28 Mart 2024 Perşembe

13:37   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YENİ ÇALIŞMASI İLE SAYA PARK KAVŞAĞI TRAFİĞİ HAT SAYESİNDE RAHATLADI   12:51   VAHAP SEÇER: “VATANDAŞA HİZMET ETMENİN SONUÇLARINI TÜM TÜRKİYE’YE GÖSTERECEĞİZ”   12:40   CHP MEZİTLİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TUNCER, HER KOŞULDA GENÇLERİN VE EĞİTİMCİLERİN YANINDA OLACAĞINI VURGULADI   12:36   CHP TOROSLAR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI YILDIZ, YÖRÜK KÜLTÜRÜNÜ VAR ETMEK İÇİN DESTEK İSTEDİ   11:37   YEREL SEÇİMLERE 3 GÜN KALDI... SEÇMEN OYUNU NASIL KULLANACAK?   11:03   TGC: GAZETECİLER SEÇİM SONUÇLARINA ENGELSİZ ULAŞABİLMELİ, İNTERNET KESİNTİSİ OLMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINMALI   10:31   MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NİN, ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEĞİ RAMAZAN AYINDA DA SÜRÜYOR   09:33   LAİKLİK MECLİSİ`NDEN KURTULMUŞ`A ``LAİKLİK GÜNÜ`` TEPKİSİ: "AÇIKTIR Kİ AKP`Lİ NUMAN KURTULMUŞ LAİKLİĞİ DEĞİL, LAİKLİĞİN TASFİYE EDİLMESİNE DÖNÜK FAALİYETLERİ KORUMA DERDİNE DÜŞMÜŞTÜR"   09:14   VAHAP SEÇER, TARSUS`TA FAALİYET GÖSTEREN STK`LARLA BİR ARAYA GELDİ   09:06   SEZGİN TANRIKULU`NDAN ERDOĞAN`IN DİYARBAKIR`DAKİ SÖZLERİNE TEPKİ: DİYARBAKIR İÇİN KÜRTLER İÇİN BİR ŞEY İFADE ETMEDİ. YENİ BİR SÜREÇ BEKLEMEK, BU KONUŞMADAN SONRA DOĞRU DEĞİL   01:25   YSK`NIN MAHALLİ İDARELER ARA SEÇİMİNE İLİŞKİN KARARI RESMİ GAZETE`DE YAYIMLANDI   21:03   YAVAŞ`TAN ALTINOK`A: "KIZIM 32 YIL SÜRECEK KREDİ ÇEKİP EV ALDI. ALNININ TERİNİ YİYOR, EMEĞİNİN HAKKINI ALIYOR"   20:43   İZMİR KADIN PLATFORMU: “ÖLDÜRÜLEN HER KIZ KARDEŞİMİZ İÇİN SOKAKLARI DOLDURMAYA DEVAM EDECEĞİZ”   20:40   ÖZGÜR ÖZEL: “SARIYER`E AKP KORKUSU YAŞATANLARI SON KEZ UYARIYORUM. OKTAY AKSU`DA BİRLEŞELİM. KORKULU RÜYA GÖRMEYELİM”   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   20:17   KILIÇDAROĞLU`NDAN SAHTE PANKART TEPKİSİ   16:57   SOSYAL MEDYA ÜNLÜSÜ ``JAHREİN``, KILIÇDAROĞLU`NA TAZMİNAT ÖDEYECEK... KILIÇDAROĞLU`NUN AVUKATI ÇELİK: MİKTAR YÖNÜNDEN KARARA İTİRAZ EDECEĞİZ   16:50   SERDAR SOYDAN: MERSİN HALKI ARTIK DEĞİŞİM İSTİYOR, HİZMET İSTİYOR   16:05   (2) ÖZGÜR ÖZEL: ESENYURT VE TÜRKİYE İTTİFAKI HEPİNİZİ MAHCUP EDECEK. BİZİM BİRLİKTELİĞİMİZ BİRİLERİNİ RAHATSIZ ETMİŞ, BİR SÜRÜ YALAN ATIYORLAR   15:41   DEM PARTİ MERSİN’DE SEÇİM ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR  
 
     
   

Bakan Lütfi Elvan Evet İçin Ekonominin Kalbinde..


Türkiye Serbest Bölge Kullanıcıları Platformu Başkanı Ekrem Sağlam’ın organize ettiği toplantı Serbest Bölge çalışanları ve kullanıcıların yoğun ilgisi ile mitinge dönüştü.

 

Tarih : 22 Mart 2017 Çarşamba 19:36   Okunma : 1048

Referandum çalışması kapsamında Mersin'e gelen Bakan Elvan, Toroslar ilçesinde vatandaşlarla buluştu. Elvan'a İl Başkanı Cesim Ercik eşlik etti. Burada vatandaşlara seslenen Bakan Elvan, dışarıdakiler istemese de Türkiye'nin güçleneceğinin altını çizerek, "Onlar istemese de milli irade hâkim olacak. Onlar istemese de demokrasimiz galip gelecek. Onlar istemese de Türkiyemiz, Mersinimiz kalkınacak. Özellikle bu halk oylamasına karşın ana muhalefet partisi lideri başta olmak üzere yalan üzerine yalan kampanyası yürütüyorlar. Diyorlar ki bu bir rejim değişikliği. Bu rejim değişikliği filan değil. Diyorlar ki Cumhuriyetin temel değerlerini yok ediyorlar. Yalan söylüyorlar, utanmadan, sıkılmadan yalan söylüyorlar. Devletimiz yine Türkiye Cumhuriyeti Devletidir. Millet kimi seçerse 5 yıl süreyle Cumhurbaşkanı olarak onun kurduğu hükümet bu ülkeyi yönetecek. Bunun neresi rejim değişikliği. Seçme hakkı olana seçilme hakkı veriyoruz. Neresi bunun rejim değişikliği. Diyorlar ki tek adamlık dönemi geliyor. Yine diyorlar ki diktatörlük geliyor. Seçimin olduğu yerde diktatörlük olur mu? Alnının akıyla, sizin vereceğiniz oyla hükümetin başına oturtacağınız kişi bu ülkeyi yönetecektir. Bu diktatörlük değildir. Bu tek adamlık değildir. Diktatörlüğün, tek adamlığın olduğu yerde denetim olmaz ama biz yeni Anayasa değişikliği ile Cumhurbaşkanını denetimine tabi tutuyoruz" şeklinde konuştu.

 

“FETÖ'cülere, bölücü terör örgütüne kucak açıyorlar”

İçeride ve dışarıda Türkiye düşmanlarının çok olduğunu vurgulayan Elvan, "Şu Avrupalıların yaptığını görüyorsunuz demi. Gördünüz neler yaptılar. Fetullahçı Terör Örgütlerine (FETÖ) kapılarını açtılar. Bölücü terör örgütlerine kapılarını açtılar. Onların hayır kampanyası yapmalarına izin verdiler. Peki, bizi bakanlarımızın, milletvekillerimizin Avrupa'da evet propagandası yapması istemediler. Bununla da yetinmediler. Gazetelerinden, televizyonlarından hayır kampanyası yapmaya başladılar. Bunları yapanlar Avrupa'daki ülkeler. Sanane kardeşim. Türkiye'deki referandumdan sanane. Onlar Türkiye'nin gelişmesinden, kalkınmasından, büyümesinden rahatsızlar. Onun için FETÖ'cülere, bölücü terör örgütüne kucak açıyorlar, onları destekliyorlar. Ben Türkiye'de ve Avrupa'da yaşayan 6,5 milyon kardeşimizin 16 Nisan'da onlara güçlü bir tokat vuracağına inanıyorum. Allah'ın izni ile evet diyerek onlara gereken dersi vereceksiniz" diye konuştu.

“Türkiye'nin istikrar kazanmasını, büyümesini, güçlenmesini istemiyorlar”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da eleştiren Elvan, "Maalesef öyle bir ana muhalefet liderine sahibiz ki keşke bir defa da olsa şu 18 maddelik Anayasa değişikliğini okumuş olsaydı. Maalesef onu bile okumamış. Kılıçdaroğlu diyor ki yeni sistemde eğer Cumhurbaşkanı bir partiden Başbakan başka bir partiden seçilirse ne olacak diyor. Halbuki biz Başbakanlığı kaldırıyoruz. Daha haberi yok. Böyle bir ana muhalefet lideri olur mu? Böyle bir anlayış olur mu? Öyle bir Anayasa değişikliği yapıyoruz ki artık siz doğrudan hükümeti belirleyeceksiniz. Türkiye'de güçlü bir hükümet olsun, Türkiye'nin istikrar kazanmasını, büyümesini, güçlenmesini istemiyorlar. Bizde diyoruz ki halkımız ne derse o olacak. Halkımız ne istiyorsa o olacak. Demokrasinin gereği de budur. Allah'ın izni ile güçlü bir demokrasi, Türkiye, kalıcı istikrar için 16 Nisan'da 'evet' diyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Türkiye Serbest Bölge Kullanıcıları Platformu Başkanı Ekrem Sağlam’a da teşekkürlerini sunan Bakan Elvan, “Bizler darbeler dönemi artık son ersin istiyoruz. Bizler artık krizler dönemi sona ersin, Türkiye'de kalıcı istikrar olsun istiyoruz” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  kalkınma bakanı, lütfi elvan, referandum, anayasa, mersin.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!

  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinerji.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA