİYESİ`NİN ÖNCEKİ DÖNEM BORÇLARI AÇIKLANDI: TOPLAM BORÇ 483 MİLYON, 3 AYDA 13 MİLYON TL KURUYEMİŞ VE BENZERİ GİDERLERE HARCANMIŞ   11:29   YARGITAY BAŞKANLIĞI SEÇİMİNDE YİNE SONUÇ ÇIKMADI   10:39   CHP GENEL BAŞKAN YARDIMCISI BULUT: “İKTİDAR VEKİLLERİ ISTAKOZ, VATANDAŞ BORÇLARINI ÖDEME DERDİNDE”   10:18   TELEFERİK KAZASI SORUŞTURMASI KAPSAMINDA TUTUKLANAN KEPEZ BELEDİYE BAŞKANI KOCAGÖZ: "TEK SORUMLU BENMİŞİM GİBİ GÖSTERİLDİ"   09:55   VAHAP SEÇER`DEN SMA HASTASI MEHMET ALİ BEBEĞİN KAMPANYASINA DESTEK  
 
     
   

Başkan Turgut STK Başkan ve Yöneticileri İle Buluştu


Silifke Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Turgut, kent genelinde kültür, eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri ile kahvaltıda buluştu.

 

Tarih : 8 Şubat 2019 Cuma 14:39   Okunma : 1303

Başkan Mustafa Turgut, 5 yıl içerisinde yaptığı ve ikinci dönemde yapacak olduğu hizmetleri anlatarak, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle fikir alış verişinde bulundu.Turgut, sivil toplum kuruluşlarının Silifke Belediyesi ile ortak çalışmalarından örnekler vererek, işbirliği ve dayanışma içerisinde hizmet ve yatırım gerçekleştirdiklerini söyledi.

‘BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE KENTİMİZİ DAHA YAŞANILIR HALE GETİRECEĞİZ’

Karşılıklı sohbet ederek belediye hizmetleriyle ilgili fikir alış verişinde bulunan Belediye Başkanı Dr. Mustafa Turgut, “Silifke’yi daha yaşanılır bir ilçe haline getirmek için herkesin elini taşın altına koyması gerekiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde çalışması gerekiyor. İlçemiz alan olarak geniş bir konuma sahip. Yeni yasayla birlikte Büyükşehir ve ilçe belediyesinin ayrı ayrı görevleri var. Silifke Belediyesi olarak üzerimize düşen bir görevi ve sorumluluğu tek tek yerine getirmeye çalışıyoruz. İmkânlarımız ölçüsünde muhtarlarımız, esnafımız, sivil toplum kuruluşlarımız ve vatandaşlarımızla fikir alışverişinde bulunuyor, onların talep ve sıkıntılarına çözümler üretiyoruz.

Görev yaptığımız 5 yıllık süre zarfında birçok eksiğimizi tamamladık. Tamamlamakta olduğumuz çalışmalarda var. Atatürk Köprüsü, Lütfi Vural Sanat Merkezi, Çarşı Camii, Dr. Ali Su Halk Kütüphanesi, Sayağzı Mesire Alanı, Demokrasi Parkı, Halk Ekmek, Sosyal Market, İhtiyaç Sahibi Ailelere Odun Yardımı, Yaşlı ve Engellilere Yönelik Evde Bakım Hizmeti, Engelli ve Yaşlı Hastane Transfer Aracı, Gezici Sağlık Aracı, Kadın El Emeği Pazarı, Tarımsal Kalkınma Kooperatifi, Kale Seyir Terası, Bisiklet ve Yürüme Yolu, Çamlık Mesire Alanı, Kültür Evi Restorasyonu, Taşucu Kapalı Pazar Yeri, Gazi Mahallesi Kapalı Pazar Yeri, Canlı Hayvan Pazar Yeri, Sayağzı Gündüz Bakım Evi, Sayağzı Mahallesi Cem Evi gibi birçok yatırım ve hizmetler sadece belli başlı hizmetlerimiz.  Silifke Belediyesi olarak halkımızın desteğiyle var gücümüzle çalışmaya, ikinci dönemde de daha fazla hizmet yapmaya devam edeceğiz. Her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya hazırız. Silifke Belediyesi olarak sizlerin talep ve sıkıntısı olduğunda çözüm için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Katkılarınızdan ve desteklerinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum’ dedi.

SUNGUR, ‘SİLİFKE’YE YAPILACAK HİZMETLERİN ÖNÜNÜ KESMEYE HİÇ KİMSENİN GÜCÜ YETEMEZ’

Silifke’de barışın, huzurun ve sevginin hâkim olması için birlik ve beraberlik içerisinde herkesin katkısının ve hizmetlerinin olduğunu açıklayan CHP İlçe Başkanı Cemil Sungur ise ‘Yaşadığımız kentimize ve halkımıza ortak akıl ilkeleriyle hizmetlerimizi sunmaya devam edeceğiz. Silifke’ye yapılan her hizmetin önünü kim kesmeye çalışırsa lütfen hiç kimse buna müsaade etmesin, ettirmesin.

Silifke’miz insanlarıyla, tarihiyle ve doğal güzellikleriyle örnek bir hoşgörü kentidir. Düşüncelerimiz farklı olabilir, kimliklerimiz farklı olabilir, inançlarımız farklı olabilir, ama bizim kocaman bir ortak paydamız var. Söz konusu Silifke olduğunda herkes elini taşın altına değil, gövdesini taşın altına koymaya hazırdır. Emeğinize ve yüreğinize sağlık diyor, toplantımıza katılım sağlayan bütün sivil toplum kuruluşu temsilcilerimize teşekkür ediyoruz’ dedi.

Paylaş :
Etiketler :  silifke belediyesi, mustafa turgut, chp, stk

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA